Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מאנשי הפרינס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה פרינס 4 מיסב לחץ מרעיש חזק איפה קונים והאם יש מכונאי מומלץ בצפון שמכיר את הפרינס.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

תחבור לליאור ברוך הוא מלך הפרינץ...

הוא ישמח לעזור לך.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

כרמל טוכמן ו- nsu nadav מנהלים את מועדון n.s.u. יש להם ידע אדיר (זה פשוט מדהים כמות הידע שיש להם). על רכבים למכירה, מקורות חלפים ועוד... כנ"ל לגבי ליאור ברוך שמשפץ אחת לרפליקת tts ואחת שומר במצב "חברה".

ואם כבר NSU לא דובר על מפגש??????

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הם 3 אנשים עם יותר מ-3 פרינצים - קשה לארגן אנשים שהם סומכים עליהם לנהוג בפרינצים :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הם 3 אנשים עם יותר מ-3 פרינצים - קשה לארגן אנשים שהם סומכים עליהם לנהוג בפרינצים :)

אני מוכן להיתנדב - בחיים לא נהגתי על הפרינץ! (טוב, לא עכשיו - חתכתי את היד אתמול, קצת בעייתי לנהוג על "רגיל" עם יד-וחצי!:? )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני צופה עוד בעיות....לחתוך פירות למשל.....

:?:wink::roll::?:shock3::cry: :cry: :cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מיסב לחץ של פרינץ 4 הוא מיסב כדורים קונבנציונאלי (עם כיסוי משני צידי ה"כלוב"), כנראה ניתן להשיג אותו בכל חנות מיסבים.

סימונו אצל היצרן NSK הוא: 6301DU.

מידותיו: קוטר חיצוני 37 מ"מ, פנימי 11.5 (אולי 11.6), רוחב 12 מ"מ

אם דרושים "מתנדבים" לנהיגת פרינצים אני מוכן. בניגוד ל- GLUK אני כבר נהגתי על "פרינץ" (כשהיה חדש).

. אשמח לשחזר את החוויה..

עודד

פורסם

מנהל מוסך אוטו דן ברחוב חלוצי התעשיה מפרץ חיפה (ע"י המנהרה)טל. 04-8410372 היה בשעתו מנהל מוסך מורשה של NSU

שלמה דן גדרון

פורסם

מוישה,

תלחץ על נדב - אולי ייצא מפגש...בכל מקרה אתה מוזמן למפגש הבינלאומי ה-26 שייערך השנה בין ה15-18 ליוני, בנקרסולם, גרמניה (מולדת הפרינץ).

כרמל טוכמן ו- nsu nadav מנהלים את מועדון n.s.u. יש להם ידע אדיר (זה פשוט מדהים כמות הידע שיש להם). על רכבים למכירה, מקורות חלפים ועוד... כנ"ל לגבי ליאור ברוך שמשפץ אחת לרפליקת tts ואחת שומר במצב "חברה".

ואם כבר NSU לא דובר על מפגש??????

משה.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

זה לא פייר! תרד רצני שכזה! ולא הוזכרה המילה אמבטיה אפילו פעם אחת!

:roll: .

דרך אגב , האם יש פרויקט בעולם שדחפו V8 ל פרינס כמו שעשו למיני או לחיפושיט?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...