Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הברגה מקולקלת..!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי פשוט לשים בורג עם הברגה מסוג שונה או לחילופין בורג יותר רחב.

אתה יכול גם להוציא אותו לגמרי,לרסס ספריי קרבורטורים שינקה את ההברגה (הברזה) משומן ולכלוך,לקחת פוקסי פלסטלינה, לשים ולמלא את החור ולהבריג את הבורג המקורי עם הפוקסי בכוח.

אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה.

חכה לשמוע עוד תגובות.

פורסם

תודה על העצות הבורג אכן יוצא אבל להחזיר אותו הוא מחליק

לגבי פוקסי חשבתי על הרעיון גם כן אבל לא ניראה לי שזה יחזיק הרבה מעמד

והחלק הזה כמו בתמונה מחזיק את המשולש הגה!

פורסם

תוציא את הבורג לגמרי, חפש בורג באותו אורך בדיוק ,יותר רחב ,ותבריג אותו לאט בכוח וסגור עניין.

יש חנויות שמחזיקות כל סוגי הברגים,בקריות למשל יש את בורג המפרץ ששם יש את כל סוגי הברגים\אומים שקיימים, אם תבקש בורג אחד ,יקחו ממך ממש כמה אגורות,קנה ברוחב טיפה יותר רחב, אפילו קנה 2 או 3 ותראה מה הכי מתאים.

פורסם
תוציא את הבורג לגמרי, חפש בורג באותו אורך בדיוק ,יותר רחב ,ותבריג אותו לאט בכוח וסגור עניין.

יש חנויות שמחזיקות כל סוגי הברגים,בקריות למשל יש את בורג המפרץ ששם יש את כל סוגי הברגים\אומים שקיימים, אם תבקש בורג אחד ,יקחו ממך ממש כמה אגורות,קנה ברוחב טיפה יותר רחב, אפילו קנה 2 או 3 ותראה מה הכי מתאים.

תודה על הרעיון ננסה את זה למרות שאני חושב שזה בורג מיוחד לא רגיל
פורסם

במשולש הגה לא משתמשים באפוקסי, פלסטלינה, דבק מגע, מסטיק, או דבק 5 שניות!

פרק את הבורג המקורי, בדוק את התבריג שלו, במידה והתבריג שחוק, נסה לקנות בורג חדש בעל אותו אורך, או ארוך יותר, במידה וניתן להרכיב ארוך יותר, ונסה להרכיבו ולבדוק האם הוא מתחזק!

המלצה חמה מהתנור: מומלץ בחום לבצע זאת במוסך מורשה, מדובר בחלק בטיחותי ביותר, אשר עלול לגרום לאובדן שליטה ברכב, ראה הוזהרת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

קראתה מה שצביקה כתב בחיי הוא בחור עדין. אני אוסיף כצת שמן למדורה 00020077.gif !!!

לכול החוכמולים שכותבים דברים חסרי אחריות ובלי ידע מינימלי.

אייך אתם מעיזים להציע כאלה הצעות מסוכנות הפוגעות בבטיחות הנסיעה ברכב חלס מספיק

אתם מגזימים שתקו יותר טוב!!!

לבעל הרכב !!!

אחרי ששתלו והרסו את ההברגה זה מה שצריך לעשות.

לפרק את המשולש החוצה לאחר מיכן יש להוריד את הגשר מהרכב . ההברגה שהלכה היא אום מולחמת מלמעלה יש לחתוך או לנסר אותה ולרתך אום חדשה.

אפשרות שניה זה לקדוח את החור לעשות הברגה יותר עבה ולהכניס בורג יותר עבה. איין מקום לבורג יותר ארוך במקום הזה וגם איין גישה לאום מלמעלה בלי לפרק.במצב שאתה מכניס בורג עבה יותר יש להגדיל את הקדח במשולש כדאי שהבורג החדש יעבור אבל לא מומלץ.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

צביקה ובני תודה רבה על הכול!!!

התבריג שחוק לגמרי אני ינסה להרכיב בורג יותר ארוך ואם זה לא ילך

באמת עדיף שאני לא יתעסק יותר מדי עם זה ואקח את האוטו לבעל מקצוע

בני שאלה לי אליך מה הסכום בערך שיקח לי מוסך בשביל דבר כזה????

פורסם
צביקה ובני תודה רבה על הכול!!!

התבריג שחוק לגמרי אני ינסה להרכיב בורג יותר ארוך ואם זה לא ילך

באמת עדיף שאני לא יתעסק יותר מדי עם זה ואקח את האוטו לבעל מקצוע

בני שאלה לי אליך מה הסכום בערך שיקח לי מוסך בשביל דבר כזה????

שלום.

תפנה אלי בפרטי ואני אנסה לעזור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אתה יכול גם להוציא אותו לגמרי,לרסס ספריי קרבורטורים שינקה את ההברגה (הברזה) משומן ולכלוך,לקחת פוקסי פלסטלינה, לשים ולמלא את החור ולהבריג את הבורג המקורי עם הפוקסי בכוח.

חכה לשמוע עוד תגובות.

שמע, ואל תעלב...

זוהי העצה המטומטמת ביותר ששמעתי בחיים שלי.

ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שאינך מתקן כך את ריכבך ואת ריכבי חברייך!

ולפותח השרשור:

מה שבני כתב, תעשה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...