Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקלה מביכה במשטרת תל אביב: בסיומו של מרדף לילי התברר כי אנשי החוק עקבו בטעות אחרי האיתורן שהיה בניידת-במקום אחרי המכשיר שהותקן ברכב הגנוב.

במרצדס שנגנבה בסוף השבוע היו שני מכשירי איתורן גלוי וסמוי.

השודדים נפטרו מהמכשיר שהצליחו למצא, והחוקרים שהגיעו לזירת הפשע לקחו אותו כדי לנסות להוציא ממנו טביעות אצבע.

במקביל יצאו חבריהם למרדף אחרי הגנבים.

למרבה הבושה, השוטרים עצרו את הניידת עם האיתורן הנטוש במקום את המכונית היוקרתית...:roll:

"מעריב"

24-01-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שאמרתי אין משהו נגד גנבים יש רק משהו שיקח בשבילו יותר זמן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש פטנט יופי יופי נגד גנבים!

מה שמנע את גניבת המזדה שלנו לילה אחד בראשון כשבאנו לקנות אותה...

מצבר גמור.

פורסם
קורה.

לפחות רואים שהשוטרים מנסים להחזיר מכוניות גנובות.

(או שרק מכוניות יוקרה גנובות?)

שגנבו לפנינה רוזנבלום את היגואר כל משטרת רמת גן הייתה עסוקה בלהשיב לה אותה! כאילו היה בה סודות מדינה, הרי בין כה יש לה מקיף, הכל כדי שיגיע בכיף והרבה לעיתונאים, כי אם יחיזרו את המזדה של משה מרחוב הרצל את אף אחד זה לא מעניין והוא אזרח פחות טוב. אבל שמחזירים לפנינה את היגואר אז כל הכבוד למשטרה (למחרת כבר ימצאו דבר רע אחר לומר על המשטרה-מעניין למה?)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

גניבת רכב או צביעות?

לדעתי לא המשטרה יצאה פה לא כל כך טוב אלא החברה שמספקת את שירותי האיתור. אם הם לא יודעים לאתר את המכשיר הנכון אז תמוה בעיני מה הם כן יודעים? אני אפילו יודע את התשובה וזה לגבות כסף כמובן, לשתף את חברות הביטוח בשוד לקוחות, ובסופו של דבר הגניבה לא נמנעה.

למעט ציבור הנהגים כולם מרויחים::x

חברות הביטוח : יעלו את הפרמיות (הם לא פה בשביל להפסיד)

חברות האיתור : יגבו דמי מינוי יקרים יותר

המשטרה : מגדילה את תקני כ"א כדי "להתמודד"...

האוצר: עוד מסים משולמים על רכב חדש שנקנה במקום הגנוב מדמי הביטוח

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אני לא יודע מה איתכם

אבל אני כבר חצי שעה נשפך על הרצפה מרוב צחוק..

זה כל כך עצוב שזה פשוט מצחיק..

מישהו זוכר את הסרט(טרילוגיה) "בית ספר לשוטרים מתחילים"?

רק שזה בדיבוב לשוטרים מקסיקנים שרצים אחרי הזנב של עצמם בהתלהבות!!

אוי זה טוב..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
שגנבו לפנינה רוזנבלום את היגואר כל משטרת רמת גן הייתה עסוקה בלהשיב לה אותה! כאילו היה בה סודות מדינה, הרי בין כה יש לה מקיף, הכל כדי שיגיע בכיף והרבה לעיתונאים, כי אם יחיזרו את המזדה של משה מרחוב הרצל את אף אחד זה לא מעניין והוא אזרח פחות טוב. אבל שמחזירים לפנינה את היגואר אז כל הכבוד למשטרה (למחרת כבר ימצאו דבר רע אחר לומר על המשטרה-מעניין למה?)
אל תשכח את הרכב של זה הנקרא מקובל כדורי שהחזירו לו את האוטו תוך כמה שעות

ידוע שלפטרוני המדינה יש זכויות שלנו אין (כמו זכות הגנת רכוש, הגנה מפני תביעות על סוסים טרויאנים וכד')

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לדעתי פשוט צריך דרישות יותר גבוהות על מנת להתקבל למשטרה

כי ככה זה מאד עצוב... ### חלק זה נערך. אנא ממך, שמור על שפה נקיה ###

:roll:

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם
עצוב מאוד שככה המשטרה שלנו נראית.

ניראת איך?

תבין, אם אתה(לא יודע איפה אתה עובד) עושה טעות, אתה פשוט מקבל מהבוס שלך על הראש ופה זה ניגמר.

ברגע ששוטרים עושים טעות זה יכול להיגמר בפגיעה פיסית/מוות או סתם בפאשלה.אבל בכל מקרה זה יגיע לעיתונים וכולם ישמעו על זה.

תחשוב על זה. הם גם אנשים, כמו שאתה טועה ככה גם הם טועים. רק שלהם יש הרבה יותר אחריות וסיכונים מאשר לך יש.

אז במקום לצאת בשאלות שאין לך שום בסיס לענות עלהן, עדיף תחשוב עד כמה קשה העבודה של השוטרים.

קורה.

אז להביע דעות כמו שאתה מביע זה כבר ילדותיות.

חוץ מזה, אני בטוח שהאשמה לא כולה שלהם אלא של איתורן/פוינטר, כי אלה מנווטים את השוטרים.

חומר למחשבה.

• תוכן חדש...