Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב.. בואו נרגיש קצת את הרוחות :)

מי שהיה צריך להגיע , הגיע.

הרבה אנשים עזרו לאנשים [זה מטרת המפגש בין היתר...].. למשל סימון שסידר שתי מערכות באותו יום :) סאחה עליך מיסטר ג'ונסון.[סימון היחידי שאני יכול לתת לו לגעת לי בכיוונים כי לשנינו יש את אותו אהבה לגוון הבאס]

אסף כרגיל בא להסביר וללמוד :) [כן אסף.. סולובאריק זה אל7[ידוע לי שL7 משתייך לסדרת הסולו באריק של קיקר , פשוט היה לי בלבול עם הדגם השחור והכסוף]

נדב .. יש לך מערכת פיצוץ :) שומעים מצויין ו[לא ממש לטעמי הטויטרים צורחים מדיי והבאס מכוון גבוהה מדיי, לא דבר שכיוונים לא יכולים לפתור!] רואים מצויין. אהבתי את הדיוידי שלך :)[גם אני אהבתי את הDVD והקונסטרוקציה של המסכים]

התמונות היו פינוק גם בשבילי .

מקס העצוב שכבר לא עצוב ודפק לנו ס ליד הניידת עם חבר שלו [אללה סובארו בלאגן!]

וכמובן לא לשכוח את כל המסביב.

[אני עדיין מברר על הסולו איקס :)]

סה"כ הייתה אווירה אינטימית :)[ששש מי ישמע עוד יחשוב שהיה שם משהו..]

שמחתי לשמוע סופסוף שמישהו [tomcar] הולך להעמיד מערכת sq לפנים.[זה לא ראיתי אבל אני אשמח לראות במפגש/תחרות הבאים] בהצלחה עם זה:)[מכל הלב]

היו שיחות מעניינות [בהחלט!], הגעתי די מאוחר ופספסתי חלק מהאנשים [צורה לך ולסימון והוא עוד זה שהכריז על המפגש,בעבר שאני הייתי מכריז על מפגש הייתי גם דואג להיות בין הראשונים ולא לעשות איחור אופנתי..:-) ], אבל העיקר לראות פרצופים מוכרים ומדי פעם כמה חדשים. ממש עושה טוב :)[חיובי!]

רק חיוכים.

וכמובן מפגש הבא.. הרכב שלי יהיה מוכן ! sql לפנים! יש למה לצפות:)[גם אני מצפה לזה אלי אין לך מושג כמה ועכשיו שיש תחרות זה בא בטוב..]

מצטער אם שכחתי שמות

ואסף תהיה בריא איך הסאב שלך זז :) כאילו הבאת בו וויאגרה:)[ניפלאות וסודות התבונה וכמה טריקים שסימון לימד אותי]

אדיוס מוצ'אצ'וס.

נתראה מפגש הבא:)[אם על כל סמיילי :-) שלך הייתי מקבל שקל אז[אתה יודע את ההמשך..]

אלי.

אין ..חולה עלייך אליק'ו:-D

***מצטער שאני מקפיץ ככה את הדיון אבל אל תשכחו שאני לא הייתי פה כל השבוע ולא היתה לי את האפשרות להגיב ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם כבר הקפצת, אז הבאס במאזדה, כוון על ידי היחיד שהייתה נותן לו לכוון, ככה שזה כבר לא באס גבוה מדי...

דרך אגב, אסף אני מסמיק....:)

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...