Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני איזה כמה זמן הציעו לי לחבר את המגבר 4 ערוצים שלי (JL300/4) לקומפוננט(MBQUART PSD216) בבי אמפינג

לא יודע איך לא חשבתי על זה בעצמי הרי אפילו הקרוס של הקומפוננט שלי תומך בחיבור בבי אמפינג (כניסות HIGH ו- LOW)

אבל אז חשבתי שהרי המגבר שלי תומך באפשרויות חיתוך הרבה יותר מתקדמות מהקרוס של הקומפוננט ואז גם אני אוכל לשדרג כל חלק בקומפוננט בנפרד

אז מה נראה לכם עדיף? לחבר בבי אמפינג לקרוס, או להעיף את הקרוס לגמרי ולחתוך מהמגבר

פורסם

יש לך אפשרות לחתוך מהמגבר את האלמנטים בנפרד?

אם כן זה עדיף...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
יש לך אפשרות לחתוך מהמגבר את האלמנטים בנפרד?

אם כן זה עדיף...

כן

50Hz - 5kHz

12dB או 24dB

LP או HP

לכל זוג ערוצים בנפרד

ראו תמונה

http://mobile.jlaudio.com/products_amps_lineart.php?amp_id=254

אה גם יש בעיה שהטויטר בפני עצמו הוא 6 אום אבל אין בעיה כי המגבר שלי מיוצב

מה זה? בעצם אני עונה לעצמי למה לחבר ישירות ולא דרך הקרוס

פורסם
לפני איזה כמה זמן הציעו לי לחבר את המגבר 4 ערוצים שלי (JL300/4) לקומפוננט(MBQUART PSD216) בבי אמפינג

לא יודע איך לא חשבתי על זה בעצמי הרי אפילו הקרוס של הקומפוננט שלי תומך בחיבור בבי אמפינג (כניסות HIGH ו- LOW)

אבל אז חשבתי שהרי המגבר שלי תומך באפשרויות חיתוך הרבה יותר מתקדמות מהקרוס של הקומפוננט ואז גם אני אוכל לשדרג כל חלק בקומפוננט בנפרד

אז מה נראה לכם עדיף? לחבר בבי אמפינג לקרוס, או להעיף את הקרוס לגמרי ולחתוך מהמגבר

אתה תוכול לחתוך את המיד באס גם למעטה שזה 60 80 100 הרץ וגם למעלה שזה משהו כמו 3000 הרץ? יש לך אפשרות לעשות את זה לישתמש גם בקרוס HPF וLPF ברגע אחד. אני לא חושב! אתה תיצתרך לחתוך למעטה בHU ו למעלה במגבר בעזרת LPF עד 3000 או 3500 הרץ לדוגמה ו את הטוויטר ב 3000 או 3500 הרץ ב HPF.

בהצלחה!

פורסם
אתה תוכול לחתוך את המיד באס גם למעטה שזה 60 80 100 הרץ וגם למעלה שזה משהו כמו 3000 הרץ? יש לך אפשרות לעשות את זה לישתמש גם בקרוס HPF וLPF ברגע אחד. אני לא חושב! אתה תיצתרך לחתוך למעטה בHU ו למעלה במגבר בעזרת LPF עד 3000 או 3500 הרץ לדוגמה ו את הטוויטר ב 3000 או 3500 הרץ ב HPF.

בהצלחה!

כן זה פחות או יותר מה שתכננתי

לטויטרים: 3kHz HP דרך המגבר

למיד באסים: 3kHz LP דרך המגבר ו-HP דרך ה HU בהתאם לאיך שאני אחתוך את הסאב

וקצת משחקים למעלה ולמטה עד להשגת התוצאה הטובה ביותר

פורסם

תודה בכל מקרה אבל יש בעיה ואני חייב לחבר את הקומפונט עם הקרוס.

פשוט הקומפוננט הוא 4 אום אבל הטויטרים בפני עצמם הם 6 אום והמיד באסים 4 אום

קונפיגורציה של זוג ב4 אום ועוד זוג ב6 אום לא נתמכת ותגרום להספק בכל הערוצים לרדת ב 25% (בדוק! ע"פ JL)

פורסם

רגע אני לא מבין...

אם אני עכשיו רוכש מגבר זהה לשלך יש לי אפשרות לעבוד בבי אמפינג?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ברגע שיש לך מגבר ארבע ערוצים ולקדימה אתה יכול לשים HPF ולאחורה (או ההפך) LPF אתה יכול לעבוד בי-אמפינג עם סט קומפוננט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מדוייק בכלל.

כשעובדים בבי-אמפינג במערכת שמורכבת מקומפוננט של 2 חלקים וסאב, צריך לחתוך את המיד גם מלמעלה וגם מלמטה - אפשרות שאין במגבר.

טל

פורסם

טל צודק.

ללא קרוס אקטיבי \ הד יוניט בעל שליטה על אופציות החיתוך לא ניתן לבצע בי-אמפינג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...