Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי אתה שוכח לגבי יציאות (אני צריך 3 יציאות RCA ) קדמי אחורי וסאב ולמקורי אין יציאות RCA

כך שאני צריך להוסיף עוד כסף למתאמים למיניהם .

כמו כן השקעה בצ'יינג'ר.

אני מסכים איתך ששומעים יפה במערכת אבל עדיין חסר לי הבאס שמגיע מהגב מהסאב.

נ.ב אין לי את הדגם עם השליטה על ההגה :(

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המערכת המובנית של המאזדה הרבה יותר טובה ממה שאתם חושבים......במחיר של הד יוניט והחתיכת פלאסטיק הזה אתה יכול להביא צ'יינג'ר ומסך DVD ותאמין לי שאתה תהנה גם יש לך שליטה בהגה..זה דבר טוב....ואתה חוסך לך את כאבי ראש הגניבה

זה הרי ברור...הרי את המוזיקה נשמע הרבה יותר טוב בעזרת מסך DVD....נו באמת.

המערכת המקורית של המאזדה באמת נשמעת טוב מאוד איך שהיא, עד שאתה מכניס רדיו-דיסק חיצוני - ואז אתה מקבל את הסטירה לפנים....

בכול מקרה, גם אני נגד המתאם הנ"ל, וכמו שדני אומר, זה בהחלט יותר מתאים למסך DVD או למערכת ניווט - ולכל החוכמולגים שחושבים שהגנבים ה" כ"כ " טיפשים במדינה שלנו, לא יתקרבו לרכב הזה כי הם יודעים שיש בו מערכת מקורית - אין לכם מושג על מה אתם מדברים....גנב - שהוא לא גנב מאתמול, והוא גונב כל הזמן כי זה המקצוע שלו, מבין דבר או שתיים בעסק שבו הוא עוסק, וזה גניבה מרכבים ו/או רכבים.

וכמו שאני מוצא את עצמי לפעמים מזהה ממרחקים באיזה רכבים יש פוטנציאל למערכות עם הרבה ממתקים, ולאלו לא.

וכמו שאני קולט לא מעט אנשים שמוציאים את העיניים שלהם לכיוון המערכת שלי, שהיא עוד איכשהו במבט חטוף נראית סטנדרטית, אני בטוח שאנשים יתאמצו עוד יותר ברגע שיראו את הבלוטה שתיהיה לך ברכב עם המתאם שאתה חושק בו....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
התשובה באדום
SILVER LINE ו TDK זה חרא של חברות במיוחד SILVER LINE עכשיו הדיסקים שלהם ביכלל על הפנים.

TDK CDR 80 בצבע לבן חרא של דיסקים מניסיון, הם לא מחזיקים הרבה זמן. שלא נידבר על SILVER הפשוטים

צריך ליקנות דיסקים אם שיכבות הגנה.

חברה כמו VERBATIM נירא לי כבר יותר טוב. אני קניתי דגם SUPER AZO ו דיסקים דיי טובים.

MAXELL CDR 80 XS-L גם בסדר.

בקשר לפירמוט לא ידועות אני לא מדבר ביכלל.

פורסם

שמעתי שיש דרך לחבר מתאם רגיל שיחליף את הרדיו המקורי ולשמור על התצוגה של המזגן.

כל מי שיודע איך מוזמן לכתוב זה מאוד יעזור.

פורסם

תעשה חיפוש...לא תאמין מה תמצא....בכול מקרה - זה מה שאתה מחפש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103480&page=2&pp=15

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לכל מי שחושש ממהפסקת תפקוד תצוגת בקרת האקלים במאזדה 3 שלו עקב ניתוק מכשיר הרדיו המקורי:

פירקתי את המכשיר המקורי שאצלי ברכב.

למכשיר המקורי מתחברים שני כבלים - אחד לרדיו ואחד לתצוגה. כשמפרקים את הרדיו אפשר פשוט להשאיר את התצוגה עם הכבל הקטן שמתחבר אליה ו...הכל עובד.

התצוגה היא רכיב שמחובר לרדיו עם שני ברגים ואפשר לפרק אותה בלי הרבה בעיות.

פורסם

MAZDA(3)MAN אשמח לשמוע את תגובתך לנושא כי ציינת בעבר שהיו צריכים לפרק את המערכת המקורית שלך לחתיכות על מנת שיוכלו להשאיר את התצוגה במסך.

פורסם
לכל מי שחושש ממהפסקת תפקוד תצוגת בקרת האקלים במאזדה 3 שלו עקב ניתוק מכשיר הרדיו המקורי:

פירקתי את המכשיר המקורי שאצלי ברכב.

למכשיר המקורי מתחברים שני כבלים - אחד לרדיו ואחד לתצוגה. כשמפרקים את הרדיו אפשר פשוט להשאיר את התצוגה עם הכבל הקטן שמתחבר אליה ו...הכל עובד.

התצוגה היא רכיב שמחובר לרדיו עם שני ברגים ואפשר לפרק אותה בלי הרבה בעיות.

איזה שנה המאזדה שלך?

פורסם

ICECUBE ? קודם כל, מה הקשר שלך לנושא?

דבר שני, אם היית עוקב, היית מבין שהפתרון לבעיה הוא קצת יותר מורכב מסתם לפרסם תמונה

דבר שלישי - אתה לא חושב שאתה צריך לפחות להסביר או לתת קרדיט לתמונה שלקחת?

פורסם

גם הקיט שלי הוא של metra, רק שלי הוא עלה טיפה יותר....אבל אני קניתי לפני שנה - אגב התמונה כאן למעלה היא מהרכב שלי בהתקנה אצל סאונדסטורם - רק עם הרדיו-דיסק שהיה לי לפני האלפיין.

בכול מקרה, אם אתה אומר 2006, כנראה שבדגמים האלו ישנו חיבור בניפרד מהמערכת האינטגרלית, למסך הבקרה, ככה שאין צורך במשהו מסובך ואפשר בהחלט לעשות זאת לבד - לכן מר ILLUMINATOR, אם גם אצלך המצב זהה ל "סאונד-מן", הרי שהבעיה שלך ברגע זה נפתרה.

בהצלחה!

פורסם

mazdaman, בנוגע לקרדיט - צודק, מצטער, פשוט זו תמונה ששמרתי מזמן על המחשב(כדי להראות לחבר בעל מאזדה שחשב על התקנת מערכת חיצונית) כמובן מהפורום פה, ולא זכרתי של מי ההתקנה אז לא כתבתי כלום, so so sorry.

מה אני קשור? בא לי להסתובב ולפרסם תמונות...

העניין הוא שהסופר פה סובב סביב אותו עץ כבר פעם שלישית, ברור שזו החלטה די חשובה ומשפיעה, אך האופציות מוגבלות, אין טעם לנסות לתפוס את הזנב בסיבוב, נשאלה שאלה, נמסרו תשובות, קבל החלטה..

ממילא אתה לא פותח לבד את הפאנל, מתקין, מחווט וכו', מתקין מוסמך עושה את זה, והוא ייודע טוב מאוד מה האופציות שלו לביצוע העבודה.

רוני, שנמאס לו מרכבי ליסינג ורוצה לשים מערכת באוטו משלו...

פורסם

ICECUBE סובב או לא סובב עובדה שרק בהודעה האחרונה התגלה תגלית מאוד חשובה לגבי הצג למסך

שהיתה שווה לחלוטין את כל הכיתוב הנ"ל.

דבר נוסף אני מרכיב לבד לכן חשוב לי כל פרט ופרט אחרת לא הייתי בכלל טורח להיכנס לכאן בפורום ולרדת לפרטי פרטים בכל סוגיה.

• תוכן חדש...