Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך לדעת כמה ההספק של האלטרנטור בקורולה 93 אוטו'?

ואיך אני משפר אותו?(יש בעיה של הבהוב אורות בזמן באס)

פורסם

האלטרנטור שלך נותן :

30 אמפר

ב13.5 וולט

ב2000 סל"ד

בקיצור - האלטרנטור שלך נורא נורא נורא חלש - נורא !

ועכשיו אני גם נזכר שבקורולה שהיתה לי (GLXI PLUS 94) היו הבהובי אורות - והמערכת היתה מורכבת רק מרדיו דיסק קומפ' וזוג 6\9

פורסם

לי לא נראה כלכך שהאלטרנטור הוא 30 אמפר...וגם לא 13.5V.

רוב הרכבים המשפחתיים הסטנדרטים מגיעים עם אלטרנטור של 70-90 אמפר , ובעלי וסתים של 14.2-14.4V.

בדיקה פשוטה עם רב מודד כאשר המערכות של הרכב לא מופעלת, ואז בדיקה כאשר המערכות מופעלות בעומס מלא, יגלו לך את הסוד.

ושאני מתייחס למערכות, אז מדובר על אורות ומע' האיתותים, מזגן,מגבים+מתזים,חלונות חשמלים(במידה ויש), ואפילו מערכת חשמלית לכיוון מראות במידה ויש.

ואם יש עוד תוספות כמו אנטנה חשמלית וכו' גם לבדוק את הכל בעומס מלא.

under construction..

פורסם

צריך לבדוק שיש "כיסוי" (מספיק טעינה) וזהו. אתה לא רוצה להכנס להשקעות בשביל הבהוב,

יש לבדוק שהבהוב "סביר".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבהבוב סביר הוא כן אבל רק שמגבירים רבע, שאני רוצה לשמוע יותר בעוצמה וזה לילה האורות כאילו עוברים מנמוך לגבוה והדבר לא אפשרי.

פורסם

אני לא מבין ניר -..."לא נראה לי" זה משהו מבוסס על מה ?

אם אני אמרתי שזה 30 אמפר

13.5 וולט

ב2000 סל"ד אז זה בדיוק מה שיש שם ואני לא מוצא שום סיבה להתווכח או להגיד נראה ולא נראה !

• תוכן חדש...