Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות מגבר בדיוטי פרי ב 200$ או משהו פה ב900 שקל בערך.

אני צריך שיהיה 4 ערוצים . לאיזה חברות בינוניות פלוס כדי להיתיחס במחיר הזה? אני לא מיתכוון להיתיחס לזבל ואני מזהה זבל מקילומטר .דוגמא - מגנט למשל ראיתי עושה מגברים זולים ,אבל הם גם מייצירים רמקולים , גם בייתים , וגם גרועים ! לחברה כזאת לא הייתי מיתיחס ברצינות . נסו לתת לי כמה שמות שכדי לחפש . ועוד שאלה - עם אני לוקח מגבר 4 ערוצים אני יכול לחבר אליו 2 רמקולים ולשתי היצאות שנותרו לגשר סאב במקביל ?

פורסם

אליעד!

יש לי עיצה ידידותית...

קראתי את ההודעה שלך בתפוז על אינספור טעויות ושידרוגים שעשית ועלו לך (ולהוריך)הון עתק (26k) תלמד מהטעויןת שלך תחסוך עוד 1000 שח ותיקנה מגבר 4 ערוצים טוב,פשוט מה שיקרה זה שתשדרג עוד חצי שנה למשהו הרבה יותר טוב לא חבל!!!

פורסם
. ועוד שאלה - עם אני לוקח מגבר 4 ערוצים אני יכול לחבר אליו 2 רמקולים ולשתי היצאות שנותרו לגשר סאב במקביל ?

אתה מגשר 2 יציאות ליציאה אחת, שאותה אתה מחבר לסאב..

בד"כ מביא להתנגדות של 4 אוהם שזה גם מה שהסאב דורש..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

מג'יק , אני מעריך מאוד את מה שהערתה אותי אליו , אני באמת חושש ליקנות קופסא ב1000שקל שתיהיה אמורה לספק כח ל4 ערוצים , כמה כבר אפשר לידרוש ממגבר כזה , זה סיכון לאכזבה , אבל מה - אין לי דרישות גבוהות , המטרה שלי היא להגביר רק את הקומפננט הקידמי שהוא מאוד קל לסחיבה והרדיו דיסק מוציא ממנו הרבה לדעתי , אז מה מגבר יוציא ממנו ... גם אם זה מגבר פשוט ........ ואחר כך אני יצטרך עוד שתי ערוצים לסאב הכי פשוט שאני יקנה , בטח איזה פיוניר 304 . זה לא דרישות נמוכות שמגבר בינוני לא יוכל לספק לי ?? :?:

פורסם

ה-lanzar 420/430 יספיקו בשביל ה-304c וכן בשביל הקומפוננט שלך (dsd-216)

שגם עובד נחמד ללא הגברה חיצונית,אבל מכאן אתה די תקוע ,....

פורסם

לפי התקציב אני לא מאמין שיהיה אחד מהם ב200 דולר בדיוטי ,אולי יהיה את ה410 אבל מי יודע .. כבר ניתקלתי במחירים לא רעים בדיוטי פרי למוצרים מתחת ל200 דולר . יש למישהו מושג מה אני יכול לימצוא שם ??? אני זוכר שליפני איזה שנה היו שם אפילו פיונירים 4 ערוצים ב200 דולר!! מי יודע מה יש היום ..

פורסם

אתה יכול להסביר לי מה רע כל כך בmagnat?

אתה שמעת את כל המוצרים של החברה הזאת?

זה שהסדרה הנמוכה שלה גרועה ממש לא הופך את החברה עצמה לגרועה!!!

פורסם

את האמת אני לא יודע... אולי זה ביגלל שהמחירים מאוד נמוכים וזה לא נירא טוב לחברה מכובדת

אגב , הרמקולים שהיו לי היו מסידרה יחסית מאוד גבוהה שלהם (וקטור נידל )ועלו בשיא יותר מ6000 שקל או 7000אפילו

אני קניתי אותם ב3000 בימים האחרונים שלהם

לדעתי היו זוועתיים אחרי שהקשבתי להם קצת אבל אז הייתי בתחילת הדרך ועשיתי קניות פזיזות .....

הייתי שמח לישמוע דעה כללית על אמינות החברה ואיכות המוצרים ומגברים ביפרט.

פורסם
אתה יכול להסביר לי מה רע כל כך בmagnat?

אתה שמעת את כל המוצרים של החברה הזאת?

זה שהסדרה הנמוכה שלה גרועה ממש לא הופך את החברה עצמה לגרועה!!!

:mm_yeah:

הסדרות היותר גבוהות נחשבות לטובות ואף מצוינות .

הציוד הביתי שלהם הוא גם כן לא משהו אבל גם שם יש כמה דברים טובים .

בקיצור אל תשווה את MAGNAT לפירלס וחבריה .

• תוכן חדש...