Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי את המס' טלפון של הפירוקיה שנמצאת אחרי הבנין של קוקה קולה ולובינסקי בכביש גהה לכיוון דרום? ואיך קוראים בכלל למקום הזה?

דרך אגב, האם מישהו פעם "התנסה" בלקנות חלקים או אוטו שלם מהם? מישהו יכול להגיד מניסיון האם המקום הזה בסדר או שכדאי להתרחק ממנו?

תודה.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

אם התכוונת להשתיל את המנוע של הקליאו ספורט שהייתה שם :idea: (דנימוביל...) אז לצערך איחרת את המועד - היא כבר הועברה למקום אחר. :roll:

בכל אופן, אין לי ניסיון עם הפירוקייה הזאת.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
מישהו יכול לתת לי את המס' טלפון של הפירוקיה שנמצאת אחרי הבנין של קוקה קולה ולובינסקי בכביש גהה לכיוון דרום? ואיך קוראים בכלל למקום הזה?

דרך אגב, האם מישהו פעם "התנסה" בלקנות חלקים או אוטו שלם מהם? מישהו יכול להגיד מניסיון האם המקום הזה בסדר או שכדאי להתרחק ממנו?

תודה.

בדיוק אני וישי ישבנו שם לפני חצי שנה על מנה פלאפל ממאיר המשוגע

( שגרמה לקלקולי כיבה אדירים לאחר מכן)

בעקרון בפירוקיה יש המון חלקים , ויש המון דגמי רכבים יש לי חבר שקנה מהם כמה חלקים

והיה דיי מרוצה ..

אני אברר לך את המספר וארשום אותו בערב..

פורסם

[quבדיוק אני וישי ישבנו שם לפני חצי שנה על מנה פלאפל ממאיר המשוגע

( שגרמה לקלקולי כיבה אדירים לאחר מכן)

אני אברר לך את המספר וארשום אותו בערב..

בלי קשר לפירוקיה (אני מכיר את הפירוקיות באיזור אזור דווקא), אני לא חושב שלעצור במאיר המשוגע למנת פלאפל זה רעיון טוב. כללית לעצור במקומות שקוראים לעצמם "XXXX המשוגע" או "YYYY בעל הבית השתגע" או "האוכל הכי טוב בכדור הארץ", ונמצאים באמצע כביש מהיר, נראה לא רעיון משהו... :p

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר... :roll:

בכל מקרה, האכילה של הפלאפל במאיר המשוגע זה רק חצי מהכיף, "אם אתה מבין למה אני מתכוון"......... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לפי "השמועות" ששמעתי על הפירוקיה הזו, הם לא מוכרים חלקים ממכוניות

שחונות אצלם לפירוק, אלא מוכנים למכור את כל האוטו בלבד לשיקום.

לעתים קרובות ניתן לראות שם דברים מעניינים ובעלי פוטנציאל.

MCS 2008

• תוכן חדש...