Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היו מייצרים מגברי 2 ערוצים עם יכולת נפרדת לשלוט על הווליום של כל ערוץ לחוד.

האם ניתן היום למצוא כאלה מגברים? ובאיזה עלויות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פעם היו מייצרים מגברי 2 ערוצים עם יכולת נפרדת לשלוט על הווליום של כל ערוץ לחוד. מותר לשאול אותך בשביל מה זה טוב ? ולמה אתה רוצה כזה דבר ?

האם ניתן היום למצוא כאלה מגברים? ובאיזה עלויות...

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כדי לשלוט על כל טוויטר בנפרד מבלי לשנות שום דבר במיד-באסים, תחשוב על זה כעל טיים קורקשיין ידני... (אני הולך לכיוון של ביאמפינג - אבל אני קצת רוצה לשכלל את הרעיון)

יש לי מגברים ישנים של שרווד 2*25 ו 4*25 שיש להם שליטה על כל ערוץ בנפרד אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בהם בכדי להגביר טוויטרים של אינפיניטי או מוראל (ייתכן וגם את זה אשדרג בקרוב)

הם ירימו את הטוויטרים אבל אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר רציני ממגבר טוויטרים ישן של שרווד.

האופציה השניה שלי היא לקנות מגבר 4 ערוצים עם הספק נמוך ולהרים אותם בגישור ואז זה בהחלט יעשה את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

לפי דעתי זה מיותר. בי אמפינג בשילוב הד יוניט טוב \ קרוס אקטיבי טוב יתנו לך תוצאות יפות מאוד, בלי צורך לשלוט על הווליום של כל ערוץ בנפרד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כדי לשלוט על כל טוויטר בנפרד מבלי לשנות שום דבר במיד-באסים, תחשוב על זה כעל טיים קורקשיין ידני... (אני הולך לכיוון של ביאמפינג - אבל אני קצת רוצה לשכלל את הרעיון) אם אתה חושב מה שאני חושב , דהיינו שהגברה של הטוויטר הרחוק טיפה יותר מהקרוב תעשה לך טיים קורקשיין יש לך טעות. שתבין מוסיקה עובדת על הרמוניות , לכל צליל שיוצא מהכלי יש הרמוניות משניות שמתבצעות באמצעות הפגישה שלו בדברים שונים(אנשים, כלים ,קירות) , וגם בלי פגיעה ע"י המעבר באוויר . את המעבר הזה יש לו מעין הסטה של קול (יש הסטה לאור אדום באור אז תחשוב על זה כך) , את ההסתה הזו באה לתקן הטיים קורקשיין . אבל הגברה לא תעזור פה . אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את זה נכון . כי את ההבנה יש לי אבל אין לי את המונחים הנכונים

יש לי מגברים ישנים של שרווד 2*25 ו 4*25 שיש להם שליטה על כל ערוץ בנפרד אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בהם בכדי להגביר טוויטרים של אינפיניטי או מוראל (ייתכן וגם את זה אשדרג בקרוב)

הם ירימו את הטוויטרים אבל אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר רציני ממגבר טוויטרים ישן של שרווד.

האופציה השניה שלי היא לקנות מגבר 4 ערוצים עם הספק נמוך ולהרים אותם בגישור ואז זה בהחלט יעשה את העבודה זה לא נושא השרשור אבל באופן עקרוני אם אתה רוצה ללכת על ביאמפינג רציני עדיף למרות העלות ללכת על שני מגברים שני ערוצים מאשר מגבר ארבע ערוצים ולגשר . המקום היחיד שבו אומר שאולי אפשר להקל זה במגברים של בראקס או בטלר אודיו (להבדיל ).

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איתמר - צודק ולא צודק, זה נכון שעם הד יוניט טוב וקרוס אובר טוב אפשר להגיע לתוצאות מעולות

אבל כשיש לך שליטה ידנית בווליום של כל רכיב אתה יכול להגיע ליותר מזה מבלי לשנות את האות עצמה בעזרת פרוססורים ואני מתכוון כאן לפונקציות של ההד יוניט עצמו. זה מעניין אותי ואני חושב שאני אנסה את זה.

לגבי ג'וקר - יכול להיות שאתה צודק כי להבין אותך ממש אני לא כל כך הצלחתי ולכן אני לא יכול לא לשלול אותך ולא לחזק אותך, אבל כשרמקול אחד מוגבר יותר מרמקול אחר הוא יגיע יותר מהר לאוזן שלך או יותר נכון ישתלט על הרמקול השני - זה נכון לגבי כל דבר בהגברה - אל העקרון הזה מתבססת לוחמה אלקטרונית בסופו של דבר אבל זאת סטייה רצינית מהנושא... איך טיים קורקשיין מבצע כוון ואיזון של במה אני לא כל כך יודע - אבל זה גם ניתן לשליטה וכוון ע"י עוצמות

המאמר שאיתמר פירסם לא מזמן נתן לי השראה בעניין - קראתי עוד קצת ואולי אני אנסה כמה דברים...

Pioneer TS-X150

פורסם

שאלה נוספת - בהד יוניטים בסביבות ה2 עד 3 אלף שקל היום ניתן לשלוט בבאלאנס של כל יציאה למגבר בנפרד?

Pioneer TS-X150

פורסם

גם לי יש שרווד ישן 90X2 מחובר על סאב, מגבר מעולה, עם שליטה לכול ערוץ.

השליטה על שני ערוצים במקביל חייבת להיות זהה בגלל הגישור האוטומטי (ללא שימוש בכפתור גישור כמו במגברים ישנים).

תמיר

פורסם

Time Correction זה פשוט שליטה בפאזה. אם יהיה הפרש פאזה (שמתבטא בהפרש זמן) בין אלמנט אחד לשני - תהיה התאבכות בונה.

השליטה בעוצמת הגל אין - לה משמעות כלל בהקשר להפרש פאזה, הלא הוא ידוע בשמו Time Correction.

בברכה,

מתן.

פורסם

כשרמקול אחד מוגבר יותר מרמקול אחר הוא יגיע יותר מהר לאוזן שלך או יותר נכון ישתלט על הרמקול השני - זה נכון לגבי כל דבר בהגברה - אל העקרון הזה מתבססת לוחמה אלקטרונית בסופו של דבר אבל זאת סטייה רצינית מהנושא... המאמר שאיתמר פירסם לא מזמן נתן לי השראה בעניין - קראתי עוד קצת ואולי אני אנסה כמה דברים...

לא נכון בעליל! עוצמת הגל לא קובעת על מהירות התפשטותו.

שוב - אתה מתכוון להפרש בפאזה אבל באמת לזה לא ניכנס פה.

פורסם

אני לא מדבר על הפרש בפאזה אני מדבר על הבדל בעוצמות - ברגע שרמקול אחד משדר יותר חזק מהרמקול השני, חלוקת הקשב שלך תיתן עדיפות לרמקול השני, אם הוא ינגן מספיק חזק הוא אפילו יעפיל על הרמקול החלש יותר בצורה כזו שאתה בקושי תוכל להבחין בו אם בכלל. בכל מקרה זה גם טריק שעובד ברגע שאתה רוצה לשנות מיקום. זה לא קשור למהירות התפשטות הגל זה קשור להעפלה שלו על גל חלש יותר.

אני לא רוצה להתעסק עם הפאזות, אני רוצה להתעסק עם ההגברה קודם - אח"כ אני אגע בפאזות.

אם היה לי את הציוד המתאים מבחינת טיים קורקשיין - קודם כל הייתי מתעסק עם הפאזות ואח"כ עושה תיקוני הגברה קלים. אבל גם בצורה ההפוכה זה יכול לעבוד.

אופציה נוספת היא גם להוסיף סנטר אבל אני לא מעוניין בזה בכלל.

אני אסביר לכם איפה מתחילה חוסר היכולת שלי להחליט - אני מתלבט כרגע בין ביצוע של בי אמפינג עם מגבר שני ערוצים פשוט וישן לבין רכישה של HU חדש יותר עם טיימ קורקשיין (או שאני בסופו של דבר אעשה שילוב של השניים...)

Pioneer TS-X150

פורסם
אני לא מדבר על הפרש בפאזה אני מדבר על הבדל בעוצמות - ברגע שרמקול אחד משדר יותר חזק מהרמקול השני, חלוקת הקשב שלך תיתן עדיפות לרמקול השני, אם הוא ינגן מספיק חזק הוא אפילו יעפיל על הרמקול החלש יותר בצורה כזו שאתה בקושי תוכל להבחין בו אם בכלל. בכל מקרה זה גם טריק שעובד ברגע שאתה רוצה לשנות מיקום. זה לא קשור למהירות התפשטות הגל זה קשור להעפלה שלו על גל חלש יותר נהדר , ומה עם הבמה , הסטריאו, המיקום של כלים וכל אלו ? מה עם מירכוז הזמר ?.

אני לא רוצה להתעסק עם הפאזות, אני רוצה להתעסק עם ההגברה קודם - אח"כ אני אגע בפאזות.

אם היה לי את הציוד המתאים מבחינת טיים קורקשיין - קודם כל הייתי מתעסק עם הפאזות ואח"כ עושה תיקוני הגברה קלים. אבל גם בצורה ההפוכה זה יכול לעבוד. כן בתנאי שתוותר על כל הדברים שמניתי לעיל

אופציה נוספת היא גם להוסיף סנטר אבל אני לא מעוניין בזה בכלל.

אני אסביר לכם איפה מתחילה חוסר היכולת שלי להחליט - אני מתלבט כרגע בין ביצוע של בי אמפינג עם מגבר שני ערוצים פשוט וישן לבין רכישה של HU חדש יותר עם טיימ קורקשיין (או שאני בסופו של דבר אעשה שילוב של השניים...) יש אפשרות שלישית :קרוס אקטיבי עם טיים קורקשיין , אני מניח שיש דבר כזה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה עם הבמה? הגובה שלה נקבע ע"י הקרוסים והפאזות

מה עם המיקום של הכלים? שמאל וימין...

מה עם המירכוז של הזמר? - זה בדיוק מה שאני מתכוון להשיג עם הפרשי הווליום בטוויטרים ביחד עם כל הכתוב מעלה.

אני יודע שיש קרוס אובר אקטיבי עם טיימ קורקשיין - אני לא מעוניין בזה - ואני לא מעוניין בHU נוסף שהוא בעצם מחשב צליל (לאלפיין יש כזה דבר).

אני מתלבט אם לנסות להשיג את התוצאה הזאת בעזרת שימוש בקרוסים של הרמקולים ובעזרת בי אמפינג עם ווליום משתנה בטוויטרים - וכמובן משחק פיזי עם המיקום של הטוויטרים.

או אם להוסיף לכל הרשום מעלה גם HU אם האופציות שדובר עליהן כאן.

הבעיה - כרגע אני יכול להרשות לעצמי או להביא מגבר טוב של 4 ערוצים מהדיוטי

או להביא HU יותר טוב

אני מתלבט... אבל נראה לי שבסופו של דבר הHU ינצח - מה אתם אומרים?

לנסות להשיג את זה בלי הHU ועם המגבר

או שדווקא ללכת על הHU?

(יש לי עיניים גדולות ואני מתחיל להטריף את עצמי... סורי)

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי שלום, לא עברתי על כל השרשור א ב ל

- מגברי HELIX כמדוני הם בעלי GAINים נפרדים לכל ערוץ. (הבעיה: השקעה...)

פתרון פשוט הוא להוסיף נגדי הספק על הטוויטר. (2 ש"ח ליח')

מניסיוני המר אני יכול לומר לך שבסטריאו לרכב אין קיצורי דרך, והנמכת אחד הטוויטרים לא יתנו לך במת צליל...

• תוכן חדש...