Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9847 או pioneer סידרה 6-7 ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך כפיר..

לא לא שלחתי את המכשיר לארץ כי אני נמצא בארה"ב אז הזמנתי אותו לבית של אבא שלי פה..

בקשר לתחנות של הרדיו אני כמעט בטוח (99.9%) שזה כולל את כל האלפיינים (לחבר שלי יש את ה-9830 ויש לו את האופציה)

בקשר לקלריון שנתת קישור יש לו 3 זוגות יציאות של הגברה..

אז אני מאמין שיש לך את הכיוונים של הקידמי אחורי וסאב.

בקשר לרדיו מה שנתת מדבר על רדיו לוויני. (אני לא חושב שיש לו שיטת שידור של הארץ)

חכה למומחים ממני!

האתר הזה עושה גם משלוחים לארץ.. עשיתי לך בדיקה על הקלריון!

רק יש כמה דברים שאתה צריך לדעת

1.תוסיף למחיר שהמערכת עולה 7 אחוז מע"מ (שזה המחיר שיוצא באתר בסופו של דבר)

2.משלוח עולה עוד 160 דולר לישראל בערך

3.תוסיף עוד 33 אחוז מע"מ (מהמחיר של המערכת עצמה) שיגבו ממך בארץ על המכשיר.

4.תעשה את השיקול אם משתלם לך

לפי דעתי אם יש לך מישהו בחו"ל שצריך להגיע לארץ אז שהוא יקנה לך ויביא... תחסוך את המשלוח לארץ ותוכל להביא מערכת יותר מתקדמת בתקציב..

דרך אגב מה התקציב שלך?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אביתר !

איזה שחיטה מטורפת זה לשלוח לארץ....

תאמת פיספסתי כי 4 חזרו מארצות הברית אתמול , ולא דיברתי עם דוד שלי על זה...

אני יחכה שהוא יטוס אם זה יהיה בזמן הקרוב אם זה אני יאלץ לרכוש בארץ.

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... מנסה כמה שיותר פחות .

מתי אתה חוזר לארץ :-P?

פורסם

אני גם נמצא באותה התלבטות.... יש לי תקציב גג של 180 שולר... עדיף 160 ככה אבל עוד 100 שקל לא יהרגו אפחד....

וכרגע אני מתלבט בין הJVC910 שהייתרון המרכזי שלו זה מקום לכרטיס SD ויש לי הרבה כאלה מהמצלמו הדיגיטליות

אבל גם ה810 הוא אופציה

PANASONIC 7401אך גם ה7301 הוא אופציה

קלריון 655 ואלפיין 9847...

מי מכל אלה לדעתכם הכי כדאי?

בינתיים אין לי מגבר אז כל הקטע של יציאות למגבר לא הכי חשוב לי אבל חשוב לי הרבה מצבי אקולייזר ויכולת להגיע לדיוק בסאונד וכמובן איכות הסאונד של המכשיר בלי קשר לאקולייזר.... כמה שיותר פיצ'רים יותר נחמד אבל הכי חשוב איכות סאונד...

את כל המכשירים והמחירים שלהם אני מביא מכאן-www.pricegrabber.com

זה בעצם כמו זאפ...

תודה מראש, ניר.

עריכה:

שמתי לב שכתוב בפירוט הטכני של רוב הHU :

Europien Tuning: NO

זה לא אומר שהרדיו לא יתאים לשיט שידור של הארץ?

פורסם

nirt תודה רבה לך..

בזכותך מצאתי מה שאני מחפש הרבה זמן.. (ואפילו לא ידעת מזה)

(הלך לי לעולמו הצורב של הנייד באתר שכתבת מצאתי אותו סוף סוף!! אפילו בחברה של HP הפסיקו לייצר אותם!)

אז שוב תודה

ואני יודע שזה לא ממש קשור לכאן אבל אני פשוט שמייח סוף סוף יהיה אפשר לצרוב!

פורסם

אם זה אלפיין 9851 מול פיוניר הייתי הולך על האלפיין בלי להתבלבל - אגב לא הייתי הולך על ה47 בגלל שהתצוגה קטנה מאוד (כי זה תצורה קלאסית...פאנל סטטי)

פורסם

אז אם ההתלבטות כרגע היא

CLARION 655

JVC KD-LH910

Panasonic CQ-C7401

על מה אתם אומרים ללכת?

הקלריון יוצא הכי זול מבין ה-3, והבנתי שמבחינת איכות סאונד קלריון הכי טובים... הבעיה היחידה שלי עם הקלריון זהשיש לו רק שני מצבי אקולייזר ולפנסוניק וJVC יש 7!

מישהו יודע אם 2 המצבים שיש לאקולייזר של קלריון אלה האופציות היחידות לכיוןן?

כי אם אפשר להגיע בקלריון ידנית למה שפנסוניק וJVC מביאים אותי במצב שהוא כבר מוכן אני אלך על הקלריון.....

תודה מראש, ניר.

פורסם
אם זה אלפיין 9851 מול פיוניר הייתי הולך על האלפיין בלי להתבלבל - אגב לא הייתי הולך על ה47 בגלל שהתצוגה קטנה מאוד (כי זה תצורה קלאסית...פאנל סטטי)
עתיד , יש לי אפשרות לשלוט על קדימה אחורה סאב + תדרים ?

האם הוא יקלוט תחנות רדיו פה בארץ ?

פורסם

קדימה אחורה וימין שמאל (בלאנס\פאדר) בוודאות שכן

על הסאב מבחינת SUB-LEVEL בוודאות שכן

הוא יקלוט בארץ תדרים ב99,9 אחוז שכן....אני כמעט בטוח שכן כי שאני שקלתי מה לרכוש הוא היה ברשימה שלי, ואני לא הייתי שוקל אם היתה בעיית תדרים....

בקשר לקרוס אובר - נחכה לחבר'ה שמכירים את הדגם לעומק אני פשוט לא זוכר - נראה לי שכן אבל לא זוכר...

פורסם

ב9847 וגם ב9851 אין קרוס. אתה יכול לכוון את הקרוס של המגבר.

טיונר בכל הדגמים של 2005 תומכים בתדרים אמריקאיים וגם באירופאיים ( 9847 ו9851 דגמים של 2005 ).

אני הייתי הולך על 9847 ולא 9851 מכמה סיבות:

1. פאנל חשמלי ב9851 יכול להתקלקל ( אם תראה ביקורות על פאנלים של אלפיין בארה"ב אז הרבה פעמים המנוע של הפאנל נתקע ואי אפשר להוציא דיסק ).

2. מסך ב9851 טיפה יותר רחב אבל עדיין יש בו שורה אחת עם שם השיר וסימנים קטנים מסביב כמו ב9847. בשניהם מה שאתה רואה על המסך זה רק שם השיר וזמן השיר.

3. הבדל במחיר שלהם בארה"ב 50$ . תחשוב מה אתה קונה ב 50$ : פאנל חשמלי ומסך טיפה רחב שגם ככה לא תסתכל עליו.

פורסם

המון תודה SMAX.

הבנתי, אז בעצם אין טעם לרכוש את המכשיר הנ"ל כי אין בוא אפילו חיתוכים והוא דל פונקציות.

השאלה שלי היא האם פיוניר 670או 770 יעשו את העבודה יותר טוב .

והאם פיוניר מפוצצת את המכשיר שלה בפיצרים אבל בתכלס הם לא שווים יותר מידי ?

היה לי לפני חצי שנה -+ kenwood 2026 בעצם המכשיר זהה לחלוטית בפונקציות לעומת אלפין (חוץ מה3 יציאות הללו).

אני ירגיש את ההבדל בכלל ?

פורסם

היי

לדעתי אלפיין. אל תיתן לשכלולים כאלה ואחרים להטעות אותך (במיוחד לתמונות טפשיות על המסך). לגבי איכות שמיעה האלפיין טוב בהרבה (כנס לכל פורום בחו"ל ותראה).

אם נתרכז באלפיין - 9847 אינו שונה מדגמים מתקדמים יותר מבחינת האיכות!!! (הוא עובד עם אותו מעבד בדיוק). לדגמים המתקדמים יש Time Correction ואקולייזר מתקדם כמו גם קרוסאובר פנימי משוכלל.

לי יש את ה- 9833 (רכשתי בארה"ב לאחר הרבה סקרים) ואני יכול לומר שאם היום הייתי צריך לקנות מכשיר בארץ הייתי קונה את ה- 9847 ללא היסוס.

אני לא מבין למה אתה צריך חיתוכים ב- HU? במגבר טוב אתה יכול לחתוך בצורה מספקת בהחלט.

לגבי רדיו - יש למכשיר שינוי קפיצות תדר מובנה (דרך התפריט - בדקתי כשהייתי בארה"ב). לי יש בעיית קליטה במכשיר די קשה (קולטים רע מאד) ואני חושב שאולי במכשירים האירופאיים (מישהו פעם זרק לי את זה) יש טיונר חזק יותר (לא יודע אם זה נכון או לא).

קח בחשבון דבר אחד - קליטה ברדיו של הפיוניר טובה לאין שיעור מזו של האלפיין (אם זה חשוב לך).

מקווה שעזרתי בהתלבטות

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך חיתוכים ב- HU? במגבר טוב אתה יכול לחתוך בצורה מספקת בהחלט.

במקרים מסוימים , אם בהמשך הוא ירצה לשדרג את המערכת , קרוס כמו שיש ב 9833 לדוגמא יכול להיות מאוד יעיל ואף הכרחי. למגבר יש נקודת חיתוך בסלופ קבוע לעומת האלפיין שאתה יכול לשחק בחדות החיתוך. לאלפיין יש אפשרות של band pass שזה דבר מאוד חשוב אם הוא ירצה להגביר מידבאס לדוגמא , ובעיקר עם האלפיין אתה יכול לקבל נקודות חיתוך הרבה פחות סטנדרטיות מאשר מגבר , כמו לדוגמא שאני משתמש בנקודת חיתוך של 1000 HZ שאין בקרוס של מגברים . אלו סתם היו דוגמאות , הקרוס האקטיבי באלפיין הרבה יותר גמיש ויעיל מקרוס של מגבר ויש הבדל גדול בין לעבוד עם קרוס כזה לבין קרוס של מגבר. אם הוא אכן צריך קרוס כזה משוכלל זו שאלה נפרדת ולגיטימית , אבל קרוס במגבר הוא לא תמיד מספיק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי שאילה:

יש נתון יחס אות לרעש שב-ALPINE הוא 105DB ו ב-PIONEER 94DB ההבדל גדול 11DB. האם הנתון היבש אומר שצליל יותר נקי ב-ALPINE?

האם יש בכלל להתייחס לנתון הזה? איפה ניתן לראות מה הרזולוציה של CONVERTER D/A בדגמים המדוברים:

Alpine 9847

Pioneer DEH7700Mp

עוד שאילה:

למה בדגם 9851 (יותר יקר) ה-PREAMP הוא 2V ובדגם כביכול יותר נחות 9847 ה-PREAMP הוא 4V?

מה עדיף: 2V או 4V

תודה מראש.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

105 DB משפיע על הצליל מאד, הצליל באלפיין בגלל זה יותר נקי.

לאומת זאת בפיוניר 94 DB לכן הרבה אנשים מדברים על רעש רקע ( HISS).

הנטייה של היצרני רדיו דיסקים להעלות כמה שיותר את היחס עוצמת האות רעש. ישנם דגמים חדשים שהנתון הזה עומד על 120 DB.

יציאת מגבר ב9847 וגם ב9851 היא 2 וולט. רק ב9855 היא 4 וולט.

טיפ חשוב מאד לכל האנשים שמחפשים מפרט של מערכות: תבדקו את הנתונים באתר היצרן ולא בחנויות אונליין למיניהם. הרבה פעמים חנויות נותנים מפרט שגוי או של דגם אחר וככה מטעים אנשים רבים.

• תוכן חדש...