Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חייבים לשלוח לשם mini!!!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מכיר מצויין את התכנית, רואה כל פעם כל שבוע.

הבעיה: א. הם עושים מרכבים הרבה פעמים דברים ממש מוזרים - מתאים רק, ואני מדגיש רק, למי, שאוהב "מכוניות ערסים", אלא אם כן יעשו משהו אחר בארץ/או שהבעלים יבקש להיצמד למקוריות, עד כמה שאפשר - סביר להניח, שיענו...

הבעיה השניה (והיותר חמורה): לפי מה שראיתי, הם לא עושים עבודת פחחות מקצועית/איכותית - יותר מפעם ראיתי, שהם סותמים חורי חלודה עם כמות של החומר/או עם הפחיות עם ניטים! נראה פיצוץ אחרי צבע, אבל כמה זמן יחזיק - ??? כמובן, למי שרוצה לשפץ גרוטאה כדי שתראה יפה ולנסוע איתה - זה בסדר.

לגבי אספן אמיתי, שמעוניין לשמר את האוטו הרבה זמן - שאלה אחרת...

ושוב- התכנית מאד מעניינת, בהחלט מסקרן לראות, איך הופכים זבל למשהו יפה ונוצץ!

אגב, Xzibit יבוא לארץ וידפוק בדלתות גם? - רק בשביל זה הייתי עושה את זה! :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה רק אצלי, או שהקישור לא עובד?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם יש לי רכב בן 10 שנים יש לי סיכוי להתקבל?

[יש לציין שאני שמרתי עליו ולא מאמינים עליו שהוא חיי 10 שנים]

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
היי לכולם ...ניראה לכם שיש מצב לישלוח את האוטו שלי גם אחריי שהרישום כבר ניסגר?
כן!!!! קפל אותו טוב טוב ושלח אותו... עדיף במייל אנונימי, שכתוב באותיות אנגליות עם מילים בעיברית (MASHEHO KAZE)...

:)

סתם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...