Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת SOUNDSTREAM RUBICON R-12SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע את דעתכם על הסאב...

איך הסאב נחשב איכותי?

כמה הוא עולה (או עלה..) חדש?!

איך הסדרה רוביקון נחשבת?

פורסם

R-12SQ זוהי סידרה ישנה ואין יותר יבוא של הסאב הזה,כפי שהבנתי שהמחליף שלו זה ה ואנגוך זה מה שיש לי ברכב כרגע,אתה מוזמן לבוא למפגש ב 10.3 ולהתרשם איך הסאב מנגן.

לחבר בפורם בשם מקס555 יש לו את הדגם R-12SQ תנסה ליצור איתו קשר הוא כבר יתן לך חו"ד על הסאב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
R-12SQ זוהי סידרה ישנה ואין יותר יבוא של הסאב הזה,כפי שהבנתי שהמחליף שלו זה ה ואנגוך זה מה שיש לי ברכב כרגע,אתה מוזמן לבוא למפגש ב 10.3 ולהתרשם איך הסאב מנגן.

לחבר בפורם בשם מקס555 יש לו את הדגם R-12SQ תנסה ליצור איתו קשר הוא כבא יתן לך חו"ד על הסאב.

אני יודע שהוא לא נמכר יותר..

בכל זאת אני רוצה לדעת בכמה הוא היה נמכר בארץ..

וחוות דעת על הסאב (אפילו דעות מפורומים מחול יעזרו),ואם אפשר פרטים טכנים גם יעזור

תודה מראש

פורסם

המחיר שלו כולל תיבה היה קרוב ל 1000 ש"ח.

כאן תוכל למצוא את הנתונים שלו:

http://www.soundstream.com/sub/support_wooferspecs_pg4.html

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
המחיר שלו כולל תיבה היה קרוב ל 1000 ש"ח.

כאן תוכל למצוא את הנתונים שלו:

http://www.soundstream.com/sub/support_wooferspecs_pg4.html

קודם כל תודה!

אתה בטוח במה שאתה אומר לגבי המחיר? (ראיתי שסדרת האיידג' נמכרת ב 850 בלי תיבה)

וכיום הואן גוך נמכר באותו מחיר?

פורסם

למזלך יש לי קשר ישיר עם היבואן של SOUNDSTREAM אז גם את הואנגוך לא נשאר בחנויות בארץ!!! כל מה שיש זה את הטרנטולה ה 900RMS שמעתי שזה אחלה סאב!!! היה לי אחד כזה רק שהמגבר לא סחב אותו.

המחיר של הטרנטולה ללא הקופסא הוא:נע בין 1200-1300 ש"ח.

פורסם
למזלך יש לי קשר ישיר עם היבואן של SOUNDSTREAM אז גם את הואנגוך לא נשאר בחנויות בארץ!!! כל מה שיש זה את הטרנטולה ה 900RMS שמעתי שזה אחלה סאב!!! היה לי אחד כזה רק שהמגבר לא סחב אותו.

המחיר של הטרנטולה ללא הקופסא הוא:נע בין 1200-1300 ש"ח.

כמה כדאי לשלם על זוג סאבים רוביקון בתיבה אטומה

חיצונית הסאבים ממש במצב חדש ונשמעים סוף הדרך בשבילי!!

(כרגע לא חשוב הגברה)

פורסם

על שתיהם לא יותר מ 1000 ש"ח.

פורסם

סאב סוף הדרך נקודה!

לפני שקניתי את הסאב הנ"ל, בדקתי קרוב ל 10 סאבים באותו היום (כדי לשמוע מה מתאים לי ולאוטו שלי)ביינהם היו L5, L7 בתייבות אטומות בשביל הדיוק,הסאב הכחול של SPL, לאנזר 1000RMS ועוד רבים. מכיוון שאין להשיג את הסאב הנ"ל יותר (חדש) את שלי רכשתי בסביבות 1500 ש"ח. הסאב הוא מדויק חזק ואיכותי. בחו"ל משתמשים בו עד היום לתחרויות SQ. אני מרוצה ומתכוון לרכוש עוד אחד כזה, כפי שמיצובישי יודע. אם אתה יכול לרכוש את שתי הסאבים במחיר של עד 1500 שקל, תרכוש תרכוש תרכוש!!

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אם אתה רוצה סאונד סטרים שנשמע ממש טוב למחיר שלו ובכלל סאונד יפה

אז ה-EGW היה לי אותו פעם סאב מצוין לדעתי.

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם
אם אתה רוצה סאונד סטרים שנשמע ממש טוב למחיר שלו ובכלל סאונד יפה

אז ה-EGW היה לי אותו פעם סאב מצוין לדעתי.

אי אפשר להשוות אותם אחד לשני בכלל. הR12SQ הוא סאב מקצועי.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...