Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - מי משרת במילואים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם את/ה משרת במילואים?  

51 הצבעות

1. 1. האם את/ה משרת במילואים?

• משרת קבוע- קרבי
      17
    • משרת קבוע- לא קרבי
      18
    • בא כשקוראים לי פעם בכמה שנים
      3
    • למה מה קרה??? סדיר בקושי עשיתי אז מילואים???
      4
    • לא כשיר
      9

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו')
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר)
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל)
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדיר: לוחם קרבי בחייל הכללי, שירות בעיקר במשרד השידוכים של צה'ל (קיריה)

מילואים : יחידת מפליצים. סליחה...מפיצים (צוים)

המילואים מאוד קשים, אני שוקל להוציא פטור

זה יום בשנה, שהוא בדרך כלל תרגיל שמתחיל בצהריים (כל עוד ואין מלחמה), ללא מדים, וחוזרים לישון בבית ומקבלים חד יומי + כרטיס של פז שמקנה 10 ליטר דלק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משרת - גיל 26.5

קרבי בסדיר ועקב פציעה מתמשכת ( נכות בכתף ימין ) אז כרגע ביחידה עורפית...

אם הייתי עוזב ? לא יודע . בסדיר עשיתי מארבים וכו' בלבנון והרגשתי שעשיתי משהו והיום אני כמעט ולא עושה כלום ככה שלא מציק להישאר שם . אבל מצד שני לא אוהב את המסגרת הצבאית ואת האנשים שם .

וכן , אני חושב שאני לא חוצפן ומותר לי לפרוש או להגיד שאני יכול . אני את שלי תרמתי . גם הכתף שלי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

משרת בהתנדבות (פרופיל 21) - גיל אוטוטו 24

יחידה טכנולוגית

לא מחוייב לבצע משיקולי פרופיל, אבל נהנה מכל רגע

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

• האם הוא משרת ואם כן - גיל - משרת במילואים. גיל 33.
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') - לוחם
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? עשיתי עד היום גם תעסוקות מבצעיות, גם אימונים וגם שמירות. על שמירות כמו כלב הייתי מוותר בכיף, במיוחד בפעמים שקראו לי בחוסר התחשבות בתקופת הלימודים.

.....

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

משרת (25.5)

במקור מיחידה טכנולוגית (ממד"ס) מילואים ביחידת סמנים - ביה"ס לצניחה.

טרטרו אותי כהוגן כשהייתי עצמאי (וההחזרים היו מגוכחים). היום כשאני שכיר ומקבל בדיוק אותו כסף עם או בלי מילואים אני מת לאיזה אבט"ש על גבול ירדן. נגמרו להם התקנים...

לעזוב מילואים? אני לא יודע - זה יכול להיות חרא לפעמים אבל זו אחלה שבירת שגרה מהעבודה מול המחשב.

אני מרגיש שהייתי יכול לתרום הרבה יותר ביחידה טכנולוגית.

פורסם

אני מרגיש שהייתי יכול לתרום הרבה יותר ביחידה טכנולוגית.

בן 31, שרות בחי"ח, 6 שנים, 3 קבע. 3 ליד יריחו וכו', ואת הקבע בצפון ו"בחו"ל"

סתם, להשכלה, בתפקיד שלי אין הרבה אנשים שנישארו בקבע, אין הרבה אנשים ששרתו וראו ויודעים את מה שאני יודע... כשבאתי ליחידת המילואים שלי ביקשתי לעבוד במיקצוע הצבאי שלי ונענתי בשלילה רבתית...

כים אני עושה מילואים כשבוע בשנה (טפו-טפו) באיזו יחידה לא מעניינת במיוחד שקשורה בעקיפין למיקצוע שלי...

הייתי מואד שמח לעבוד וליתרום בתחום שאני עוסק בו ב"אזרחות" או לחליפין במיקצוע הצבאי שלי (ויש לי הרבה מה ליתרום), אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד...

מבחינתי מילואים זה שבירת שיגרה, וסה"כ די בסדר כולל כל הקיטורים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

• האם הוא משרת ואם כן - גיל בן 24, ויוצא למילואים עוד פחות מחודשיים.
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') לא קרבי אבל שומר אי שם בדרום הרחוק (מאוד)
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) אלו לא המילואים הראשונים שלי
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב?

למעט העובדה שהמילואים והלימודים קצת מתנגשים אחד בשני, אני לא רואה שום סיבה לעזוב.

אחרי הכל, וכמו שנאמר כבר לפניי, זה קצת שובר את השיגרה ונותן חופש מהכל, ובהתחשב בתנאים המעולים ששוררים במקום שאליו אני נשלח, אין שום סיבה שכרגע נראית לעין להפסיק לשרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היכן:- שיריונר בחטיבה 7 (את החטיבה!)

מילואים:- ממשיך לטחון (אפילו יותר מבסדיר) שנה שעברה עשיתי 15 יום ושנה לפני זה 24.

האמת שיכולתי לעזוב, כל פעם שאני מגיע אני אומר שהפעם, זו הפעם האחרונה. זה תמיד נופל בזמן לא טוב (גם סטודנט וגם עובד, לצבא יש נטייה לבקש אותי תמיד בזמנים הכי גרועים-מי מזמן למילואים בתקופת המבחנים:snipersmi ?) ועדיין למרות הכול אני תמיד נשאר (כמו בחורות ורכב, למרות כל המינוסים, אנחנו לא יכולים בלעדיהם.)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

• האם הוא משרת ואם כן - גיל. לא משרת מזה שנה, גיל 30
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') כששירתתי זה היה במפקדת חיל האויר ומדי פעם בשמירות בחורים שונים.
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) לפני שנה קיבלתי מכתב שמוותרים על שירותי הנאמנים מהבקו"מ, החלטתי לא לערער על החלטתם.
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל) אני מניח שזה בגלל פרופיל רפואי עלוב (עוד קצת ואני צריך להתנדב...) ומקצוע בלתי שימושי בעליל מתחום השלישות.
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? כמובן שלא, מילואים זה כיף כיף כיף !

!@#$%^&

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל-משרת כמו תנין. בן 30. 25-35 יום בשנה.
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') - לוחם ששודרג לרס"פ בפלוגת חרמ"ש
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) - שירות בתור לוחם/סרס"פ בסדיר
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל)
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? - עוזב בגיל 41 או בארון. המוקדם מבניהם.

ח'ברה, מילואים זה כיף... חופש מהעבודה :wink: חופש מהאישה :-P , חופש מהפורום :-D...

הבעייה הכי קשה זה עודף קפאין בסוף המילואים...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...