Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שאתה מכניס שורה מתוך השיר והוא מאתר לך את השיר? לפני כמה חודשים היה פה איזה שרשור שהומלץ בו על האתר...

בתודה מראש לעוזרים , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

תודה , אבל אני מתכוון לאתר אחר , שאתה רק מכניס בו איזושהי שורה מתוך השיר וזה מוצא לך את השיר עצמו. אתר שלא דורש הרשמה ובלאגנים...

וואלאק אתה!!

פורסם

כשאני מחפש שיר שאני לא מכיר ויודע רק שורה אחת אני פשוט נכנס ליאהו! ורושם lyrics: ואת השורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוצא גם עברית וגם אנגלית.. אם כי אין יותר מידי שירים..

בעיקר להיטים..

http://mp3music.gpg.co.il

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה חבר'ה!! האמת שכל האתרים הנ"ל לא מצאו את השיר שאני מחפש , אז אם מישהו מכיר עוד אתרים גדולים לחיפוש שירים , יהיה נחמד לפרסם אותם פה...

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...