Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לא מזמן היתה בבעלותנו פיאט אונו דגם 45, שנת 92, שהיתה אצלנו מיד 0 (חדשה מחנות) ושרתה את המשפחה נאמנות עד לפני כמה ימים... עד אשר נגנבה :(

למרות חסרונותיה הבולטים של המכונית הזו (העדר מזגן\אזעקה\נ"מ\ח"ח, תיבת בת 4 הילוכים בלבד, מנוע ליטר חלש וכו') היא שרדה שנים רבות ולא איכזבה ובהחלט היינו מרוצים.

כעת לאחר שנגנבה ואין סיכוי להחזרתה באופק עלינו לשקול קניה של מכונית חדשה, אך אנו משפחה מאוד קשת תקציב מה שכמובן מאוד מגביל את האפשרויות.

אנחנו מחפשים מכונית פרטית, האצ'בק עם תיבה ידנית זו ההעדפה שלנו, ממש כמו האונו. מנוע בנזין.

אין דרישות מיוחדות אחרות, ברורשלא יזיק אם יהיה מזגן או כל אחד מהתכונות האחרות שיש במכוניות חדשות יותר אך זה לא חשוב לנו, אם הסתדרנו בלי במשך 14 שנה נסתדר עוד כמה שנים.

הדירשות הכן חשובות מעבר לסוג הרכב כמו שציינתי למעלה, זה שהרכב יהיה משנת 97 ומעלה (מה הטעם לקנות שוב טרנטה בת 15 שנה...), שיהיה אמין - זה הכי חשוב !! הקניה תהיה מאוד מאוד קשה מבחינה כלכלית ואם ם נצטרך לבקר במוסך על ימין ועל שמאל נמצא עצמנו ברחוב מהר מאוד.

רצוי לא מנוע גדול במיוחד. 1.3 או 1.6 זה אחלה, 2 ליטר זה הרבה יותר מידי. רצוי שתהיה חסכונית, קומפקטית. ביצועים ומראה לא מעניינים במיוחד, אין תקציב למותרות האלה.

חובה 5 דלתות, אנחנו משפחה ו3 דלתות פשוט לא מתאים לנו.

בקיצור האצ'בק ידני 5 דלתות, מנוע בנזין, משנת 97 ומעלה, אמין, חסכוני וכל שעלויות התחזוקה יהיו זולות ככל האפשר !!

אשמח לקבל המלצות. התקציב לא ידוע, נחסוך כמה שצריך, אבל אני מניח שאזור ה 20 אלף ש"ח זה ממש גבולי.

אופציות שראינו אבל לא יודעים כמה הן יתאימו לקריטריונים : פיאט פונטו, סקודה פליסיה... למשל.

אם חסרים פרטים כלשהו מצטער מראש, אשמח להוסיף.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אכן פיאט פונטו יכולה לעמוד בדרישות אך הסכום לדעתי יתקרב ל-30...

המלצה שלי... 106 XR מנוע 1.4 ידנית... יכול להיות אוטו מעולה עם תוספות רבות...

לא יקר לקניה ולאחזקה ויכול לשרתכם בנאמנות.

או אפילו 205 FOREVER שגם דיי מאובזרת עם מנוע 1.4 ידנית, לא יקרה לאחזקה

ועונה לסכום כספכם אפילו במודל 98.

אני עם פיג'ו היום.... :)

בכל מקרה הנה מציעה שמצאתי על הדרך...

יצרן: פג'ו

דגם: 205

נפח: 1,400

שנה: 1998

מחיר: 21,500 ¤

יד: 1

ת. הילוכים: ידנית

אזור מכירה: תל אביב - כללי

טלפון: 03-0225200

סוג מנוע: בנזין

ק"מ: 75,000

צבע הרכב: ירוק

מזגן: יש

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

יפיפה שמורה ללא תאונות חדש 0525901453

o1_1_1_2_20060324100332.jpg

נלקח מ-יד2, הרכב של שלי

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

חפש סיאט איביזה ואם אתה לא תקוע על הצ'בק אז קורדובה שמתאימה בגלל הבגאז הענק.

הן אמינות במידה והתגברו על מחלות ילדות כמו חלונות חשמליים שתוקנו וכבל דוושת מצמד שתוקן.

הרכב חזק, נח מאד לנהיגה ואמין מאד.

כמובן שגם פולו מתאימה אבל נראה לי שביחס לקורדובה תצטרך לרדת שנת יצור אחת למרות שזה בעצם אותו רכב...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פז'ו 306 1.6. רצוי למתוח מעט את התקציב ולהגיע למודל 98 (דור 2).

להקפיד שאין תקלות מחשב , מזגן עובד , וחימום עובד . רצוי רכב שהוחלף בו רדיאטור נוזל קירור, והכי חשוב - נוזל קירור מקורי.

לא מאיץ בצורה שתשאיר אימפרזות פעורות מכסה מנוע , אבל נוח בצורה מדהימה , חסכוני למדי (בערך 1:12-13 ממוצע) , אמין מאוד אם טופל בצורה סבירה , וכיף לנהיגה.

1.4 אפשרי , אבל טיפה חלש.

פורסם

תודה על ההצעות !

בתור שדרוג מרכב בעל מנוע ליטר ו45 כ"ס (שלאחר 14 שנה של שימוש "כאסח" וקלאץ' שחוק אני בספק אם הגיעו אפילו 20 כס לגלגלים...), אני חושב שכל מנוע, גם 1.3 או 1.4 ישפרו לי את ההנאה מהנהיגה בהרבה !

רשמתי לי את ההצעות בנתיים, קורדובה, איביזה, 306, 106, פליסיה

מבחינת אמינות ו "לראות מוסך כמה שפחות" איזו עדיפה עליכם ?

ועוד משהו. ראיתי היום יונדאי אקסנט LS, שנת 95 ידנית עם 125K ק"מ, מאלה שהתא מטעם נפתח ביחד עם השמשה האחורית אז נראה לי התא מטען יהיה גדול מספיק, מנוע 1500 יד שניה.

הם רוצים עליה 14 אלף, במקרה כשבהיתי באוטו ירדה מהבנין זו שמוכרת אותו וציינה את המחיר בין היתר...

אני לא מכיר את הרכבים של יונדאי בכלל אבל קוסמטית היא נראית מעולה. יש דעות בנושא ? ססתם מתוך עניין.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

היונדאי נשמעת יחסית בסדר להצע : יד נמוכה, מעט ק"מ יחסית וידנית.

אני הייתי מעדיף להוציא את הסכום על משהו שנותן תמורה עדיפה כמו 306, ZX, פיאט טיפו וכו'

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...