Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן למלא עם דבק אפוקסי חזק.

לאחר מכן עדיף לקנות כיסוי בד לדש בורד, על מנת שהסדקים לא יתרחבו בשמש...

יש חנות בחולון TOP CAR , שמוכרת כיסויים במידה מוכנה לכל סוג רכב ב100 שקל.(יש בכל מיני צבעים).

אני אישית לא ממש אוהב כיסויים אבל קניתי על מנת למנוע התרחבות הסדקים (אקסנט בעייה ידועה).

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

בלי להוציא את החלק. נראה לי שאפשר למלא את זה בעדינות בקצת בונדו ואחרכך לצבוע בצבע שדומה לדש.

או להוציא את החלק ולהדביק עם דבק חזק כמו שהזכירו אפוקסי אולי גם דבק 3 שניות יחזיק.

תעדכן כשתהיה תוצאה.

פורסם
בלי להוציא את החלק. נראה לי שאפשר למלא את זה בעדינות בקצת בונד - מה זה? איפה רוכשים ? ואיך משתמשים? ואחרכך לצבוע בצבע שדומה לדש.

או להוציא את החלק - האם זה אפשרי בכוחות עצמי? צריך מוסך? ואיך בדיוק עושים את זה?? ולהדביק עם דבק חזק כמו שהזכירו אפוקסי אולי גם דבק 3 שניות יחזיק.

תעדכן כשתהיה תוצאה.

תודה שוב .
פורסם

לגבי בונדו-חומר פחחים אתה יכול לבצע חיפוש ותבין מהו החומר. אפשרי לקנות מפחח או באוטו דיפו במחיר של כ60 ש''ח.

אני לא ממש מכיר את הרכב שלך אבל אני חושב אולי מרק10 שהוא חבר בפורום יוכל לתת לך איזה דף מידע כיצד להוציא את החלק הזה.

• אחראי פורום
פורסם

בונדו או קארקיט הם חומרים לפחחות, תיקונים ,מילויים וכאלה.

החומר הזה לא מתאים לדעתי - הוא שביר ולא גמיש - כלומר,

בתזוזה הראשונה של הדשבורד (ואם הוא סדוק סימן שהוא התחיל לזוז מזמן),

גם התיקון ייסדק שוב.

תיקון כל עוד החלק מורכב, לא ייצא מושלם. תמיד יראו את השבר.

אתה יכול לנסות להצמיד את שני הצדדים בכוח ולהדביק, או באפוקסי כלשהו.

הצביעה תהיה בעייתית, אני לא מאמין שתוכל לפגוע בול בגוון

וגם אם כן , תצטרך למסך את כל השאר כדי שלא יתלכלכו...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שום דבק לא מחזיק מעמד בשמש הישראלית

מנסיון עם סדק בדש בורד של קרייזלר נאון

היות והפלסטיק כנראה יבש יצאו לך סדקים נוספים במקומות אחרים

אופציה א' להחליף בחדש

אופציה ב' לרכוש כיסוי בד

אופציה ג' לחיות עם זה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...