Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבים עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בתחילה הייתי נעול על קולט ידנית. שנתונים 94-96. הבנתי שהרכב מאוד חסכוני, עלות טיפולים נמוכה, והוא די זריז.

פתאום צצה בראשי האפשרות ללכת על רובר 216 ידנית. שנת 98 עולה כמו קולט 94...

היא נראית טוב מהקולט (לטעמי), היא חדשה בהרבה, מאובזרת יותר. לגבי כח המנוע, אני לא ממש יודע, והשאלה העיקרית שלי היא לגבי צריכת הדלק ועלויות הטיפולים. ברור לי שטיפולים של רובר יהיו בעיתיים ויקרים יותר, השאלה היא בכמה. אם למישהו יש את המידע מניסיון, אשמח לעזרה.

בנוסף אני צריך לבצע חיזוק לאלטרנטור של הרכב (או להביא אחד חזק יותר), ככה שלמערכת החשמל של הרכבים יש גם השפעה על ההחלטה, גם כאן תשובה מניסיון תוכל מאוד לעזור. תודה, סימון.

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...