Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנורות לא נשרפו זה פשוט הלחמה לא הכי טובה שלי אז אחד החוטים הישתחרר למה זה עבודת נמלים נורא נורא עדינה

תשים דבק חם על הרגלים של הלד כולל ההלחמה וקצת מהחוט ככה זה לא יתשחרר אף פעם

ולא יקצר ככה יש גם בהרבה מכשירי חשמל

פורסם

אחי זה בדיוק מה שעשיתי בזבזתי כמיות אדירות של דבק חם ובדיל וזה לא תופס

אצלי הבעיה שעם תשים לב אז הבורר הזה של החום \ קור כיוון מזגן הם נמצאים אחד מעל ואחד מתחת לאזור עם הלדים וכל פעם שמזיזים אותם הם נוגעים בחוטים של הלדים זה בעייתי כי יש לי שמה ממש קצת מקום לעבוד איתו אז אני חושב איך אני יעשה את זה מושלם שגם עם ישברו את כל האוטו מבפנים האורות ימשיכו לדלוק כאילו כלום לא קרה

אבל לא נורא נעבוד על זה

פורסם
תודה אחי לא יזיק כדור מראות ואני ישים בכל פינה עליונה באוטו לד לבן שיאיר על הכדור

יצא משהו בסט

FLOSS'IN

קו---------------------------------------

פורסם

אחי יצא פיצוץ הדלקת אותי אני גם רוצה לעבוד על כזה פרויקט עכשיווווווווו

חיברת את כל הלדים לנגד אחד או כל לד לנגד ?

ועוד דבר

אפשר לכתוב לך בפרטי שתעזור לי בפרויקט שלי ?

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כל הכבוד שיחקת אותה.

יש לי יונדאי גטס וכבר מהרגע שקניתי אותה יש לי בראש לעשות את אותו הדבר רק בלוח שעונים עכשיו לפי מה שראיתי עוצמת האור חזקה מדי והייתי רוצה להפחית את העוצמה עם איזה נגד (ברור שזה ניסוי ותהייה) או באיזה ערך פחות או יותר עלי להשתמש?

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...