Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מחר אמא שלי טסה לתאילנד ורציתי לברר אם מישהו יודע אם נמכרים שם מוצרי אודיו לרכב אם כן איכן?

והאם שווה לקנות שם כאילו האם המחירים נמוכים מהארץ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

לא לא לקנות הכל חיקויים שם ברמה מאוד גבוהה ומה שלא חיקוי עולה בדיוק כמו בארץ (מניסיון אישי) רק בארץ יש לך ביטוח

קנה כחול לבן :wink:

פורסם

חבר שחזר לא מזמן מתאילנד קנה מסך דיוידי 7 אינץ' עם פאנל מובנה ב-120 דולר קורא את כל הפורמטים (לפחות כך רשום). כזה דבר דווקא כן משתלם... שבארץ זה עולה פי 5 ומעלה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

כן השאלה איזה חברה או אם זה חיקוי או לא, ואני הייתי שם קרוב ל 5 חודשים ותאמין לי עברתי על הכל שם וואלה הכל היה חיקויים שם אני לא הייתי נוגע בחיקויים כל אחד ודרכו (יש לי חבר שמרוצה מהחיקוי שלו )

בחירה שלך

פורסם

אני קניתי שם רדיו דיסק פיוניר בקשר הישראלי,

עובד מעולה כבר 3 וחצי שנים. עלה לי 1500 בזמנו במקום 2800 בארץ.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

בשוק בשם "בנמור" שבבנגקוק , עם הגיעך לבנגקוק תעלה על התוקתוק הראשון

שאתה רואה , בשוק הזה כל מוצרי האלקטרוניקה האיכותיים , ה-כ-ל מקורי,

מחירים אדירים למוצרים טובים של אלפיין,

חשוב מאוד !! - לבדוק את המוצר בחנות.

ZZR

פורסם

רוב השוק מסריח

פרט לחנות אחת מעולה שמעל דלת הכניסה יש שלט יחסית גדול של פיוניר בצבע אדום

שלט מהסוג המואר...

לא מבינים מילה באנגלית-אבל מוצרים מקוריים.

שיהיה לך בכיף.

פורסם
לא לא לקנות הכל חיקויים שם ברמה מאוד גבוהה ומה שלא חיקוי עולה בדיוק כמו בארץ (מניסיון אישי) רק בארץ יש לך ביטוח

קנה כחול לבן :wink:

שלילי...

אני רכשתי משם רדיו-דיסק של פיוניר מקורי וחדש לחלוטין (ואפילו עובד :twisted:).

יורו סוויפט - אחרי שתפנה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך, אתה מוזמן לבדוק את המלצותיי בלינק הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107229&highlight=%FA%E0%E9%EC%F0%E3

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השוק של בנמור (5 דקות ברגל מארמונות המלך) הוא גן עדן לכל חובב אלקטרוניקה

יש הרבה בסטות ועיקר הציוד הוא סיני זול

אני הבאתי סיני MP3 לפני שנתיים ב 300 ש"ח. הMP3 עבד טוב אבל הרדיו היה באיכות נמוכה

פיוניר MP3 עלה 500 ש"ח כך שזה עדיין יותר זול מארץ

תביא איתך דיסק, תבקש שיחברו לך את המכשיר ע"מ לבדוק שהוא עובד

הם בדר"כ מאוד נחמדים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...