Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב 50K-60K צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז ככה הייתה לי מיצובישי קולט שנת 94 כאוטו ראשון מכרתי את האוטו במחיר טוב וההורים מוסיפים לי כסף ואני מתקדם לאיזור ה50K-60K

בעיקרון אני מעדיף גיר אוטומטי - אני אחד שלא נוסע מהר ולא משתעשע עם האוטו.

אבל עם אני נשאר עם גיר ידני אז חבר טוב שלי שדי מבין במכוניות המליץ לי לקנות פיז'ו 206 XS עם 110 כוחות סוס וסאנרוף :) הוא אומר שזה גם אוטו טוב וגם השוק שלו טוב.

ואני די נדלקתי על הפיאט HGT , אפשר לקנות אותה בזול אבל בטח גם אני ימכור אותה בזול.

אז מה אתם אומרים?

אני בן 20 , אני לא יכול להחזיק מכוניות יקרות למשל חשבתי על האודי A3 שנת 99 1.8 אבל להחזיק אותה יהיה לי יקר או גולף שנת 99-2000 מנוע 1.6

אני מחפש שנתון גבוה יחסית איזור ה2000 משנת 94 זה התקדמות :)

בהתחלה חשבתי על הונדה סיויק קופה שנת 97 אבל חבר שלי הוריד אותי מהר מהסרט הזה , כולם גמורות...וחרושות , יש אחת בחולון יד 3 עם 80 אלף ק''מ והוא רוצה מחירון שזה 52 משהו כזה

אבל נראה לי שהוא התעסק עם הספידומטר כי אין מצב שסיויק קופה עשתה רק 80K...

אז מה אתם ממליצים בגיר ידני?

והכי חשוב בגיר אוטומט????

תודה רבה מראש.

• תוכן חדש...