Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב קובי על פי כללי המסחר התקין שמורה לך הזכות להתחרט תוך שבועיים מביצוע העיסקה וכספך יוחזר לך........בהצלחה (תזדקק לה)-רן

היי רן

לא יצאת צדיק!

תראה לי מקרה אחד שהיתה בפורום איזו בעיה או ויכוח עם "המנהל".

למה רק לראות "שחורות" . . . :-(

וחוץ מזה, מסחר תקין או לא, אל תחזיר מכספנו. קובי עוד עשוי לממש את האופציה שהצעת לו. . .

ביי - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
דוגמה חייה ונושמת, כיצד יש חשיבות להיתערבות מנהל הפורום...שירשור זה התחיל בבקשת עזרה של חבר חדש בתחילת דרכו, וגלש ישירות לעניין אחר לחלוטין, שימו עצמכם במקום אותו בחור, הרי בטוח שיקבל רגליים קרות ויעלם במקרה הטוב......כאן היה צריך להיתערב מנהל הפורום לפצל את הדיון סביב הנושא של פותח השירשור ולפתוח חזית נוספת בשירשור אחר....

שיטת הפינג- פונ בו כל צד מתחפר בעמדותיו והשגותיו ומהצד מסיפים השאר כראות עינייהם, אינה תורמת ואינה מכובדת ומושכת לדעתי את העניין מטה ומטה עד לפיצוץ כפי שכבר היה בעבר.

יעלו בצורה מסודרת שני הצדדים טענותיהם יתנו את התשובות, הבהרה, ומשם הדרך לפרטי, אהבתי את אזהרותיו של בני בפעמים שהרגיש כי הדיון גולש מעבר למקובל, כרטיס צהוב לפני כרטיס אדום, מחנך בצורה הטובה ביותר את כל המשתתפים בדיון, וכאשר נישלף הכרטיס האדום כבר ברור מנסיבות העניין למה ומדוע....

אגב קובי על פי כללי המסחר התקין שמורה לך הזכות להתחרט תוך שבועיים מביצוע העיסקה וכספך יוחזר לך........בהצלחה (תזדקק לה)-רן

רן וכולם שלום

אני לא יודע אם אתה צודק בעניין ההתפתלות של השרשור, בגלל זה קוראים לו שרשור ולא צינור מידע

שהוא גם מושג מקובל בשדה העברת האינפורמאציה, אנשים בדרך כלל מגיבים על הנאמר והתגובה עלולה לנדוד מנושא לנושא, וזה לגיטימי ובהחלט עומד במבחן ה"שיחה בין אנשים", עם זאת, ופגשתי בשיטה הזו, בפורומים אחרים, אם מישהו היה יושב ומנתב תגובות שונות לשרשורים מתאימים או חדשים, אך, היה כדאי לדעת ששיטה זו יוצרת לפעמים אנדרלמוסיה גדולה, לבד מהעובדה שזה חתיכת ג'וב, לעקוב כל הזמן אחרי התגובות, למיינן, לסדרן ולנתבן ליעדן. לדעתי, פורומנו עם השרשורים, רבי הנושאים, יותר נחמדים,

באשר לבעל השירשור (השאלה הראשונה), בד"כ מקבל תשובה בתגובות הראשונות, אך הוא יכול להכנס ולשאול שוב, ואם הוא לא נענה בהתחלה ולא נענה בשניה, גם לא היה נענה אם השרשור היה עומד דום

ועוד דבר-מעולם, התנדנדות השרשור, לא גרמה לפיצוץ.מה שגרם להתקלקלותו של שרשור, היתה תגובה של איזה מגיב שמוכרח להתחסד עם פרזה כמו: "אולי תפסיקו כבר עם השעמום הזה" או משהו דומה, מיותר לגמרי, שתורם רק הרס, ומוציא את הרוח מהמפרשים. יש עוד כמה "מפוצצי שרשורים" כאלה, שעקב כללי הפורום לא אוכל להזכירם.

אני חושב שהפורום, שלנו, בסדר מבחינת אופי השתתפות המגיבים, למעט מקרים בודדים, של אי התאמה, שגם הם לא מרוע לב.

יום טוב

אילן

פורסם

דיייייייי

מי שיש לו משהו חשוב ליתרום לנושא אני בטוח שהרבה ישמחו ליקרו. מי שלא אני פותח שרשור מיוחד לזה.....

בבקשה קישור למעוניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102241

משה אזולאי.

(שנמאס לו שהורסים דיונים על כול פיפס)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אילן - ההודעה שלך נמחקה. הסיבה - למרות בקשותי והתרעותי אתה ממשיך להעלות בפורום טענות ספציפיות על מחיקות ספציפיות של מנהל פורום. אפשרתי את הדיון קודם, כאשר הוא עסק בפן העקרוני. סיימנו עם זה, ועכשיו אני חוזר על כלל מספר 1 של קארספורום:

אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.

תגובה נוספת שלך בנושא הזה תימחק לאלתר.

קובי

אחראי פורום

פורסם
דיייייייי

מי שיש לו משהו חשוב ליתרום לנושא אני בטוח שהרבה ישמחו ליקרו. מי שלא אני פותח שרשור מיוחד לזה.....

בבקשה קישור למעוניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102241

משה אזולאי.

(שנמאס לו שהורסים דיונים על כול פיפס)

משה מה קרה לך ? תפסיק להתלונן (אלא אם אתה בשליחותו של מישהו) כבר אמרתי לך, אינך רוצה לקרוא, אל תקרא-אבל אין לך שום זכות, לסתום לאנשים את הפה.

לידיעתך ! מספר הביקורים של קוראים הוא גדול מאוד, בשירשורים שאתה מתקומם נגדם, הרבה יותר מאשר בשירשורים השונים ה"רגילים" שאתה מגיב בהם, תגובות מיקצועיות, כלומר, השירשורים ה"בעייתיים" מבחינתך, פופולאריים מאוד, ומה רע בזה ?ממילא, תחילת השירשור ושאלת המגיב הראשון, נענתה מזמן. אז מה הבעיה שלך-למה לקלקל ? אנחנו בס"ה מלבנים דברים שצריכים לפתור, למה אתה, סתם, מפריע ?

תענה

פורסם

מר זלינגר

התבקשת לא להטות את השרשור (שעוסק במידה ושכחת בבחירת רכב לשיפוץ) בויכוחים אין סופיים.

התבקשת גם לקרוא את כללי "קארספורום" שאומרים בפירוש את מה שאומרים על טענות נגד מנהלים(ולא אחזור על הציטוט של קובי). אם יש לך טענות נגד כללי קארספורום תוכל לפנות למנהלי האתר.

בזאת אני נועל את השרשור בהוצאת כרטיס צהוב ובמילים "ראה הוזהרת".

(לנוחות פותח השרשור אני אצור שרשור חדש עם הודעתו המקורית).

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...