Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 960 -מערכת הבלימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו וולוו 960, שכשקנינו אותו לא חשנו שיש לו בעיית בלימה , ואילו עכשיו, לאחר טפולים במוסך (מורשה, מורשה!) התחושה היא שהאוטו כבד על עצמו, והבלמים כאילו לא מספיקים.

האמנם מכונית הדגל של החברה מתנהגת כך? או שמישהו היתקין (בעת טיפול ) בלמים לא תואמים???

יש אפשרות כזו בכלל????:shock:

פורסם

סביר להניח שבטיפול הוחלפו רפידות בלם ב 4 הגלגלים,כך שבתחילה תורגש ירידה קלה בכושר הבלימה,אך לאחר פרק זמן קצר יכולת הבלימה צריכה לשוב לכושר מלא.

לוולבו 960 יש בלמים מצויינים בד"כ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן שלום

תודה על תשובתך

אתה כותב של-96- יש בלמים מצויינים, ואמנם כשקנינו את הרכב (יד שניה) לא חשנו בבעיה זו, ואילו לאחר שהרכב נכנס לטיפול במוסך צצה הבעיה. הם מנסים לשכנע אותי שבכלל אין בעיה, אבל הבעיה אכן קיימת. (תחושה של מרחק בלימה נדרש גדול יחסית ) על כן אני שואלת אם יש אפשרות להשתמש במערכת של ה-S ולא של ה960? האם זו מערכת אחרת בכלל? (זו נראית האפשרות הסבירה ביותר).

אודה לך מאד על תשובה או שאולי יש לך מושג איפה אפשר לבדוק דבר כזה

פורסם

כמה ק"מ נסעת אחרי הטיפול?

תן לזה "הרצה" ואחרי 300 ק"מ מינוס פלוס תחוש הבדל-לטובה.

אפשר תמיד לשרדג ברקסים, אבל במקרה שלך, זה לא מהסיבות הנכונות.

אביחי

פורסם

שלום.

יש אפשרות שהרכיבו דיסקיות מאיכות ירודה לא מקורים אלה תחליפים.

הדסקיות הכי מומלצות לרכב שלך הם מתוצרת לוקס.

יש לפרק גלגלים ע"י בעל מיקצוע ושיבדוק איזה דיסקיות מורכבות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום רב

א האם נגעו בבלמים שלך

ב יש לבדוק את רכבך יש שתי אפשרויות אחת שבאמת הבלימה לא תקינה והשניה שזו רק הרגשתך

ג אים יש בעיה באמת בבלימה יש לבדוק את מצב ה"צלחות " ולבצע החלפת נוזל בלמים ע"י מכשיר יעודי לכך

והאמת שבתחילה יש לבדוק את כול המערכת לתקינות

ד לפי דעתי כדאי לבצע החלפת נוזל בלמים היות שעים הזמן הוא סופח אליו מים

נ.ב הרפידות המקוריות של וולוו הם של חברת dextar ולא לוקס

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

א האם נגעו בבלמים שלך

ב יש לבדוק את רכבך יש שתי אפשרויות אחת שבאמת הבלימה לא תקינה והשניה שזו רק הרגשתך

ג אים יש בעיה באמת בבלימה יש לבדוק את מצב ה"צלחות " ולבצע החלפת נוזל בלמים ע"י מכשיר יעודי לכך

והאמת שבתחילה יש לבדוק את כול המערכת לתקינות

ד לפי דעתי כדאי לבצע החלפת נוזל בלמים היות שעים הזמן הוא סופח אליו מים

נ.ב הרפידות המקוריות של וולוו הם של חברת dextar ולא לוקס

בברכה זיסו יוסי

שלום.

אתה כתבתה "נ.ב הרפידות המקוריות של וולוו הם של חברת dextar ולא לוקס"

אגב אני לא כתבתי שלוקס הם המקוריות אבל אני חוזר ואומר שלוקס הכי טובים היום והכי מתאמים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מניסיון עם ה- 960 .

זהו אוטו מהיר וכבד והבלמים חייבים להגיב מצוין.

ידוע לי שיש לא מעט אלטרנטיבות של בלמים ולכן יכול ליהיות שלא שמו מקורי.

יש בשוק סוג של בלמים תוצרת סין.

לפי עלות התיקון אני יכול להגיד לך האם מקורי או לא.

המקוריים יקרים!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

O.K. מדובר בטיפולים שנעשים במוסך המרכזי (ולא אחד, כבר מספר טיפולים, כשאני ממשיכה להתלונן על אותו דבר, אבל מחוסר ברירה נשארת עם העובדות...) . ואין לי מושג מעבר לשם והסמכות - אם מדובר במקורי -מקורי, או מקורי מסין או סתם יצרן שוולוו אימץ. יש לי רק מה שהם מבטיחים (ואני לא יכולה להגיד שאני יודעת משהו אחר) וכמו"כ ישנן העובדות.

מה שברור הוא, שכשרכשנו את הרכב, ממוסך מורשה וולוו בדרום, הוא בא במצב בלמים אחר לגמרי. לא הרגישו שהאוטו כבד על עצמו. (זה לא שהבלמים קשים, הם דווקא מאד רכים, אלא כאילו שמרחק הבלימה ארוך מדי, לפעמים עד תחושה של חוסר בטחון..).

פורסם

את לא עונה לשאלות חברי הפורום וחוזרת על המנטרה שלך וכך לא יהיה אפשר לעזור לך לצערי!

מתי בוצעו הטיפולים האחרונים? (הן בזמן והן בקילומטרים)

היכן בוצעו הטיפולים האחרונים?

מה בוצע בדיוק ( אני מאמין שיש לך פירוט)?

כמה עלה?

סביר להניח שהעיה ברפידות-דיסקים ואולי גם עקב נוזל בלמים ישן.

אגב, אם הטיפולים בוצעו במוסך מורשה אין ערובה לכך שהטיפול בוצע ברמה גבוהה ועם חלקים טובים (לאו דווקא מקוריים)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הרכב מטופל באופן סדיר במוסף המרכזי של וולוו!!!

על מה בדיוק לא עניתי? מוכנה גם לפרט אפילו את החשבון...

מדובר כבר על סדרה לא קצרה של טפולים, שוטפים, על פני עשרות אלפי קמ', כשאני חוזרת ומתלוננת, ומוצאת עצמי צריכה להסתפק בחיוכים גבריים משתתפים בצער...

הבלמים בהתאם למצב (כאשר כל פעם הם מורידים את הצמיגים ובודקים)- מטופלים על פי החלטתם.

לאחרונה, למשל, הוחלפו רפידות בלימה קדמיות ואחריות (עלות 256+406 שח' לחלפים), ולפני כן המרחק של כ-15000 קמ' הוחלפו רק הרפידות האחוריות במחיר תואם.

• תוכן חדש...