Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אחרי שטיפול ראש המנוע שביצעתי הצליח האונו שוב חולה.

הבעיה עכשיו היא שלאחר ששמעתי רעש מהגיר וההילוכים לא נכנסים חלק,פתחתי את פתח מלוי שמן הגיר

מיליתי שמן וראיתי שכל השמן נוזל מגומיית הציריה הקרועה(תמונה).

השאלה היא איך נוזל השמן?כמדומני בתוך הגומיה שמהודקת ע"י אזיקונים אמור להמצא גריז,

האם ישנו מחזיר שמן בציר?בקצה הדפרנציאל?או שיש שם מיסב כלשהו?

אני מעוניין לבצע זאת לבד (כמו שביצעתי את עבודת הראש לבד)אבל זקוק לעזרתכם.

תודה,ארז

DSC01361.JPG

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

מדובר בסט של גומיה + מיסב שמתחבר על מוט הציריה - עלותו נעה באיזור ה 100 שח.

אם המיסב במצב תקין ואינו דולף, ניתן לעיתים להשתמש בגומיה אוניברסלית (לחתוך אותה במידה הרצויה) במקום הגומיה שמגיעה עם הסט - אבל צריך לוודא היטב שהיא "יושבת" כמו שצריך על המיסב ואוטמת טוב. הכי טוב זה לקנות את הסט עם מיסב חדש ובזה לגמור את העניין.

הפירוק של הציריה דיי קל והעבודה לא מסובכת למי שיש כלים טובים ויודע את סדר הפעולות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתוך הגומייה אין גריז, יש רק שמן גיר.בקצה הצר הגומייה סגורה על מייסב הכולל בתוכו מחזיר שמן, ורצוי להחליפו גם כן.

להחלפת הגומייה, יש לפרק את תפוח המשולש ולהפרידו מהיד סרן, לגזור את החבקים ולהוציא את הצירייה מהגיר כלפי מטה. לחתוך את הגומייה, ולהרכיב חדשה.

סגירה בסדר הפוך.

כדי להחליף את המייסב יש להוציא את הצירייה בשלמותה מהרכב. להחלפת המייסב דרוש כלי יעודי שבלעדיו אתה תגרום רק לנזק, ולא תצליח להכניס את המייסב למקומו המיועד.

פורסם

תודה איציק ודניאל.

השבוע אני אזדחל מתחת לאוטו ע"מ לבדוק את העניין.

ד"א,למישהו יש את החלקים שקשורים לגיר ולציריה בהיינס עבור פיאט אונו?חלקים 5-7 ?

פורסם

יש לי את הספר בכריכה קשה.

אתה מוזמן לבוא ולקרוא / לצלם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יש לי את הספר בכריכה קשה.

אתה מוזמן לבוא ולקרוא / לצלם.

זה קצת רחוק לי,אני מחיפה.

אני מחפש אם למישהו יש את החלקים הנ"ל בקבצי מחשב pdf או word.

בכל מקרה תודה רבה על הרצון הטוב.

יום טוב, ארז.

פורסם

רק ע"מ להבהיר את שנאמר קודם,בגומיה הנ"ל (הקרובה לגיר) אין גריז ולא צריך להיות שמן גיר. המצאותו של השמן מעידה על תקלה במיסב/מחזיר השמן.

גריז יש בקצה השני של הציריה הקרוב לגלגל. בהזדמנות זו בדוק את הגומיה שם וחפש קרע או סימני גריז,אם תמצא קרע,זה הזמן להחליף גריז+גומיה,טיפול זול ופשוט שיאריך מאד את חיי פעמון הציריה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבנתי. אז ע"מ להחליף את המיסב+הגומיה שקרובה לגיר אני אמור להוציא את הציריה לגמרי החוצה.

אז בוא נעשה סדר בפירוק.(דרך אגב,על אף חוסר נסיוני והמחיר הזול יחסית לתיקון במוסך,אני חייב

לעשות את זה לבד ע"מ ללמוד).

אני אמור לפרק קודם את הצד של הגלגל ואח"כ את הצד השני שמתחבר לדיפרנציאל?

מה השלבים?פירוק הגלגל,הקליפר?הבורג המרכזי בנבה?החיבור למשולש ההגה?איך משחררים את

הציריה מצד הגלגל ומהדיפרנציאל?ואיזה ציוד אני צריך?אפציר?פטיש?

מישהו יוכל לעזור לי במידע לגבי שלבי העבודה והכלים הדרושים?

תודה,ארז

פורסם
רק ע"מ להבהיר את שנאמר קודם,בגומיה הנ"ל (הקרובה לגיר) אין גריז ולא צריך להיות שמן גיר. המצאותו של השמן מעידה על תקלה במיסב/מחזיר השמן.

אם אתה רוצה להבהיר,לפחות תבהיר נכון.

כן צריך להיות שמן בגומיה(הקרובה לגיר).כפי שכתב דניאל.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
הבנתי. אז ע"מ להחליף את המיסב+הגומיה שקרובה לגיר אני אמור להוציא את הציריה לגמרי החוצה.

אז בוא נעשה סדר בפירוק.(דרך אגב,על אף חוסר נסיוני והמחיר הזול יחסית לתיקון במוסך,אני חייב

לעשות את זה לבד ע"מ ללמוד).

אני אמור לפרק קודם את הצד של הגלגל ואח"כ את הצד השני שמתחבר לדיפרנציאל?

מה השלבים?פירוק הגלגל,הקליפר?הבורג המרכזי בנבה?החיבור למשולש ההגה?איך משחררים את

הציריה מצד הגלגל ומהדיפרנציאל?ואיזה ציוד אני צריך?אפציר?פטיש?

מישהו יוכל לעזור לי במידע לגבי שלבי העבודה והכלים הדרושים?

תודה,ארז

זקוק לכם צביקה/רפי/בני/שמר,וכו' וכו' ...............................?

פורסם

יש לי את הספר המלא בקובץ PDF

אין לי בעיה לשלוח לך.

מצוין.אבל אתה בטוח שיש חלקים 5 6 7 ?

מכיוון שיש לי את ה pdf של האונו,אבל חסר לו את 3 הפרקים הנ"ל שקשורים לקלאט,גיר ודרייבשאפט.

• תוכן חדש...