Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוונותי אני נוהג כמה שבועות בקורולה 2003, עד שהפוקוס תצא מתיקון תאונה.

נשרף לה הפיוז ששולט על הרדיו+מחשב דרך, זה בילט אין של טויוטה במודל הזה. כנראה בגלל שהמצית התפרק שם לגמרי וכל משחק איתו מקצר משהו.

את תיבת הפיוזים מצאתי, היא מול ברך שמאל מאחורי תא קטן, אבל אין לי שום תיעוד בספר הרכב איזה פיוז הוא של הרדיו.

אנא רחמו על אדם שנידון לשעתיים של דממה ביום והסבירו לו איפה נמצא אותו פיוז של הרדיו, אני לא רוצה לשלוף אחד אחד 20 פיוזים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פשוט תחפש פיוז שרוף... :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדרך כלל שפותחים מכסה של פיוזים תהפוך אותו ואמורים להיות שם ציורים בדיוק איפה ממוקם כל פיוז כולל השמות שלהם על מה הוא שומר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עד כמה שידוע לי מכמה מכוניות (לא טויוטה), הפיוזים שנמצאים על המצבר בד"כ שייכים ל-ABS, EBD, ESP ושאר מערכות שכאלה.

אני הייתי מחפש שוב פעם בתוך תא הנוסעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם עדיין לא הסתדרת, אז

אכן בתא המנוע

יש לך שורה עם 3 נתיכים רגילים , לא זאת השורה, אלא השורה השניה שיש שם 9 נתיכים רגילים, השני (שהוא מס' 5) פיוז כחול 15 אמפר, הוא יוצא ממש במרכז (או כמעט) לוח הנתיכים עצמו שנראה מוארך

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הסתדרתי על ידי שליפה אחד אחד של כל פיוז ובדיקתו.

אז למען הדורות הבאים : זה פיוז כחול 15 אמפר באמת, אבל הוא לא בתיבת הפיוזים שבתא המנוע, אלא בתיבה שתא הנוסעים מול ברך שמאל של הנהג.

הפיוז נמצא ראשון מלמעלה בשורה השניה משמאל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

על פי ספר טויוטה שברשותי , המקורי, הפיוז הזה יושב בתא המנוע.

לרדיו יש שני חוטים, ויתכן וקיים נתיך נוסף לחוט השני.

ממילא שני החוטים צריכים להיות מוגנים, (גם הפלוס הרגיל וגם הפלוס אחרי סוויץ')

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אוקיי, שמח ללמוד - אבל למה רדיו צריך לקבל פלוס אחרי סוויץ' וגם פלוס ישיר ?

פלוס קבוע לזיכרונות של התחנות למשל...

פלוס אחרי סווי'ץ לכיבוי והדלקה (שלא תשכח את הרדיו עובד כאשר האוטו לא מונע)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...