Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי עד הגיוס עוד כחצי שנה ובזמן הזה אני רוצה לרכוש לעצמי איזה רכב שישרת אותי בדרכי מהבית לעבודה ובחזרה- מדובר ברכב שיסע מידי יום בממוצע 80 ק"מ ולאחר מכן מהבית לבסיס ובחזרה.

אני מחפש אוטו קטן (על מנת שיהיה גם חסכוני) ואמין (זה רכב שיסע כל יום 80 ק"מ בכבישים מהירים, לא הכי נעים להתקע עם אחד כזה באמצע איילון)- עדיפות לידני, אבל אפשר להתפשר.

עלו האפשרויות הבאות

פיז'ו 205,306

סיטרואן סקסו שנת 99-00

מיצובישי קולט

אני אשמח לקבל גם רעיונות חדשים...

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תריץ חיפוש בפורומים כאן, תראה שמדברים על הקולט כחסכנית מאוד. (יחס של 1 ל11 לפי השמועה).

אבל שנתון גבוה, וקילומטרז' נמוך כמעט בטוח שלא תמצא ..

פורסם

קולט בתקציב הזה תוכל למצוא רק שנת 93-94!הסקסו רכב לא רע בכלל, שנתון מתקדם ביחס לקולט. היה שרשור בדיוק על הנושא הזה לפני כמה ימים! תעשה חיפוש קצר..

פורסם

טויוטה סטארלט רכב אמין מאוד

דייטסו שרייד אבל אני לא בטוח לגבי הצריכת דלק שלו

סיאט איביזה רכב מעולה

ואחרונה חביבה תחפש אולי תמצא מאזדה 121 שתיכנס לך בתקציב

חוץ מהרכבים הקטנים יש עוד כמה אפשריות:

מיצובישי סופר לאנסר אם תצליח למצוא אחת טובה ידנית גם אחלה רכב

פיאט בראבו - רכב חמוד קטן קופה מנוע 1.6 ידני אחלה רכב לפי דעתי

מאזדה 323 הישנות המרובעות גם רכב מעולה בייחוד אם תמצא ידני

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
פונטו- לא נוח ולא אמין
הייתה לך פונטו???

פונטו נוחה יותר מקולט!!! האמינות כבר תלויה בשנים האלו יותר במצב הספציפי של הרכב אותו תרכוש, בכללי האמינות של הפונטו בדור הראשון טובה מאוד!

• תוכן חדש...