Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי היום בחדשות שהמשטרה החלה בפיילוט לשימוש במזל"טים לאכיפת עבירות תנועה.

כנראה זה יפתור את בעיית תאונות הדרכים... אין לי ספק...

תנו לי לנחש... שוב פעם מהירות לא חוקית בקטע דרך X ?

נו שויין, לא מספיק וולנטיין 1, לא מספיק בליינדר MK-20, עכשיו צריך להצטייד בל"א אמיתי.

כיף גדול.

איתן.

פורסם

מהיום כולם נוסעים עם נ"מ בבג'אג'!!!

ועכשיו ברצינות, האם יש תקווה שהם ישתמשו במזל"ט נגד עבירות באמת מסוכנות כמו עקיפה על פס לבן וכ'ו?

או שכמובן זה יהיה "תעצור בצד יאחולגן שנסע 124 קמ"ש בכביש 1 בשלוש לפנות בוקר" :? .

אופק.

פורסם

בטח אלביט בודקים מערכת בשביל לקוח חיצוני, המשטרה הם בעצם החרא שנדבק לספינה וצועק: אנחנו מפליגים!

פורסם

איפה אפשר להשיג מדבקת וויניל לגג שכתוב עליה "911 PIGS"?...

מעניין מה קורה אם מצפים את הגג בנייר אלומיניום...המזל"ט מסתנוור?

על איזה תדר המזל"ט הזה עובד?-אולי מישהוא ימציא משבש תדרי רדיו(כמובן שלא עבור המזל"ט! זה לא חוקי! הכוונה ב"משבש" היא למישהוא שלא רוצה שהרדיו שלו יקלוט את קול ישראל)?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מתי תבינו שהמשטרה לא מנסה למנוע תאונות דרכים?!?!

הם מנסים להעשיר את קופת המדינה (מישהו פה אמר "חוליגן שנוסע ב120 קמש על כביש 1 באמצע הלילה...) ע"י אכיפת מה שקל לאכוף.

והם מנסים להגן על האינטרסים של חברות הביטוח ע"י דאגה (אמיתית) לחיי הפגושים והבקליות כשהם אורבים לנו בשכונה בין המכולת למתנ"ס- שהרי שם מתרחשות רוב התאונות הקטלניות בהן הפגושים חפי הפשע מקפחים את חייהם....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לחולגן הזה קוראים אופק וזה היה 124 קמ"ש, אנא אל תמעיט בערכי :wink: .

דווקא אני בעד שמישטרת התנועה תיהיה בתוך הרחובות, אחד מהדברים היותר מעצבנים זה לקום בבוקר ולגלות דפיקה חדשה ברכב. ככה גם אולי יהיה סוף להישתוללות של כל הנהגים שרק עכשיו הוציאו רישון

ונוסעים בפוזה עם הכסא מושכב הכי אחורה שאפשר, מדבקת נו פיר וטאסות בצורה של ג'אנטים, סופית של אגזוז עם אור כחול שניראה כאילו דחפו להם ניידת לתחת, במהירות פשוט מפחידה בתוך העיר וברחובות צרים ואף אחד לא עושה להם כלום.

אני לצערי עוד לא ראיתי אף שוטר נוסע בשכונה שלי.

אופק.

פורסם

בתכל'ס אתה צודק, כדאי שיהיה שוטר תנועה בכל צומת ובכל רחוב בעיר (כדי להלחם בתופעה שתארת בתיאור לא פחות מגאוני...) כדי להגן על רכושך וגם בכבישים המהירים כדי להגן על חייך. הבעיה היא שאין מספיק שוטרים ומספיק משאבים להיות בכל מקום. ואז- בין הגנה על הרכב מפני דפיקות ובין הגנה על חייך (מפני אותם ערסים עם מדבקות נו פיר וניידת בתחת) בכבישים המהירים, לדעתי המשטרה בוחרת לא נכון...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

דווקא הפעם יש בידי המשטרה מכשיר שמאפשר אכיפה של עבירות מסוכנות באמת כמו עקיפה במקומות מסוכנים, נהגים שנוסעים בפראות / חותכים רכבים אחרים ואי שמירה על הימין.

אני מקווה (אם כי בספק) שהם באמת ישתמשו בו בחוכמה ויתרמו לבטיחות.

למרות שגם אותי מפחיד, שאני לפעמים חושב שאני לבד על הכביש וחותך איזה סיבוב פה ושם, אבל בעצם עינו של המנאייק מסתכלת עליי.

פורסם

קראתי איפשהו שהם בכלל לא יכולים לעשות לך משהו בינתיים, בגלל שהם עדין לא הגיעו לשלב של לזהות את מספר לוחית הרישוי. אז מה שהם עושים זה לזהות את הרכב פיזית ע"י ניידת עוקבת שמקבלת בשידור חי את הנעשה, עוצרים את הרכב, מראים לנהג את ה"סרט" ומשחררים אותו עם אזהרה...

פורסם
בתכל'ס אתה צודק, כדאי שיהיה שוטר תנועה בכל צומת ובכל רחוב בעיר (כדי להלחם בתופעה שתארת בתיאור לא פחות מגאוני...) כדי להגן על רכושך וגם בכבישים המהירים כדי להגן על חייך. הבעיה היא שאין מספיק שוטרים ומספיק משאבים להיות בכל מקום. ואז- בין הגנה על הרכב מפני דפיקות ובין הגנה על חייך (מפני אותם ערסים עם מדבקות נו פיר וניידת בתחת) בכבישים המהירים, לדעתי המשטרה בוחרת לא נכון...
קוטוליטו אני חושב שלא הבנת אותי, לא סתרתי את דבריך שאמרת שהמשטרע מתעסקת בעבירות הלא נכונות, פשוט אמרתי שהייתי יותר שמח לראות יותר ניידות מתעסקות בדברים החשובים באמת כגון תרבות נהיגה ופגיעה ברכוש מאשר במהירות מופרזת. לי אישית נימאס מהשחיתות שהשוטרים נוסעים בריכבי מנהלים כגון סובארו b4 והונדה אקורד של k160+ במקום ביונדאי גטס 1600 (שמספיק מהירה לצרכים שלהם) ב 100k ובעוד 60k לשלם לעוד שוטר משכורת. למה המשטרע צריכה לשכור מזדה 3 ולא יונדאי אקסנט או משהו מעפן אחר בתור רכבים סמויים? כדי שלשוטר תיהיה "חווית נהיגה"? :? . למה השוטרים צריכים להוריד לי את הרכב מהכביש כי יש לי צמיגים יותר גדולים ומאוד איכותיים ולאזרח עם הפיאט אונו (ויסלחו לי כולם) או הסוזוקי סוויפט שנת 87עם צמיגים יבשים ופנסים נופלים לא עושים כלום? מקסימום הם לא עוברים טסט פעם בשנה לעומת הטרדות חוזרות ונישנות של כל רכב שניראה ספורטיבי...

איפה המישטרע כשחותכים אותי ילדים עם רכב ליסינג של אבא באמצע עקיפה בכביש מעוקל ללא שדה ראייה בכלל שאני על 45 קמ"ש והם על 80 בתוך העיר!!! אההה כן אני יודע איפה הם, הם ליד צומת נחשונים על כביש 6 מזיינים את כל "הפושעים המסוכנים הכי בעולם" שנוסעים קצת יותר מהר, כי הרי כולנו יודעים שהם אלו הגורמים לתאונות... :roll:

אחחח מתי נישתחרר ונעבור לגור בהולנד?...

אופק.

פורסם

לא אמרו בסירטון שום דבר על מדידת מהירות

אז תכלס מה שניתן לראות מהאוויר (קו לבן , עקיפות מטורפות, שמירת מרחק וכו) בהחלט צריך לאכוף

:wink:
  • תוכן חדש...