Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ככתוב בכותרת,הטוויטרים שלי ממש ממש צורמים עם או בלי הגברה וככל

הנראה הבעיה לדעתי בקרוסים...

לא מדובר בקרוסים המקוריים,מכרתי אתה אלה של מורל עם שאר הסט,יש לי

קרוסים של סאונדסטרים.

בעבר שהקרוסים של סאונדסטרים עבדו עם הסט השלם של סאונדסטרים המידבסים של הסט

נשרפו עקב מה שנקרא פריקת די.סי מהמגבר,וזה מה שמוביל לשאלה שלי.

האם ישנה אפשרות שבעיקבות מה שקרה בעבר נגרם איזשהו נזק לקרוסים ובגלל

זה הטוויטרים של מורל צורמים??? אני כבר שמעתי את הטוויטרים האלה בעבר אצלי

ברכב עם הקרוסים המקוריים והם נשמעו ה ר ב ה יותר רכים ונעימים.

גם שאני מנחית את הטוויטרים למינוס 6 מהקרוס לא מורגש שינוי והטוויטרים צורמים

ומתכתיים,כמו שאמרתי,גם עם הגברה וגם בלי.

ואגב,אל תטילו את האשמה בטוויטרים,לפחות אחד מהם חדש לגמרי.

פורסם

כננראה שהבחור שקנה ממך, גם פתח תרד' בנושא של דוטק עם טוויטרים של סאונדסטרים שמאוד צורמים לו.

בפועל שניכם עשיתם טעות.

הקרוס שלך לא מתאים לאותם טוויטרים של מורל, לא מבחינת מעגל ההנחתה ולא מבחינת חלוקת הספקים ולא מבחינת נקודות חיתוך, ולכן הטוויטרים שלך יצרמו גם עם -3 בקרוס כי זה פשוט לא מתאים.

המלצה שלי?

תחליפו בינכם את הטוויטרים אתה תשאר עם סט קומפלט של סאונדסטרים, והוא ישאר עם סט קומפלט של דוטק וכך שניכם תשמעו טוב.

מה שלא מקורי, לא נוטה תמיד לעבוד יחדיו באופן אחיד ,שווה ומתאים ומכאן מתעוררות להן הבעיות.

under construction..

פורסם

הMT11 הם טוויטרים רכים ונעימים לאוזן, ממש לא צריכים לצרום!

או שהקרוס נדפק או שהוא לא מתאים כמו שכבר נאמר כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תומך בגריני... תעשו טרייד אין קטן שמאוד ישתלם לשניכם.

מסקנה: סט קומפוננט קאסטום מייד לא תמיד עובד...

(אה... יצא לי חרוז).

בברכה, שי.

פורסם

יש עוד אפשרות -

קרוס אקטיבי, בי - אמפינג

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...