Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מענק שחרור .. איך מבזבזים ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, השתחררתי לפני בערך 3 שנים , ועשיתי אומנם רק 4 חודשי שרות בפועל , אבל נאמר לי שישנו מענק שחרור קטן בסך בערך 1200 ש"ח (בעבר נכנסתי לאיזה אתר שרשמתי את הת"ז ואת החשבון בנק והוא הראה לי) , ורציתי לדעת .. האם זה אפשרי ללמוד על אופנוע בכסף הנ"ל ? (ראיתי פרסומות וכו), ואם כן , אז איך ?!

תודה לעונים.

פורסם
שלום, השתחררתי לפני בערך 3 שנים , ועשיתי אומנם רק 4 חודשי שרות בפועל , אבל נאמר לי שישנו מענק שחרור קטן בסך בערך 1200 ש"ח (בעבר נכנסתי לאיזה אתר שרשמתי את הת"ז ואת החשבון בנק והוא הראה לי) , ורציתי לדעת .. האם זה אפשרי ללמוד על אופנוע בכסף הנ"ל ? (ראיתי פרסומות וכו), ואם כן , אז איך ?!

תודה לעונים.

אתה מתכוון לפיקדון או למענק?

קודם כל אני חושב שהמענק/פיקדון ניתן רק מרף הרבה יותר גבוה. לפחות שנה שירות אם אני לא טועה.

הכי פשוט - תתקשר ליחידה להכוונת חיילים משוחררים ותקבל כל טיפת מידע בנושא - למה אתה זכאי

ומה אתה יכול לעשות עם הכסף.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

מאיזה סיבה השתחררת? אם הפטור מטעמי בריאות אתה זכאי לפקדון, לפי מספר החודשים ששירתת, אגב, אחרי 5 שנים אתה יכול למשוך את כל הכסף

פורסם

לאופנוע עד 500-לא.

כי אתה חייב לעשות 15 שיעורים כל שיעור עולה מינימום 75+

ונשאר לך לעשות עוד טסט.

פורסם

שימוש בכספי הפקדון הוא פרוצדורה מעיקה.

אני קיבלתי משהו כמו 20 אלף ש"ח ומימנתי בזה 2 שנות לימוד באוניברסיטה.

צריך להכנס לבנק כלשהו (לאו דווקא שלך, אבל אין סיבה לא ללכת לשלך) , עם שובר התשלום של מה שאתה רוצה לשלם (ועומד בקריטריונים) , אחרי פרוצדורה מעיקה של מילוי פרטים בערך 200 פעם , וחתימה על כל מיני טפסים, אתה מקבל צ'ק בנקאי על הסכום האמור, למטרה האמורה ,ומשלם את שובר התשלום.

אין לי מושג מה הקריטריונים לשימוש בפקדון/מענק , אבל בכל מקרה אחרי 5 שנים (אאל"ט) , אתה מקבל את הכסף בכל מקרה. הבעיה היא שהוא לא צמוד לכלום, אז הוא מאבד מערכו.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באתר הכוונה אתה יכול לראות כמה כסף נשאר לך בפיקדון.

במידה ולא עברו 5 שנים מיום שחרורך, הכסף שבפיקדון יוכל לשמש רק למטרות:

לימודים, פתיחת עסק, חתונה, הכשרה מקצועית או דיור.

פורסם
בריאות הנפש :)

עכשיו רק אני רואה את זה, בפטור רשום לך "מטעמי בריאות", אתה זכאי לפקדון עבור החודשים ששירתת

• תוכן חדש...