Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל המגיבים

אכן גם שרשור זה הגיע לפח הזבל. הגענו לשלב שמגיבים מטיפים למטיפים, שהשליכו רפש על מטילי הרפש, שלכלכו על ה"מלכלכים", שהעיזו לבקר את פעילות המועדון.

מתעורר הרושם שחלק מציבור המגיבים משתדל להוכיח כמה המגיבים הקודמים, היו לא לעניין-וזה בלשון המעטה מפאת הנימוס, במקום לתרום דעה, לענין שלשמו התכנסנו כאן.

צודק מי שהשווה את המצב, כאן, לפוליטיקה, בה משתדלת כל מפלגה להראות כמה המפלגה השניה גרועה, במקום להראות כמה היא עצמה טובה. ההבדל הוא רק בכך, שבפוליטיקה, אחת המפלגות זוכה בשלטון, רופף ככל שיהיה, וכאן המגיב הטיפש גורם נזק ומדרדר את השירשור (לא להתנפל עלי, אינני מתכוון למישהו מסויים-אני רק מצביע על שיטה לא טובה).

בצער

אילן

אולי תתבע את כולם וזהו?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אני קורא כל מילה בשירשור הזה ומקווה שתגובה מטעם בעלי תפקיד במועדון תבוא:

יש לי רק כמה הערות לגופו של דיון:

ראשית, אנא הימנעו מהטחת רפש. התיחסות לגיל ביולוגי (להבדיל מוותק) היא מקוממת, פוגעת ופוגעת בעצם בזה שכותב אותה...

שנית, אנא גבו את מה שאתם אומרים בעובדות: למשל חברי הועד. כל אלה שכותבים על ועד חלוד, שיועילו בטובם לבדוק קודם כל מי הם חברי הועד והפעילים וכמה שנים הם בועד, גם באופן מוחלט וגם באופן יחסי לגיל המועדון.

(גם הפיסקה שנוגעת לי כמנהל הפורום, בהודעת הפתיחה, לא נכונה עובדתית אבל מי טורח לבדוק עובדות...).

שלישית, וזאת הערה לאילן: כשכתבת על "מנעמי השלטון", ולא משנה ההצטדקות שלך אחר כך, ועוד מעמדה של משקיף בצד, פשוט טעית והטעית ותרמת להורדת הדיון. זה כמובן בלי בדיקה עובדתית על המנעמים, האהבות, השנאות וכו' וכו'.

רביעית, יש כאן דברים של טעם ואותם צריך לקרוא. זה שכמה משתתפים מורידים את הדיון לא מורידה מכך שיש כאן הערות בונות שנאמרות מתוך דאגה למועדון.

חמישית, אני מציע פעם אחת ולתמיד שכל מי שיש לו או לה הצעות, גם נכונות (ויש כאלה) שיביא לצידן תג מחיר. את ההשלכות על דמי החבר נעשה כולנו.

שוב, מה שהערתי כאן זה לגופו של דיון. אני מקווה שיבואו גם תגובות מצד חברי הועד, לגופו של עניין.

בני הספל (כחבר מועדון)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני הספל כתב:

חמישית, אני מציע פעם אחת ולתמיד שכל מי שיש לו או לה הצעות, גם נכונות (ויש כאלה) שיביא לצידן תג מחיר. את ההשלכות על דמי החבר נעשה כולנו.

אינני חושב שחבר מן המנין יכול לתת תג מחיר, מקצועי ואמיתי, לפעילות זו או אחרת של המועדון, וזו גם תשובה למר מילו, שטען טענה בנושא הזה. זה כבר תפקידה של ההנהלה, שיש לה את האפשרות, הידע, ובעיקר החובה, לבדוק את עלות רצונותיהם של החברים ולנסות ליישם אותם.

לדוגמא: חברים רבים טענו, באזני, שמקום המפגשישי קטן מידי, אין בו מקומות לשבת (ספסלים וכו') והרבה מבקרים נשענים על המכוניות, אין בו תאורה מספקת, ובכלל-מקומות החניה, קטנים מידי לרכבים האמריקאיים וכו'.

1.האם, באמת, הנהלת המועדון חושבת שכל חבר שיש לו את אחת הבעיות שנזכרו, ובס"ה רצה לפגוש חברה', במפגש, ילך ויעשה דוקטוראט על הנושא (לפעילות נכונה), מחקר שווקים (להשגת המחיר הזול) ועוד פעילויות כדי לקבל קצת יותר נוחיות במפגשישי ?

2. האם מישהו בהנהלה אי פעם עשה משאל בין החברים (רב האנשים שדיברתי אתם אמרו שבית הקפה כלל לא מעניין אותם), לנחיצות בית הקפה (הסיבה שבד"כ מונעת את המעבר למקום יותר נוח) או, אולי שיטת שרות אחרת ? מדוע נדבקת הנהלת המועדון לקונטקסט הזה ?

3. מדוע מעולם לא נשאלתי מה דעתי, על פעילות זו או אחרת, במסגרת דמוקראטית קבועה של קשר בין ההנהלה לחברים (שכבר טענתי שלא קיימת, אך ללא ספק נדרשת) ? כל פעילות של המועדון היא עובדה מוגמרת, שהחבר יכול להשתתף בה או לא.

לסיום הייתי רוצה להוסיף שני דברים לכל המגיבים והמוגבים:

כל ההתחסדות של מגיבים מסויימים בענין ה"אופוריה של ההתנדבות" מיותרת לחלוטין, ההתנדבות כבודה במקומה מונח, אך אינה יכולה להיות מחסה לניהול לא נכון. אני מבקש לא להתנפל עלי, כתבתי משפט כללי, ללא שום כוונה למישהו או משהו וכל דמיון למציאות הוא מקרי בהחלט, אבל לעינייננו: אם הכל במועדון הוא טוב, יש להפסיק להתלונן ולהמשיך את חיינו כרגיל, אך אם לא, יש לתקן- ולעובדה שהחברה' עובדים בהתנדבות-אין שום קשר לענין.

הדבר השני, הוא בקשה, לא לקטול את דברי על עיוור (אובג'קשן), אלא לנסות להבין את שאני אומר, ברוח אוהדת וסבלנית, כניסיון להבין למה הדברים לא דופקים, למה לאנשים יש טענות כלפי הנהלת המועדון, ולנסות ע"י הביקורת-להציע כוון לפיתרון, ואם יש למישהו שאלות, אשמח לענות.

יום טוב

אילן

פורסם
אולי תתבע את כולם וזהו?
הסרקזם שלך מיותר, כבר הוכחת בפורום זה שכל תגובותיך הם ניגוח של אנשים וזילזול בהם, אני מניח שזה נובע מהעובדה שאתה רוצה להשתתף בשיחה אבל אין לך שום דבר רציני להגיד, אז אני מודה- אתה גבר שבגברים, אבל בפורום זה (כך לפחות אני חושב) מנסים לשוחח ללא עלבונות של גברים כמוך, אז אנא, שמור את הברקותיך לפורום שלך.
פורסם

בואו נחזור רגע לנקודת ההתחלה;

הנקודה שבה עסק מר רבגוני היתה האם משלמים כיום מיסי חבר על מנת לשמור על השגי העבר,או שיש עתיד למועדון כגוף חי,בועט ונושם.מסובך?

סה"כ הועלו כאן הצעות לשיפור שנעשו מתוך כוונה טובה ודאגה כנה למועדון שמאחד את תחביבם של כולנו,אך מהר מאד הדיון החל לעסוק בגילם ובמצבם הפיזי של חברי הוועד...

ועוד הערה קטנה-לאן נעלמו כל מציעי ההצעות למינהם?

נשאה אותם הרוח,או שזה פשוט הפסיק לעניין אותם?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
...וזו גם תשובה למר מילו, שטען טענה בנושא הזה...
אילן - תרשום בבקשה לפניך שני דברים:

1. "מילוא" כותבים עם א' בסוף.

2. בפורום הזה, כאשר מתייחסים פתאום למישהו בתור "מר", זה מתפרש ככוונת זילזול ושימוש ציני ב"כאילו נימוס". כך לפחות אני מפרש זאת, וכבר ראינו שלא משנה למה התכוונת, אלא איך זה הובן. נסה בבקשה להשאיר את חילוקי הדעות בינינו במישור הענייני.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אילן - תרשום בבקשה לפניך שני דברים:

1. "מילוא" כותבים עם א' בסוף.

2. בפורום הזה, כאשר מתייחסים פתאום למישהו בתור "מר", זה מתפרש ככוונת זילזול ושימוש ציני ב"כאילו נימוס". כך לפחות אני מפרש זאת, וכבר ראינו שלא משנה למה התכוונת, אלא איך זה הובן. נסה בבקשה להשאיר את חילוקי הדעות בינינו במישור הענייני.

קובי

1-קיבלתי

2- אני לא רואה ב"מר" שום זילזול. כשארצה לזלזל, אזלזל בפה מלא, במשל או בסיפור-אבל בגלוי, ורק במקומות שבהם הזלזול נדרש. בכלל, לדעתי, יותר מדי מגיבים, מפרשים יותר מדי דברים בצורה לא נכונה, אם מתוך חוסר הבנה ואם מתוך ניסיון לתפוס מישהו בלשון, סתם ככה.

באשר לחילוקי הדעות בינינו, התקוממתי כנגד תגובתך בכחול, צרפתי הסבר ו...מה ?

אני חושב שכל מגיב חייב להבין היטב את התגובה שהוא מתכוון להגיב עליה-לטוב או לרע, בטרם הוא שופך אש וגפרית או משבח את המגיב הקודם, בצורה כזו תמנענה טעויות וכל השיחה תהיה יותר נעימה, פרט, כמובן, לכמה מחרחרי ריב, שיש להקיאם מפורומנו.

פורסם
הסרקזם שלך מיותר, כבר הוכחת בפורום זה שכל תגובותיך הם ניגוח של אנשים וזילזול בהם, אני מניח שזה נובע מהעובדה שאתה רוצה להשתתף בשיחה אבל אין לך שום דבר רציני להגיד, אז אני מודה- אתה גבר שבגברים, אבל בפורום זה (כך לפחות אני חושב) מנסים לשוחח ללא עלבונות של גברים כמוך, אז אנא, שמור את הברקותיך לפורום שלך.

ניגוח אנשים וזילזול בהם אמ.......מה שלך מותר לי אסור?

ומעניין איך היית קורא לזה? והריני לצטט אותך:

בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד

ומה שצריך לעשות זה לגרום להנהלה להזיז את המוח, ולדאוג לאינטרסים של החברים ולא רקלהנות ממנעמי השלטון.

קוביחשבתי שאתה אדם רציני. עיוותת את כל מה שכתבתי. ולדעתי זה נעשה בכוונה

הדבר השני, הוא הקשר העלוב, בין ראשות המועדון לחברים..... אלא להתנכרות מחלטת, לרצון החברים

היום אני מתעסק בענייני עמותות ואני רואה דברים שלא ראיתי לפני כן וכל יום אני לומד דברים חדשים גם על עצמי, כמו שנאמר דברים שרואים משם לא רואים מכאן, אי אפשר לרצות את כולם מה לעשות תמיד יהיו כאלה שיחשבו שלרב הדברים מתנהלים כמו שצריך, ויהיו שיחשבו שלא ויהיו כאלה שמה שלא תעשה תמיד יהייה להם על מה להתלונן.

למרות שאינני חבר במועדון החמש אבל דווקא בגלל התעסקותי בעניינים דומים, אני מרשה לעצמי להעביר ביקורת , אינני מסכים עם פעולתו של המועדון מול חברים שסרחו ושפעלו בניגוד למטרות העמותה הן מול משרד התחבורה והן מול רשויות שיפוט למיניהן ולדעתי בכל עמותה או אירגון אחרים הם היו מורחקים על המקום, מצד שני אני כן מעריך את העובדה שהכוונה הכנה הייתה לא לגרור את העמותה לבלאגן אני במקומך הייתי ממתן את הניגוח שלך בה ובחבריה שחלקם אני מכיר ומעריך.

לעומתך שאתה פשוט אדם דו פרצופי...

פורסם
ניגוח אנשים וזילזול בהם אמ.......מה שלך מותר לי אסור?

ומעניין איך היית קורא לזה? והריני לצטט אותך:

בשפה אחרת זה אומר: כן, אנחנו המנהלים, אבל אין לנו חשק לעבוד

ומה שצריך לעשות זה לגרום להנהלה להזיז את המוח, ולדאוג לאינטרסים של החברים ולא רקלהנות ממנעמי השלטון.

קוביחשבתי שאתה אדם רציני. עיוותת את כל מה שכתבתי. ולדעתי זה נעשה בכוונה

הדבר השני, הוא הקשר העלוב, בין ראשות המועדון לחברים..... אלא להתנכרות מחלטת, לרצון החברים

היום אני מתעסק בענייני עמותות ואני רואה דברים שלא ראיתי לפני כן וכל יום אני לומד דברים חדשים גם על עצמי, כמו שנאמר דברים שרואים משם לא רואים מכאן, אי אפשר לרצות את כולם מה לעשות תמיד יהיו כאלה שיחשבו שלרב הדברים מתנהלים כמו שצריך, ויהיו שיחשבו שלא ויהיו כאלה שמה שלא תעשה תמיד יהייה להם על מה להתלונן.

למרות שאינני חבר במועדון החמש אבל דווקא בגלל התעסקותי בעניינים דומים, אני מרשה לעצמי להעביר ביקורת , אינני מסכים עם פעולתו של המועדון מול חברים שסרחו ושפעלו בניגוד למטרות העמותה הן מול משרד התחבורה והן מול רשויות שיפוט למיניהן ולדעתי בכל עמותה או אירגון אחרים הם היו מורחקים על המקום, מצד שני אני כן מעריך את העובדה שהכוונה הכנה הייתה לא לגרור את העמותה לבלאגן אני במקומך הייתי ממתן את הניגוח שלך בה ובחבריה שחלקם אני מכיר ומעריך. לעומתך שאתה פשוט אדם דו פרצופי...

[/quote

קובי

חבל שהוספת את "הדו פרצופי" בסוף, כמעט חשבתי שנהיית בן-אדם. אבל ניחא, למען שלום בית, אני מוותר לך. לענייננו:

אין כל בסיס למה שרשמת כהגדרה לא נאותה מתגובתי, זו בס"ה שפה שהשתמשתי בה לתאר נקודה מסוימת שרציתי להדגיש. ואם כתבתי "אין חשק לעבוד" זה היה חלק ממשל שבא להסביר משהו אחר לגמרי, ולא תאור של עצלן, וכן כל שאר הביטויים שאתה מתייחס אליהם. איו אף אחד. שאינו הגון לחלוטין. לידיעתך, הסברתי את עצמי כבר בתגובות קודמות. אם אתה רוצה אני מוכן להסביר נקודה נקודה-רק, כפי שכבר ביקשתי ממך פעמים רבות, תשאל לפני שאתה יורה.

אילן

פורסם

ואתה בשלך כרגיל " כמעט חשבתי שנהיית בן-אדם"....

אתה וותרת לי? עוד מעט תגיד שאתה גם מושיט את הלחי השנייה שלך...

אני לא מעונין בהסברים שלך, מה גם שאחרי שאתה זה שיורה אתה מסביר אבל בדיוק את ההפך. מצד שני אני שמח שאתה "מוותר לי" כי לפחות תפתור אותנו מההתנצחויות הללו אבל קשה לי להאמין שתוותר על זכות המילה האחרונה .

פורסם

מר זלינגר - אתה רושם דבר ומסביר את היפוכו.

דוגמה מצויינת - איך בדיוק "אין חשק לעבוד" לא מתאר אדם עצלן?

אתה קורא להנהלת המועדון נהנתנים עצלנים ומתנכרים ובנשימה אחת אומר שהם כולם הגונים.

שמן ומים לא מתערבבים.

עצה ידידותית - תסתכל על ההודעות הקודמות שלך לפני שאתה מפרסם תגובה נוספת - אתה סותר את עצמך כל פעם מחדש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מר זלינגר - אתה רושם דבר ומסביר את היפוכו.

דוגמה מצויינת - איך בדיוק "אין חשק לעבוד" לא מתאר אדם עצלן?

אתה קורא להנהלת המועדון נהנתנים עצלנים ומתנכרים ובנשימה אחת אומר שהם כולם הגונים.

שמן ומים לא מתערבבים.

עצה ידידותית - תסתכל על ההודעות הקודמות שלך לפני שאתה מפרסם תגובה נוספת - אתה סותר את עצמך כל פעם מחדש.

הסבר אחרון:

"אין חשק לעבוד" הוא חלק מפתגם (משל) שהיה שזור במה שאמרתי על הקשר בין הנהלת המועדון לחבריו. זה הנושא ועל זה היו צריכים להגיב, ולא על מילה זו או אחרת. המטאפורות שאני מצרף לתגובותי, אין להם קשר לדמויות שאני מבקר.

לא אמרתי על הנהלת המועדון שהם נהנתנים, עצלנים ומתנכרים וגם לא שהם הגונים (מה גם שכבר הסברתי זאת קודם) זו אי הבנה מצידך. אבל אם תתני לי את הניסוח המדויק אנסה להסביר את עצמי.

אילן

פורסם

ואתה בשלך כרגיל " כמעט חשבתי שנהיית בן-אדם"....

אתה וותרת לי? עוד מעט תגיד שאתה גם מושיט את הלחי השנייה שלך...

אני לא מעונין בהסברים שלך, מה גם שאחרי שאתה זה שיורה אתה מסביר אבל בדיוק את ההפך. מצד שני אני שמח שאתה "מוותר לי" כי לפחות תפתור אותנו מההתנצחויות הללו אבל קשה לי להאמין שתוותר על זכות המילה האחרונה .

O.K. שכנעת אותי, אני לא מוותר לך: אתה דו פרצופי. מבסוט ?

כל פעם שתלכלך, אני מקווה שבני ימחוק אותך, אבל אם לא אענה לך בהתאם.

פורסם

אתה רוצה להיות זה שמסיים את דבריו IN A BANG?

קיבלת...

אני לא מתכוונת להגיב על בעיות הבנת הנקרא שלך. נמאס לי מהיומרנות שלך (אני צודק וכולכם טועים)

תנסה לחשוב טיפה על מה שאתה אומר לפני שאתה מפרסם - זה עשוי לעזור לך...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...