Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך להעביר ת'אוטו טסט עוד יומיים.

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000.

נשברה לי הבקלית האחורית השמאלית בצורה כזו שמין נחתך ריבוע מהבקלית, בדיוק באיזור של הצבע הלבן...

האם אני אעבור טסט?

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המדבקות האלו שמדביקים על זה..כי חיפשתי ולא מצאתי.

מישהו יודע איפה כדאי לקנות בקלית חדשה או משומשת באיזור ירושלים?

ובאותה הזדמנות: איפה כדאי להעביר ת'אוטו טסט בירושלים? יש המלצות?

בתודה רבה רבה מראש..

שלומי.

דרך קלה לעשות קצת כסף כל חודש.....

http://korlansk.s4m.co.il

נסו ולא תתאכזבו.............:wink:

משחק הרשת הטוב בעולם...ובחינם..

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=MTQ1NTgx

פורסם

חדשה נראה תעלה יותר מדי חפש בפירוקיות יש את חי חלפים ברחוב "הפרסה" אפילו ניתן קצת להיתמקח.

יש פירוקיה קצת מעל המפגש של רחוב "בעלי המלאכה" לרחוב "הרכב" יש מדרגות ברזל מהרחוב הנ"ל קצת אחרי מפגש הרחובות

וברחוב "בעלי המלאכה" יש שתי מקומות שמוכרים חדש האחד בהתחלה מול הפנצריה והאחד לקראת הסוף קצת אחרי החנות ירוחם

כמו כן יש חנות חלפים ברח "חרשי הברזל" איפה שהוא באמצע

אתה גם יכול לנסות ואדי גיוז אבל אני לא מבטיח שתקבל שם מחיר זול יותר מאשר בפירוקיות (וזאת מניסיון עם מספר חלקים שחיפסתי) .

את רכבי העברתי טסת ב מ.מ.מ בתליפיות ובטסט ליין בגבעת שאול. אהבתי יותר את טסת ליין (בשניהם רכבי עבר בלי בעיות חוץ מלוחית רישוי שבאמת היתה בלויה)

פורסם
תודה רבה רבה...

מה בקשר למדבקות האלה? מכיר?

נסה בהום סנטר, בעבר נתקלתי בבקליות בשלושה צבעים לבן, אדום וצהוב, שניתן לחתוך אותם למידה הרצויה, להדביק עם מעט ידים טובות, הבקליט יראה כמו חדש, יעבור טסט ובכך תוכל לחסוך מאות שקלים, מבלי לפגוע בהיבט הבטיחותי!

בקשתי אם מצאת והצלחת לבצע זאת, אנא עדכן בשרשור זה לטובת חברי הפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

את המדבקות ראיתי בסניפי ACE ובאוטו-דיפו.

אני הייתי ממליץ על דינמומטר (מניסיון אישי).

וכמו כן, אתה מוזמן להכנס לאתרנו (נמצא בחתימה שלי)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני שמעתי על יותר ממקרה אחד שנכשלו על זה בטסט.

זה גם לא טוב כי כשהפנס יירטב בגלל גשם, שטוזה משלולית או רחיצה יכולים להתחיל קצרים.

באוטופלסט יש מבחר גדול של פנסים תחליפיים בדרך כלל במחירים מאד סבירים.

פרטים בשרשור הזה:

לגבי טסט, מניסיוני מממ הכי פחות נודניקים

פורסם

היה לי מקרה דומה עם רכבי הקודם (אפלאוז)- הבקלית נשברה כתוצאה מדפיקת חניה, וגם היו חסרים כמה ריבועים קטנים.

אחרי התיעצות פה בפורום ועם המוסכניק שלי הבנתי שזהו מצב גבולי, נגשתי לטסט ועברתי. את הטסט שלאחר מכן כבר לא אני עשיתי (הרכב נמכר).

פורסם

גם לי הייתה בעיה כזאת בסקסו שלי בבקלית השמאלית חור יחסית קטן

ולא העבירו אותי טסט לא רק בגלל זה אבל זה היה אחד הסיבות

ולפני הטסט החוזר אני ואחי לקחנו בקלית שבורה שמאצתי ליד פירוקיה שברנו חתיכה שתתאים והדבקנו מהצד הפנימי בסוף עבר טסט האוטו ואחרי זה החתיכה נפלה

פורסם

טוב נו...

בסוף (עוד לפני ההמלצה באתר) הגעתי איכשהו לאוטופלאסט בתלפיות והם היו ממש אחלה איתי והסכימו לתקן לי את זה במחיר ממש זעום.

החלטתי בסוף להשקיע ולקנות חדשה סתם בשביל ההרגשה הטובה.

אבל הם היו שם ממש נחמדים באוטופלסט והוגנים וזה שבה את ליבי...

הטסט עבר יחסית בהצלחה בדינמומטר...רק שהבני זונות החליטו שהלוחית רישוי האחורית שלי לא טובה מספיק ועליי להחליפה..(לוחית ששמו לי פחות משנה קודם ולדעתי לא הייתה בה בעייה בכלל).

אבל מה אכפת להם לתקוע לי עוד קצת כסף ככה לא?

איך שסיימתי ת'טסט כולי מבסוט שהאוטו פרפקט והבקלית שלמה וכולי החניתי את האוטו ליד בית של חבר ועליתי אליו לחצי שעה.

כשירדתי אחרי חצי שעה נדהמתי לגלות שבני זונות גנבו לי ת'טאסות..איזה קקה אה?

כמה עולות טסות של לנטיס 2000? מישו יודע?

דרך קלה לעשות קצת כסף כל חודש.....

http://korlansk.s4m.co.il

נסו ולא תתאכזבו.............:wink:

משחק הרשת הטוב בעולם...ובחינם..

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=MTQ1NTgx

פורסם
טוב נו...

בסוף (עוד לפני ההמלצה באתר) הגעתי איכשהו לאוטופלאסט בתלפיות והם היו ממש אחלה איתי והסכימו לתקן לי את זה במחיר ממש זעום.

החלטתי בסוף להשקיע ולקנות חדשה סתם בשביל ההרגשה הטובה.

אבל הם היו שם ממש נחמדים באוטופלסט והוגנים וזה שבה את ליבי...

מה הכתובת של אוטופלסט?

במה הם עוסקים?

אביחי

פורסם

לי היה שבר קטן בבקליט שמאלית קדמית (בסובארו) ועוד שבר קטן באור חניה, גם בצד שמאל מאותה מכת חניה.

עבר טסט ללא בעיות.

בעצם לאוטו היה דרוש רק כיוון אורות (שלא עולה כסף ומתבצע על המקום) וזה הכל. האוטו עבר טסט חלק כמו גדול (רכב משנת 89).

בקשר לטאסות, אם לא מקוריות אתה יכול למצוא גם 4 ב50, או 4 ב90 משהו שנראה טיפה יותר איכותי ורציני. 4 ב150 זה המון.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...