Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום קניתי חלפים לקראת הטיפול שאני מתכנן לבצע בסופ"ש הקרוב [הרכב המדובר: לאנוס '99 1500],

קניתי גם מצתים (NGK) כאשר הדגם שניתן לי הוא : BPR6ES , בעבר בדקתי באתר והיה נדמה לי שראיתי מס' יצרן אחר אז שאלתי את הבעל בית אם זה בוודאות הדגם הדרוש ונאמר לי כי זהו הדגם הנכון.

בכל זאת כשחזרתי הבייתה בדקתי באתר של NGK ואכן ראיתי כי שם מופיע שהדגם הדרוש לרכב זה הוא: BKR6ES-11 ולא הדגם שקיבלתי.

השאלה שלי היא מה ההבדל בין השניים ואם אני יכול להשתמש בסוג שניתן לי או שעלי לחזור ולהחליף?

תודה מראש על התשובות.

Amir.

פורסם

ה 11 מציין את מרווח האלקטרודה. גם אני קניתי פלאגים שהתאימו לפי קוד הדגם, חוץ מהתוספת 11 שבעצם אומרת מרווח אלקטרודה של 1.1 מ"מ. את הפלאגים שלי פשוט הקטנתי ל 0.8 מ"מ (המרווח הנכון לרכב שלי), ומדדתי באמצעות פילר-גייג'.

לפי דעתי אין הבדלים נוספים בפלאג עצמו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום רב,

היום קניתי חלפים לקראת הטיפול שאני מתכנן לבצע בסופ"ש הקרוב [הרכב המדובר: לאנוס '99 1500],

קניתי גם מצתים (NGK) כאשר הדגם שניתן לי הוא : BPR6ES , בעבר בדקתי באתר והיה נדמה לי שראיתי מס' יצרן אחר אז שאלתי את הבעל בית אם זה בוודאות הדגם הדרוש ונאמר לי כי זהו הדגם הנכון.

בכל זאת כשחזרתי הבייתה בדקתי באתר של NGK ואכן ראיתי כי שם מופיע שהדגם הדרוש לרכב זה הוא: BKR6ES-11 ולא הדגם שקיבלתי.

השאלה שלי היא מה ההבדל בין השניים ואם אני יכול להשתמש בסוג שניתן לי או שעלי לחזור ולהחליף?

תודה מראש על התשובות.

Amir.

שלום .

האיש מהחנות לשם שינוי צודק הפלג המקורי לפי הספר הוא BPR6ES .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

בני, רשמת שלפי הספר הסוג הנדרש הוא: BPR6ES , זה מופיע בקטלוג של NGK?

פשוט בחיפוש שביצעתי באתר של NGK הוא נתן דווקא את הדגם השני.

אתה יכול לראות זאת בקישור:

http://www.ngk.com/results_app.asp

חוצמזה רציתי לשאול, מרווח האלקטרודה בין שני סוגים אלו שונה? (עפ"י הנתונים באתר זה לא נראה כך אבל יתכן ואני טועה).

תודה.

פורסם
קודם כל תודה על התגובות.

בני, רשמת שלפי הספר הסוג הנדרש הוא: BPR6ES , זה מופיע בקטלוג של NGK?

פשוט בחיפוש שביצעתי באתר של NGK הוא נתן דווקא את הדגם השני.

אתה יכול לראות זאת בקישור:

http://www.ngk.com/results_app.asp

חוצמזה רציתי לשאול, מרווח האלקטרודה בין שני סוגים אלו שונה? (עפ"י הנתונים באתר זה לא נראה כך אבל יתכן ואני טועה).

תודה.

שלום.

באתר הוא מראה של נפח 1600 ושלך 1500 וזה לא אוטו מנוע.

אגב אם לא היתי משוכנע ויודע לא הייתי מגיב אם כתבתי אז זה הפלג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

באתר הוא מראה של נפח 1600 ושלך 1500 וזה לא אוטו מנוע.

אגב אם לא היתי משוכנע ויודע לא הייתי מגיב אם כתבתי אז זה הפלג.

בברכה בני ל.

לא פיקפקתי לרגע...תודה רבה!

• תוכן חדש...