Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האפודים בתחנות "דלק".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, במנטה בתחנות מוכרים אפודים. ראיתי שהם תוצרת סין ושאין עליהם תקן בעברית. האם זה בסדר? כנראה שלא...

מאיפה אפשר לקנות אפודים עם תקן?

פורסם

באוטו דיפוט בחוצות המפרץ הם מפוצצים באפודים, ממש ממש מפוצצים. וכולם תיקניים עם הוראות ענקיות בעברית. אני מאמין שגם בשאר הסניפים שלהם זה ככה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בתחנה שאני עובד בה (סונול)

האפודות תקניות ,רשום בעברית והכל....

סביר להניח שבתחנות קטנות יש יותר סיכוי ליפול על חאפרים שמחפשים להרויח עוד כמה גרושים

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

שלום,

בדיקה קצרה: על גבי התווית מופיע EN471?

אם כן, האפוד תקין.

הסינים, לא כמו הישראלים, רושמים רק כשמותר.

פורסם

אפשר לדעת מהוא אפוד תקני?

אפוד שההוראות שלו כתובות בעברית?! (נאמר בצניות כמובן)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וחוץ מזה?

יש תקן לצבע?

גודל?

מספר הפסים הזוהרים שצריכים להיות?

או שפשוט החליטו שאפוד תקני הוא עם תוית בעברית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפוד תקני נבדק לפי תקן אירפאי 471 הכולל בתוכו את החומר ממנו עשוי האפוד וצבעו.

החזר האור ושטח מחזירי האור וכו.

הוראות בעברית הן דרישות מכל מוצר המיובא לישראל לפי רלוונטיות

פורסם

כל התקן הזה הוא חארטה אחת גדולה והוא נוצר ע"מ שמישהו ירוויח כסף ... מעניין מי ? , מצ"ב ציטוטים מההוראות:

"יש לוודא שהאפוד ללא... חורים... קרעים... אשר עלולים לפגום בתפקוד ויעילות המוצר"

מה ? זה קיט בולמים, ברקסים, כולה חתיכת בד סיני צהוב כדי שיראו אותנו ...

"אין לבצע שינויים ..."

דווקא חשבתי להוסיף קיט RAM AIR :)

"יש להקפיד על אחסון באריזה המקורית"

ניילון סיני זול ...

מה שכן, ביום שבת חזרתי בגשם שוטף מטיול בדרום, היו כמה רכבים שעמדו בצידי הדרך, ואללה רואים את האנישם עם הווסטים !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני קניתי זוג אפודים לעסק בתחנת סונול בנתניה, ולהפתעתי גיליתי שכתוב עליהם בענק מאחור "יונדאי".

הייתי חושב שאיזה מתדלק עושה קופה פרטית על נהגים מאפודים שהוא השיג, אבל קיבלתי עליהם חשבונית קופה.

עכשיו אני מפחד שאם אני נתקע עם הרכב של העבודה ולובש את הדבר הזה אנשים יראו מה כתוב וידרסו אותי בכוונה.

פורסם

קשה לך לקנות אפוד!?!?!??!?

יש בכל תחנת דלק. יש בכל אוטודיפו\הום סנטר\אייס. יש אפילו אנשים שעומדים בצמתים ומוכרים!

איפה אתה מסתובב שקשה לך למצוא אפוד? בעזוז?

פורסם

בעזוז אתה לא רוצה אפוד. מצרי משועמם עוד עלול לירות עליך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כאילו האפודים שרשום עליהם בעברית לא מיוצרים בסין...

כל העסק הזה זה בדיחה אחת גדולה...!

פשוט מישהו שחיפש לעשות בוחטות!

מברוק עליו!

• תוכן חדש...