Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי prigat_a אנשים כמוך אני לא מבין זה שלא נהנת במפגש זה לא אומר שאתה צריך להעביר ביקורת על אחרים לדעתי ולדעת אחרים מה שיש בקולט זה מדהים ואם הבחור רוצה הוא גם יוסיף עוד 20 סאבים כאלו מה אכפת לך עם יש לו חלודה בגג או עכברים באגזוז אנחנו בנו למפגש סאונד לא למפגש של הערסים ברידנג

הכול יהיה בסדר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא באתי לתת ביקורת אלא לתת הערה בונה...כי בקצב הזה יהיה לו חור בגג ואז לא יהיה מספיק אטום ולא ישמעו טוב את המערכת המדהימה שלו...

ולא ממש אכפת לי אם הוא יוסיף עוד 20 סאבים או בקשר לעכברים...אני לא זה שצריך ליסוע שם.

היה מפגש סאונד וזה סיכום מפגש ונתתי את דעתי לגבי המערכת שלו... זה העניין פה לא?!?!

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

יש איזה חוק ברזל שאומר שכל מפגש אודיו יהיה מוצלח???

ההודעה על המפגש באה בספורטניות ובאיחור ככה שאני מבין למה רוב האנשים לא באו [היה להם תוכניות קודמות]

לא צריך להיסחף ולומר שהמפגש היה עלוב, מפגש לאו דווקא נימדד ע"פ כמות האנשים ...

וכשיש פחות אנשים המפגש הופך להיות יותר מפגש בייתי וכל בנאדם זוכה יותר ליחס ודיבור צפוף יותר ..

בכל אופן בעזרת ה מפגש הבאה נחזור להיות על הסוס . אני מקווה שמפגש הבא באמת יהיה משותף לאנשי הצפון והמרכז..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תשמעו אני חייב להגיד שבאתי היום בפעם הראשונה...קמתי במיוחד בשעה 12 "בבוקר" ואני מדגיש בוקר... ותאמת התאכזבתי ציפיתי לראות הרבה יותר בניות ודברים כאלה....לשמוע את כל הרעידות מהקולט זה לא כזה אטרקציה..בשביל זה לא צריך לפתוח מפגש...חוץ מזה לבחור עם הקולט לא יכלת להסתפק בסאב אחד? צריך שהווישר האחורי יקפוץ עוד? אולי להשקיע קצת בחלודה שמצטברת לך על הגג במקום בעוד ויברציות ובנינו כמה זמן אתה יכול לשבת בעצמה כזאת? דקה שתיים?

ניר שמחתי לראות אותך בין לבין שקפצת בין מכוניות לעזור בכיוונים וכאלה....

זהו לבנתיים

אז ככה

תסכים איתי שעם השיקולים הכלכליים שלי אני יעשה מה שאני רוצה - הגג זה בטיפול עם שאר האוטו

ולא מספיק לי סאב אחד , השאיפה שלי שלא יהיה חסר לי באס ! וזוגיים עושיים את העבודה

וזהו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חברה המפגש היה בסדר הגיעו אנשים קבועים ועוד כמה

וזה שלא היו הרבה אנשים זה בגלל שפירסמו 3 ימים לפני

אם היו מפרסמים את זה ביום ראשון אז יותר אנשים היו מתארגנים למפגש

אז להבאה חברה תקבעו מפגש שבוע לפני ככה תהיה הענות יותר גבוה לפי דעתי

:wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

הסיבה שהמפגש הזה לא היה מוצלח היא בגלל שהוא בא בסמיכות קרובה מדי למפגשים הקודמים. לא צריך לעשות מפגש כל שבועיים, זה מאבד משהו מהטעם שלו.

בואו ניקח הפסקה של חודש ואז נארגן מפגש צפונמרכז?

אני בטוח שתהיה הענות הרבה יותר גדולה ומרהיבה.

מתחם איקאה או חוף הקשתות בהחלט מהווים אלטרנטיבה לאצטדיון ר"ג, גם למרכזניקים וגם לצפונבונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תשמעו אני חייב להגיד שבאתי היום בפעם הראשונה...קמתי במיוחד בשעה 12 "בבוקר" ואני מדגיש בוקר... ותאמת התאכזבתי ציפיתי לראות הרבה יותר בניות ודברים כאלה....לשמוע את כל הרעידות מהקולט זה לא כזה אטרקציה..בשביל זה לא צריך לפתוח מפגש...חוץ מזה לבחור עם הקולט לא יכלת להסתפק בסאב אחד? צריך שהווישר האחורי יקפוץ עוד? אולי להשקיע קצת בחלודה שמצטברת לך על הגג במקום בעוד ויברציות ובנינו כמה זמן אתה יכול לשבת בעצמה כזאת? דקה שתיים?

ניר שמחתי לראות אותך בין לבין שקפצת בין מכוניות לעזור בכיוונים וכאלה....

זהו לבנתיים

כש תבוא לפחות 10 פעמים אז נירא אותך אלי יהיו לך דעות אחרות (גם נפלתה על מיפגש בינוני) דבר רשאון. דבר שני אני גם לא בעד 10 סאבים בבגאז' אבל לסאונד בראש יש מערכת טובה גם במה טובה מקדימה ו שמועים אצלו נהדר לדעתי (אם רוצים לישמוע את המוסיקה ולא רק באסים)! זה שהוא אוהב באס חזק לא מפריע לא. מתי שהוא ירצה הוא יוכל להנמיך את ה"מפלצות" ו להינות מהמוסיקה ברכב כמו שצריך.

אז אם זה גם אין בעיה.

ודבר שלישי אני כש באה למיפגש של חברי הפורום אז אני ביכלל לא שם לב איזה רכב יש להם ואיך הוא נירא. לא שאני לא מתעניין ברכבים ולא אכפת לי. אני פשוט לא שם לב לזה כי באותו זמן מעניין אותי לישמועמה שהו אחר לגמרי, מעניין מה הוא עשה ברכב (אודיו לרכב).

בהצלחה!

פורסם

ל IDO224 שרשם: היה מפגש עלוב.

מי אתה בכללל?!? לך היה עלוב, אז תעוף משם, אף אחד לא הכריח אותך לבוא!

וPRIGAT_A אל תעביר ביקורת בונה ואל תעשה טובות. כשלך יהיה משהו שבנית במו ידך, אחרי זה יהיה לך את הכבוד להביע משהו בכלל...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

טוב.. בואו נרגיש קצת את הרוחות :)

מי שהיה צריך להגיע , הגיע.

הרבה אנשים עזרו לאנשים .. למשל סימון שסידר שתי מערכות באותו יום :) סאחה עליך מיסטר ג'ונסון.

אסף כרגיל בא להסביר וללמוד :) [כן אסף.. סולובאריק זה אל7:D]

נדב .. יש לך מערכת פיצוץ :) שומעים מצויין ורואים מצויין. אהבתי את הדיוידי שלך :)

התמונות היו פינוק גם בשבילי .

מקס העצוב שכבר לא עצוב ודפק לנו ס ליד הניידת עם חבר שלו [אללה סובארו בלאגן!]

וכמובן לא לשכוח את כל המסביב.

[אני עדיין מברר על הסולו איקס :)]

סה"כ הייתה אווירה אינטימית :)

שמחתי לשמוע סופסוף שמישהו [tomcar] הולך להעמיד מערכת sq לפנים. בהצלחה עם זה:)

היו שיחות מעניינות , הגעתי די מאוחר ופספסתי חלק מהאנשים , אבל העיקר לראות פרצופים מוכרים ומדי פעם כמה חדשים. ממש עושה טוב :)

רק חיוכים.

וכמובן מפגש הבא.. הרכב שלי יהיה מוכן ! sql לפנים! יש למה לצפות:)

מצטער אם שכחתי שמות

ואסף תהיה בריא איך הסאב שלך זז :) כאילו הבאת בו וויאגרה:)

אדיוס מוצ'אצ'וס.

נתראה מפגש הבא:)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אז ככה

תסכים איתי שעם השיקולים הכלכליים שלי אני יעשה מה שאני רוצה - הגג זה בטיפול עם שאר האוטו

ולא מספיק לי סאב אחד , השאיפה שלי שלא יהיה חסר לי באס ! וזוגיים עושיים את העבודה

וזהו

אני חושב שלא הבנתם אותי נכון, לא באתי ללכלך....

אני גם אוהב הרבה באס..רק תהנה אחי

וPRIGAT_A אל תעביר ביקורת בונה ואל תעשה טובות. כשלך יהיה משהו שבנית במו ידך, אחרי זה יהיה לך את הכבוד להביע משהו בכלל...
אם נותנים תגובות כמו היה בן ז*** ואחלה וכאלה סבבה אבל אני חושב שגם אפשר לתת תגובות שאולי לא ימצאו חן בעיינך או אחרים.....זאת הייתה דעתי ואם בעיינך זה לא מוצא חן אולי אתה לא צריך להיכנס ולקרוא הודעות בתרד' שאמורים לתת בו תגובות על המפגש!

ולי במקרה יש מערכת אומנם לא בניתי אותה במו ידי ושילמתי למתקין כי זה פעם ראשונה שאני מתעסק בזה ורציתי שתיהיה עבודה יפה ורצינית....כי כמו שאני מכיר את עצמי המגבר היה מתיישב על התיבה כדי שיהיה נוח לפרק במקרה הצורך :lol:

ובכל זאת לא ראיתי שם צורך "לפתוח בגאז'" כי לא היה שם משהו...לא רק מבחינת המערכות אלא האוירה...וכמו שכבר אמרו אולי בגלל שזה באמת פעם ראשונה ואני לא מכיר את האנשים...

חברה הכל ברוח טובה!!

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

לא קשור לפעם ראשונה

אני באתי פעם ראשונה לא הכרתי אף אחד ועוד באתי לבד והכרתי הרבה אנשים גם לפעמים הבאות וממש נהניתי

ואם אומרים שיכל להיות יותר טוב אז אדרבה עכשיו אני מחכה למפגש הבא + איטום לרכב...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש רוח קרב אני שם לב....:evil:

אנשי הפורום הנלהבים והייקרים, אוהב אותכם.

המפגש לא נוצר כדי שנריב או כדי שנתווכח, הוא נוצר לזה שנלמד אחד מהשני, הוא נוצר כדי שנקבל רעיונות חדשים אחד מהשני, והחשוב כדי שנכיר אחד את השני.

היה מפגש יחסית קטן... נכון, אבל היה אינטימיות שאין במפגשים גדולים.

היה נחמד להכיר פרצופים חדשים, ולפגוש פרצופים ישנים (אור היתי מופתע לראות אותך שם).

אז אולי די לריב. פעם הבאה נישב כולנו בחניון של קייסריה פותחים כולנו את המערכות על תכנת רדיו משותפת (בשביל השיליוב, זה יכול להיות מבדר...) עושים על האש וצוחקים. עד אז באו לא נהפוך את הפורום לשדה קרב.

אוהב ומתגעגע מקס העצוב... :wink:

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...