Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואלה התבאסתי.

השרשור הזה נפתח על ידי במטרה לספר על האבטומוביל החדש ועל תכניו ונהפך למשהו בנואים אחרים לגמרי. כל תגובה מכל סוג שהוא הקשורה בנושא המקורי או בסביבתו המיידית, רלבנטית ולגיטימית, ויש לי עניין רב לקרוא אותה, וכמובן גם את מה שיש לשאר משתתפי הפורום לומר, לשאול ולהציע.אולי בתמימות אבל כמולידו של השרשור אני חש סוג של אחריות "אבהית" לתכניו ולכן נכנס מפעם לפעם לקרוא, להחכים ואם צריך גם להבהיר ולהגיב. נדמה לי שזאת התנהלות סבירה, הגיונית ואפילו נדרשת.

אני מתבאס להיכנס לשרשור ולהתבונן בחילופי פרשנויות מילוליות ובמה שנתפס בעיני כווכחנות חסרת תרומה מהותית לכלל המשתתפים. החלפת דעות בכיכר העיר לגיטימית תמיד וכיכר העיר (ה"פורום" אם לחזור למשמעות המיידית והראשונית של המושג) פתוחה לכולם, ואפשר לנהל דיונים בכל נושא (לפי כללי הפורום) בשרשורים אחרים ואז כל אחד יבחר לעצמו איפה מתאים לו להשקיע את הזמן בקריאה, בכתיבה, במחשבה ובתרומה לקהילה הקטנה שלנו.

ערב טוב לכולם.

איל

כל הכבוד לך על ההשקעה !!! :-)

פורסם

שתי הודעות שניסו להחזיר את השירשור הזה לאווירת כסאח נמחקו.

השירשור נפתח מחדש, ואני מבקש שיעסוק בנושא האבטומוביל ולא בהתנצחויות אישיות.

קובי

אחראי פורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
בני מצטנע (כהרגלו) - ה"שוסון" של מוזיאון אגד בחולון מעטר בגאון את שער גיליון 62 של האבטומוביל, שמכיל בין דפיו פרויקט שוסון רחב יריעה שבני יזם, תיאם, אירגן ובו שלוש כתבות: סקירה היסטורית על אודות "שוסון" פרי עטו של בני הספל; סקירה על השוסונים שהגיעו לארץ של ד"ר אביתר רייטר; ו"מבחן דרכים" שערך דב קרדו, תחת עינו המשגיחה של אלי חודירה, מוותיקי נהגי השוסון. שניהם יחד, וכל אחד לחוד, מחפשים את השלישי (ההילוך השלישי) עד היום....

שוסון אסון,כך הם נקראו בפי הנהגים אז.

פורסם

אני מחכה שהוא כבר יגיע, בימים אלו שכבר סיימתי לקרוא את אוטו והגה ואני שקוע עמוק בתוך "ספר תולדות ההגנה - כרך ב' מהגנה למאבק", ואני רק בעמוד 676... שיגיע כבר האבטמוביל.

ואני לא תלמיד, סתם אוהב לאסוף ספרים מהרחוב, אנשים זורקים אוצרות של ממש ומגיל קטן אמא שלי רגילה לראות אותי נכנס עם איזה 10 ספרים. זה על ההגנה שאני קורא הרגע הודפס ב1964. מרתק...

ובנוגע לשוסון - לצערי הזיכרון שלי מכיל רק אוטובסים עם ספסלי עץ וחוט בשביל לצלצל בפעמון וגם זה היה בערך ב88. מוזיאון אגד - אני עוד אגיע אלייך.

haters will hate

פורסם

הספר הכי עתיק שיש לי בבית הוא משנת 1896 ואני באמת לא זוכרת על מה הוא כי אבא שלי החביא אותו באיזה מקום - מחכה לאבטומוביל וקוראת סיכומים למבחן שבע הבא (הדבר הכי מעניין שיש בבית...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בהצלחה במיבחנים בלו ג''י

אני ממתין לאבטומוביל סימתי לקרוא את ירחון אוטו בו כתבה מעניינת על המוסטנגים,יום יבוא ותהיה לי מוסטנג ג'יטי 500:)

קורא גם את הספר צופן דה וינצי ספר מענייין

יום טוב:)

עופר בן צבי

פורסם

הגיע!!! הגיע!!!

ניראה מעניין. הרבה תמונות מהגביע הנודד. תיעוד שיפוץ הרכבים.השוסון והטילון (כמו שהובטח).

יאללה אני הולך לקרוא....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

קיבלתי!!

אם לומר את האמת - הכי עניינה איתי דווקא הכתבה על הטילון :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גם אני קיבלתי ! - יופי של גליון, והגיע בזמן, בדיוק לשבת.

מירב המחמאות לאיל ובני על ההשקעה והתוצאה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מוזר, האבטומוביל טרם הצליח לעלות את הקסטל...

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
מוזר, האבטומוביל טרם הצליח לעלות את הקסטל...

טוב..נו..הוא עדיין מחפש את השלישי....:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...