Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם מעל מחירון???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהשרייד תימכר הרבה יותר מהר, אין על זה בכלל ויכוח.

המכוניות האלה נחטפות כמו לחמניות, זה פשוט מדהים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תלוי איפה;

אסור גם לשכוח שהמכוניות הללו ממשיכות, כמו כולנו, להזדקן... וזה לא לטובתן.

איציק

השבזת אותי, איציק :neutral:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ברור שהשרייד תימכר הרבה יותר מהר, אין על זה בכלל ויכוח.

המכוניות האלה נחטפות כמו לחמניות, זה פשוט מדהים.

אתה מוכן לשים על זה את מיטב כספך ?

פורסם

שרייד תימכר מהר יותר בכל מצב נתון מאשר סקסו vts , אירוני, מגוחך ?

אולי בשבילנו חובבי ההגה

אבל ממש לא בשביל הישראלי המצוי שמחפש : אחזקה זולה , סחירות גבוהה , תחבורה בסיסית

המכנה המשותף הגדול ביותר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אותם אנשים שאמרו שלשלם 8 מעל המחירון זה אבסורד בשביל VTS היו משלמים אותו מחיר בשביל מכונית הרבה הרבה פחות טובה רק בגלל שזה רשום במחירון .

האבסורד הוא במחירון, זה הכול.

אם דיברת על התגובה שלי שאמרתי לשלם 8K מעל המחירון,

שים לב טוב למה שאמרתי:

על VTS אני מבין את המחירים הגבוהים מאוד שהיא מקבלת מעל המחירון. המחירון לא משקף בעליל את הרכב ואת איכותיו.

אבל על רכב כדוגמת 106GTI, שהמחירון שלו גם ככה לא נמוך יחסית, אני לא מקבל את זה שהוא ימכר ב 8K מעל.

ומה שעצוב זה שלא משנה מה יהיה המחירון של הצרפתיות הספורטיביות, תמיד יבקשו עליהם כמה אלפים יפים מעל המחירון. אפילו אם המחירון כן משקף את שווי הרכב פחות או יותר.

לגבי מי שאמר שהשרייד תימכר מהר יותר,

אולי רוב האזרחים שלא חובבי נהיגה יעדיפו את השרייד בגלל המוניטין שלה - אבל בכל זאת יש תחלופות לשרייד ולכן יבדקו עוד אופציות. יש גם כמה וכמה אקזמפלרים שאפשר לבדוק.

איזה תחלופות בדיוק יש לVTS במחיר הזה? כמה אקזמפלרים כאלה אפשר לבדוק?

Back to the original - NC again.

פורסם

אני יסכם את שלי בכמה מילים:

לסיטרואן אין שוק!!!!!!!! ולא משנה לאיזה דגם.... ובשביל זה המחירים צונחים.

לוי יצחק לא יושב בבית וחושב אם זה VTS או VTR או כל דבר אחר.

המחירם צונחים כי זה רכב ששייך למשפחת סיטרואן ועובדה שמחירי הפיג'ו (106GTI בעניין זה) לא צונחים כך.

ואם נשאל לגבי הדייטסו שרייד. אז כן. יש לה יותר שוק בחוץ מאשר לסיטראון סקסו (אני לא מדבר על חובבי המיני ספוטיביות שאפשר לספור אותם כמו דגים באקווריום... וגם אני אחד כזה, כך שאני לא בא לרדת על אף אחד).

לכן, מי שחושב שמגיע לו לקבל על ה-VTS שלו יותר מהמחירון שיבקש, ואם היא שווה את זה הוא יקבל. הכל בסדר ההגיון.

אבל בנושא הזה- יד 5 עם ק"מ רב כל כך... עצתי, תשאיר אותה לבנאדם, במיוחד במחיר המופקר שהוא מבקש ביחס למה שיש לו(לדעתי...).

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אני יסכם את שלי בכמה מילים:

לסיטרואן אין שוק!!!!!!!! ולא משנה לאיזה דגם.... ובשביל זה המחירים צונחים.

לוי יצחק לא יושב בבית וחושב אם זה VTS או VTR או כל דבר אחר.

המחירם צונחים כי זה רכב ששייך למשפחת סיטרואן ועובדה שמחירי הפיג'ו (106GTI בעניין זה) לא צונחים כך.

טל

דוגמה מובהקת לחוסר ידע ובערות הנפוצים כ"כ.

פז'ו וסיטרואן חד המה.

בשנת 1974 או 1976 קנתה פז'ו את סיטרואן.

פז'ו 104 וסיטרואן ויזה הן מכוניות דומות מאוד.

פז'ו 106 וסיטרואן סקסו הן כמעט אחיות תאומות.

כנ"ל 306 ו-ZX/קסארה.

307 ו-C4 הן רכב זהה למדי.

ברלינגו ופרטנר - אותו אוטו.

מכלולי המכניקה (מלבד המערכת ההידראולית של סיטרואן על חלקי המתלים , הגה וכו') זהים ב-305 , BX ו-405.

406 וקסנטיה - כנ"ל.

C5 ו-407 - גם.

אז מה אתה עכשיו בא ומקשקש לי על זה שסיטרואן זה קקה ופז'ו זה טוב ?

חוסר ההבנה שלך משותף לרוב הישראלים - שוק חכם מאין כמוהו . בתור עדר כבשים אולי.

פורסם

אני מבין טוב מאוד שאלו אותם מכוניות.... ואני מכיר טוב מאוד את וכנות לובינסקי (יבואן שני הדגמים...). בליתי שם כבר מספר פעמים.

אבל מה לעשות שבארצנו הקטנטונת, סיטרואן לא חברה שמצטיירת בעלת שוק. וזהו עובדה מוכחת, לא משהו שאני אמרתי.

עקב כך באה ירידת הערך הגדולה.

טל

פורסם

וזה בדיוק מה שאני ועוד אחרים טוענים.

לוי יצחק הוא יחצ"ן. לא אדם שמבין ברכבים , גם לא בשוק הרכב.

לסברתו - סיטרואן שונה ופחות טובה מפז'ו.

הוא גם חושב שגולף זו מנייה בטוחה. בדוק כמה קלקולים יש בגולף - כאן בפורום הזה בלבד.

"סקרי השוק" שלו הם דבר מגוחך מאין כמוהו. מעולם לא ניתן היה לקבל ממנו הסבר מניח את הדעת לקביעת המחירון. הדוגמה הקלאסית היא דגם שממנו יש בארץ 12 יח' בלחץ , ועיסקה מתבצעת אחת לכמה חודשים , אם בכלל - ובכ"ז הוא מוריד 2000 ש"ח בחודש כי "השוק קבע"...

אין לאיש מושג - אבל כולם הולכים אחריו. בדיוק כך :

ifeb7.jpg

פורסם

אני לא בעד לשלם מעל המחירון על שום אוטו שבעולם !!! מקסימום זה לשלם מחירון בתנאי שהאוטו מושלם.

לשלם מחירון לא חייב להיות כלול את התוספות .לדוגמא אוטו שעולה 10 ויש לו מערכת של 2000 שקל והאוטו מתוחזק טוב אני ישלם לו 12000 . תוספות זה כבר משהו אחר שלא נכלל עם האוטו ולדעתי יש לשלם עליהם בנפרד

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אני לא בעד לשלם מעל המחירון על שום אוטו שבעולם !!! מקסימום זה לשלם מחירון בתנאי שהאוטו מושלם.

לשלם מחירון לא חייב להיות כלול את התוספות .לדוגמא אוטו שעולה 10 ויש לו מערכת של 2000 שקל והאוטו מתוחזק טוב אני ישלם לו 12000 . תוספות זה כבר משהו אחר שלא נכלל עם האוטו ולדעתי יש לשלם עליהם בנפרד

הרבה לא יסכמו איתך. אבל אני מסכים איתך ב-100%!

מחירון משוקלל (במידה והיד והק"מ נמוכים + תוספות אחרות) יהוו את מחיר רכב במצב טוב.

טל

פורסם

רנו 5 וכח סוס, זכותכם לכתוב ולחשוב מה שאתם רוצים, תקראו מה מר ברשד כתב, כנראה אף פעם לא תשיגו VTS או 106 כי אף אחד לא ימכור לכם, גם אם תשכנעו את חברי הפורום עוד 30 פעם.

דרך אגב, כח סוס, זה מזכיר לי את ההןדעה שפירסמת בחיפוש רכב, עם מגבלות כמו ששמת, אני מניח שעוד שנה לא יהיה לך רכב ...

ליאור (לאון 4X4 טורבו לא למכירה)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
דוגמה מובהקת לחוסר ידע ובערות הנפוצים כ"כ.

פז'ו וסיטרואן חד המה.

בשנת 1974 או 1976 קנתה פז'ו את סיטרואן.

ב 1974 התחילה וב 1976 סיימה. ידעתי שתשאל, אז עדכנתי לפני שבועיים בערך את המאמר ב Wikipedia (עד אז המאמר טען שזה אירע ב 1975 - עשו ממוצע).

ודרך אגב, שמר, מי שמדבר שטויות זה אתה. תפסיק להתנשא על לקוחות ישראליים, ולתאר אותם כחלק מעדר חסר ידע ושטוף אמונות תפלות.

תיכף גם תתחיל עם השטות הזאת ש"טויוטה אייגו ופיז'ו 107 זה אותו הדבר".

• תוכן חדש...