Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי לפנק את חובבי הרוק :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על המחשבה, אבל כשזה מוריד על 4kb, אין ממש על מה לדבר...

עמוס

ואללה אני הורדתי בקצב של 110 +- וזה דווקא בסדר ללינק ישיר .

או שיש לך בעיה באינטרנט

או שיש לך מזל נאחס

או שפשוט היה יותר מידיי עומס הורדות , תנסה אחר כך האוסף מעולה לדעתי :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אצלי זה דווקא הוריד רק ב-40 ק"ב... (במקום ה-100 הרגילים), אבל לא קריטי, השארתי בלילה ועכשיו אני נהנה מ-8 שעות של מוזיקה איכותית, תודה רבה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אצלי זה דווקא הוריד רק ב-40 ק"ב... (במקום ה-100 הרגילים), אבל לא קריטי, השארתי בלילה ועכשיו אני נהנה מ-8 שעות של מוזיקה איכותית, תודה רבה!

רוני

בשמחה :)

אגב לדעתי הם החטיאו בקטע אחד שהוא לדעתי הסולו הכי טוב !

Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שים לינק אליו, נוריד ונשמע :wink:

שמת לב, ד"א, שאחד השירים שם הוא מנגינת הפתיחה של טופגיר? Jessica של Allman brothers band

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מממממממ

מישהו מכיר אתר העלאה חינמי ??

אני אעלה לכם לשם ;)

אכן כך עכשיו הקשבתי לקטע עוד הפעם וזה באמת שיר הפתיחה של טופגיר איך פיספסתי , הליסט הזה רץ אצלי כבר כמה ימים בלי הפסקה ואני ממש מבסוט ממנו :D

Henry Miller

פורסם

טוב הנה מצאתי והעליתי לאתר

http://www.megaupload.com/?d=GMO9F08C

מה דעתך על הקטע הזה ?

ואם יש לך איזה המלצות חמות אז אשמח לשמוע - אם תוכל להעלות סבבה אם לא אז אני אמצא רק תביא שמות ;)

Henry Miller

פורסם
100 שירים ואין שיר אחד אפילו של דייר סטרייטס? :roll:

מה שכן אוסף טוב. :smile:

מספר 22, Sultans of Swing.

הרשימה הזאת זה סתם.. רשימה של שירים שמישהו איפשהו אוהב. סולו גיטרה בנירוונה? רדיוהד??

לפחות יש הרבה Van Halen.. :wink:

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

קודם כל - לילה-לבן - באמת ביצוע גיטרה מצוין.

בנוגע לרשימה - כמו שנאמר זו סתם רשימת שירים עם ביצועי גיטרות טובים שקוראי המגזין בלינק שלמעלה נתנו. מן הסתם מדובר ברשימה חלקית ביותר, אבל עדיין - נחמד לשמוע. יש הרבה טרקים טובים שבכלל לא הכרתי, וגם כמה פחות טובים. אני חושב שהם דווקא לא התכוונו לממש סולו של גיטרת יחיד, אלא יותר לעבודת גיטרות משובחת או כזו שמשתלבת היטב עם המוזיקה, לכן נירוונה ורדיוהד דווקא אולי כן מתאימים... אחרת כל הרשימה הזאת הייתה מורכבת מחמש להקות ואמנים משנות השמונים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עכשיו פתחתי , ומתחיל לשמוע , נשמע טוב , אוסף איכותי

תודה לך מר בחור :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

(אגב , למי שיש רסיבר שתומך ב-dts , יש באימיול הרבה אלבומים שהוסבו לפורמט המצויין הזה )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...