Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פסאט 2001, יש לי מקום בדלתות מקדימה ואחורה לחבר רמקולים.

אני רוצה לדעת איך מוציאים את הפלסטיק השחור שמכסה את הרמקול (מסתיר אותו) מהדלת מבלי שישבר ? לא הצלחתי להוציא אותו בכלל.

ואם כבר בנושא הפאסאט יש לי עוד שאלה:

איפה אני יכול לחבר מגבר חוץ מתא המטען ואיפה אני יכול לשים עוד רמקולים ?

תודה!

פורסם

אתה צריך להסיר את דיפוני הדלתות בשביל זה.

בקשר למגבר אפשר לקבע אותו לגב של המושב האחורי מאחורה!

שלום, ברשותי פסאט 2001, יש לי מקום בדלתות מקדימה ואחורה לחבר רמקולים.

אני רוצה לדעת איך מוציאים את הפלסטיק השחור שמכסה את הרמקול (מסתיר אותו) מהדלת מבלי שישבר ? לא הצלחתי להוציא אותו בכלל.

ואם כבר בנושא הפאסאט יש לי עוד שאלה:

איפה אני יכול לחבר מגבר חוץ מתא המטען ואיפה אני יכול לשים עוד רמקולים ?

תודה!

פורסם

א. אתה צריך באמת לפרק את דיפוני הדלתות (הפאנל של הדלת) ואז מאחורי הגריל אתה תראה שהוא יושב על ניטים - צריך לחתוך אותם או את השטח שמסביבם והגריל פשוט יפול.

ואם הגריל הוא חלק בלתי נפרד מהפאנל - אז אין לך ברירה אלא לחתוך בגריל את גודל החור הרצוי.

ב. את המגבר תתקין על משטח עץ ולא ישירות על גב המושבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקשר לפירוק הדלתות, לא נראה לי.

בקשר למגבר שיורכב על עץ.. אז איך לחבר את העץ למשטח האחורי של המושב ?

פורסם

עם ברגים קודחים, בגב המושב או שיש לך פלטה שלמה מפח או ברזל או שיהיו לך כמה פסי ברזל שאליהם ניתן להבריג את הלוח. תכסה את הלוח בלבד שחור בשביל שזה יראה יפה...

לגבי הפאנל אם אתה לא מעוניין לחתוך אותו - תחשוב על להתקין מאחורי הגריל - אם אתה לא יכול - אתה תהיה חייב לחתוך את הגריל או להוריד אותו. פירוק של הפאנל זה לא דבר מסובך בד"כ כלל אבל אם אין לך נסיון או שאתה פוחד לעשות את זה לבד - תיגש למתקין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועוד דבר

הגרילים האלה פעם היו מגיעים ללא חורים.....

באוטו הראשון בזמנו שפגשתי התקנתי רמקולים, והופ....:shock: שומעים מרחוק.. ועמום.....\

חיפשתי ומצאתי שהגרילים המקוריים שהגיעו עם הרכב, היו עם "כמו חורים" וכולם סתומים......

עשיתי עבודת יד, קדיחת חורים בתוך החורים המיועדים...... בסוף (אז בפעם הראשונה) התברר שהיבואן מוכר את הגרילים בנפרד למי שמוסיף רמקולים, והחלפתי לו את הגרילים.

אומנם שנים לא נתקלתי בבעיה הזו, אבל מאז אני לפחות תמיד בודק, ויותר טוב לבדוק לפני ההתחלה מאשר אכח להתבאס.

בכל מקרה ואם צריך יש את הגרילים האלה בכל הצבעים והם מקוריים.

שוב , אני לא מאמין שאתה צריך, אבל שווה מבט קצרצר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...