Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטרדות חוזרות ונישנות של כל רכב שניראה ספורטיבי...

איפה המישטרע כשחותכים אותי ילדים עם רכב ליסינג של אבא באמצע עקיפה בכביש מעוקל ללא שדה ראייה בכלל שאני על 45 קמ"ש והם על 80 בתוך העיר!!! אההה כן אני יודע איפה הם, הם ליד צומת נחשונים על כביש 6 מזיינים את כל "הפושעים המסוכנים הכי בעולם" שנוסעים קצת יותר מהר, כי הרי כולנו יודעים שהם אלו הגורמים לתאונות... :roll:

אופק.

מסכים עם כל מילה, המשטרה לא בוחרת נכון, אוכפת את מה שקל לאכוף, נטפלת למי שקל להטפל

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
ואי שמירה על הימין.

מזכיר לי איזה מקרה הזויי שראיתי (יותר נכון שמעתי) בטיילת בתל אביב

חבורה של ערסים במגאן צבאית נוסעים להם בכביש הטיילת (הרברט סמואל?), מאחוריהם נוסעת ניידת של משטרת התנועה. המשפט שאמרה המנייקית בניידת גרם לי להתקף צחוק של מעל חצי שעה: "יפה שחגרתם, עכשיו בשביל מה יש לכם נתיב ימיני?" המקרה קרה בדיוק כשהם הגיעו לרמזור אדום, ועצרו שם המומים. וכשהתחלף הרמזור, הם חיכו איזה 5 דקות עד שהניידת תתרחק, לפני שהתחילו לזוז ולנשום.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תיתפלא אבל יש גם כמה צדיקים בסדום במישטרע,

היום עקפתי בכביש 443 ניידת מישטרע על משהו כמו 130 מהימני (הם נסעו סתם בשמאלי).

מיד איך שעקפתי אותם הם כרזו לי להירגע ועשו פוזות עם הכריזה כמו תיקתוקים וסירנה לחצי שנייה אז כרזתי להם בחזרה "מה אתם מיתלהבים מכריזה, גם לי יש אז חלאס עם השטויות שלכם ואם כבר אתם מדברים אז למה אתם בשמאלי?" (רכב צבאי מליסינג ואני הולך בדרך כלל על אזרחי ככה שאי אפשר לזהות שזה צבאי) הם ניכנסו להלם ומייד אחרי זה הם חזרו לימני והחזירו לימני כל מי שנסע בשמאלי, שעצרנו ברמזור בצומת שילת הם אמרו לי תודה רבה שהפנתי את תשומת ליבם לנושא. ממש הופתעתי מהתגובה ואני כבר היתכוננתי לעוד ריב איתם.:-P

אין מה להגיד, עשו לי את היום.

אופק.

פורסם

הריני מתחייב, ביום בו יתחילו לאכוף מהירות באמצעות המזל"ט, אני אפתח שרשור בפורום הטכני בזה הנוסח:

"דרושות הוראות/ספר היינס לבניית מחולל EMP נייד".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
באיזה שלב בדיוק התעוררת?

(או: למה יש לך כריזה ברכב?)

היתעוררתי בדיוק בשלב שאתה מתחיל ליהיות מצחיק.

או: לידיעתך להרבה רכבים צבאיים יש כריזה ברכב...יש לנו אפילו "אור כחול מהבהב" ווואאוו...

ליפעמים בלילות אנחנו ניפגשים כל הנהגים בחניון ועושים מסיבה עם האורות והכריזה :? .

למה חייבים קודם כל לזלזל ורק אחר כך לישאול?

• תוכן חדש...