Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופ"ש האחרון נערך אירוע מסלול של מועדון SpeedVentures בו אני מדריך ומתחרה, לדאבוני הרב בעקבות פציעה בברך מתאונת סקי לפני כמה שבועות נמנע ממני להשתתף אבל אני חייב לחלוק אתכם כמה תמונות מהיומיים האחרונים.

האירוע נערך אגב במסלול ב-Buttonwillow למי שיצא להכיר.

"...ותודה שטסתם ראדיקל" - SR8 לאחר מפגן אווירובטי יושבת כמו אנדרטה על ערימת צמיגים -

Wreck%20SR8.jpg

ואחרי שהושבה למצב מאוזן -

Wreck%20SR8-2.jpg

Wreck%20SR8-1.jpg

"אם בארזים נפלה שלהבת, מה תגיד ה-M3 לקיר" ... הטוב -

Wreck%20M3-1.jpg

הרע -

Wreck%20M3.jpg

ההחלקה -

Wreck%20M3-2.jpg

ולאחר שראינו נציגות גרמנית במצב שתיים, גם לחבר'ה מדטרויט יש מה לומר בנושא -

Wreck%20Z06.jpg

Wreck%20Z06-2.jpg

Wreck%20Z06-3.jpg

כל השלושה הם קורבנות היום הראשון, אבל הגרנד פינאלה שמור לקורבן של היום השני.. תמונות בקרוב :evil:.

מוטי

פורסם

אאוץ'!

מוטי היית צריך לכתוב:"התמונות לא לבעלי לב חלש ולנשים בהריון".

תמונות כאלו לא עושות לי טוב.:), כואב הלב...

לפחות תן איזה תמונות של דברים חיוביים.:)

under construction..

פורסם

וואלה, לא מבהיל בכלל*. אין כאן מכוניות מעוכות, ואין אנשים מפוצחים.

בסך הכל נזקים לפחחות, ציריות או תפוחים, ועוד כל מיני חלקים היקפיים (ממבט בלבד, לא מתחייב). אלו סכומים שמי שיכול להרשות לעצמו ימי מסלול בהחלט יכול לעמוד בהם.

כמו שמי שעושה סקי לוקח בחשבון שהוא עלול לטחון את התמסורת של הברך, גם זה סיכון סביר בהחלט.

דברים גרועים בהרבה קורים כל יום בתאונות מהירות נמוכה בתוך העיר (לא מתייחס בכלל למה שקורה במהירויות בינעירוניות).

*הנ"ל מתייחס לתמונות אלו בלבד, ולא ליום השני שצפוי להיות מעניין יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מוטי תודה על התמונות היפות! מקוווה שתמשיך לעדכן עם עוד תמונות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ככל הנראה יש לבן דוד שלו מוסך לפחחות ומכונאות כללית בCA

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"אם בארזים נפלה שלהבת, מה תגיד ה-M3 לקיר" :-D

משפט החודש, מוטי.

לגבי סקי שלג, מבחור אחראי כמוך הייתי מצפה לא לעסוק בפעילויות כל כך מסוכנות. עשרות אנשים נהרגים כל שנה בסקי, שלא לדבר על כמות הפציעות. זה ספורט לחוליגנים. תעסוק במשהו שיותר מתאים לחננות, אולי איזה קורס לאחיות משהו כזה?! אולי תעסוק בנהיגת מירוץ, שם לפחות אתה מוגן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תמונות יפות, הקורבט מהממת, מיימי NFS3 היא עדיין הפנטזיה שלי.

ומה אני יגיד לכם, הBMW, הייתי נוהג בה גם עם כל השריטות.

פורסם
מה יפה בתמונות האלה? תמונות עצובות.....

או שאתה סדיסט? :roll:

אכן תמונות עצובות אבל לא כל יום רואים תמונות שמישהו תיעד מהמסלול שבו הוא היה.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
"אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט"

שיקום מי שראה אבדות בנפש בקרלינג!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שיקום מי שראה אבדות בנפש בקרלינג!

אתה יודע כמה זה מסוכן שהדיסקית הזאת פוגעת לך ברגל בזמן שאתה מחליק לצידה עם המטאטא? אתה יכול לאבד שיווי משקל ולשבור את הראש!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...