רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן. אני מתכוון לקנות רכב ברלינגו בעל הרכב טוען שהוחלפו דברחם לרכב לחדשים. כגון מדחס מזגן. ידית דלת. וכו וכו כל מיני דברים. אבל הרכב חיצונית ופנימית ומכנאית נשמע ונראה מצויין. ובמחיר טוב .כדאי לקנות או עדיף שלא עקב החלפת הדבריםאו שפשוט הוחלף אז זה טוב
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 897 צפיות
יש המלצה למקום מומלץ?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זו היתה שנה עמוסה למדי באאודי, עם A1, A6,A7,וA8 חדשות, מתיחות פנים לA4 ולTT, וכמובן Q8. עתה הם מחליפים את הQ3 המזדקנת ולא רגע אחד מוקדם מדי מה שנקרא... גדולה יותר בכל מימד, עם כמעט עשרה ס״מ תוספת באורך שיעמוד עתה על 4.48 מטר, וכמעט שני סנטימטר ברוחב (1.85) אאודי טוענים שהיא מציע שיפור יפה במרחב הפנים, פלוס תא מטען גדול משמעותית של 530-675 ליטר בהתאם למצב המושב האחורי שינוע על מסילה, כמו האחות לבית פולקסווגן. כמצופה היא מצויידת במיטב האיבזור והטכנולוגיה, שחלקו יגיע גם לפה וחלקו אני מניח שלא. את מערכת הניווט החכמה מאוד שאני מניח שלא נזכה לראותה אצלנו, אבל לוח השעונים הדיגיטלי למשל סטנדרטי גם בדגם הבסיסי ביותר (אבל ה virtual cockpit המוכר שלהם שהוא בעל יותר פונקציות …
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
מקסים לקח את ה-i30 טורבו החדשה למבחן. האם לקוריאה יש סיכוי מול גרמניה גם פה?
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, ממש עכשיו יצאנו מישיבה של אנשי הדיגיטל ומנהלי השיווק, ועלתה השאלה "איזה מפגש לארגן לגולשי קארספורום?" אז עצרנו את הדיון וחזרנו לפורום לברר עימכם, מה מעניין אתכם. כמובן שלא חייב להיות מפגש יחיד, יכולים להיות מספר מפגשים. אנחנו חשבנו על כמה אפשרויות: 1. מפגש ה SUV החדשים - קונה, ASX ואקליפס 2. מפגש SUV מופרד למותגים מיצובישי ויונדאי (קונה, טוסון, סנטה פה / אאוטלנדר, אקליפס, ASX) 3. מפגש אאוטלנדר PHEV - זה דגם ייחודי שאנחנו סבורים שצריך לקבל התייחסות נפרדת 4. יום המשפחתיות של יונדאי 5. סופר מיני יום - I10, ספייס-סטאר, I20 6. יום חשמלי - סונטה היברידית ואיוניק 7. רעיונות שלכם נשמח גם לשמוע אילו תכנים ואילו אנשי מפתח בחברה תרצו לפגוש בכז…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
או-לה-לה, סאקרבלא וכו'. הרבה דברים קשיחים יותר, מייסב טורבו קראמי וחישוקים עם קצת אדום עליהם. רנו מגאן RS טרופי נחשפת.
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אם כן, מה הסיבה ?
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אם זה לא מתאים לפה אשמח לקבל כיוון מחפש פלטות קרבון, גודל בערך 400x400 מ"מ בעובי 2 מ"מ, מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות בארץ פלטות כאלה מוכנות? תודה, אסף.
הודעה אחרונה מאת nimo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, איילון מוטורס החלו למכור את המוסטנג מתוחת הפנים אך מסרבים למסור מחירים בטלפון/פייסבוק ודורשים שאגיע לסוכנות היחידה שלהם. יש פה צדיק שיודע את המחירים ומוכן לשתף עם הציבור? עדיפות למוסטנג אקובוסט אוט' פרימיום. תודה.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
היי צהריים טובים צריך עזרה מהצפונים בקבוצה במציאת מכון לבדיקת רכב יד שנייה מומלץ באיזור קרית שמונה.. תודה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת almogb, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרה חשוב לי יציבות ושקט, אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז מצאתי את עצמי במסגרת העבודה בדנבר, קולורדו. חיפוש מהיר בגוגל מגלה שיש כמה מפגשים במרחק נסיעה קצר. עד הדרך גם הספקתי להכנס למוזיאון שמחזיק מלאי מדהים של מכוניות משנות ה-30 וה-40 המוקדמות. 1. מפגש מכוניות משופרות בשם Down to earth. כל בעלי המכוניות הגיעו עם תיק דיטיילינג ולא הפסיקו להבריק ולנגב את המכוניות שלהם. https://drive.google.com/open?id=1IOyo0PrhK4rDVwcY3kpmkhLlKBrjfFfc 2. מפגש שהתקיים בחניון של מלון Radisson. לא משהו מוגדר, אבל היה שווה להגיע. https://drive.google.com/open?id=1dAq5uwUBN1M4vmg2bKhd_zWpZn_BUSbG 3. מוזיאון הרכב של Forney בדנבר. יש במוזיאון גם קצת אופנועים ורכבות, אבל דילגתי עליהם. אין ספק, בשנות ה-30 וה-40 עשו מכוניות מדהימ…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
מבחינה חיצונית, חדי עין יבחינו שהגריל חדש, ודומה יותר לזה של הCX-5, הפנסים הקדמיים והאחוריים חדשים, ופנסי הערפל עברו לבית חדש ונמוך יותר בפגוש הקדמי. בקוקפיט, כל הדשבורד צר יותר, כולל גם פתחי האווורור. המושבים הקדמיים והאחוריים עוצבו מחדש, ואמורים להיות אוחזים ונוחים יותר, כאשר בפעם הראשונה בתולדות היצרן, תוכלו לקבל את השש שלכם עם מושבים מאווררים/מקוררים, ונקווה שהאופציה הזו תהיה זמינה פה בארץ החמה שלנו. אין שינויים מיוחדים במערכת המולטימדיה (הקצת מתיישנת כבר), אך הPopup Display מקרין עתה ישירות על החלון, ולא על מסך פלסטיק כמו שהיה עד כה. איכות תא הנוסעים שהיתה מוצלחת למדי גם לפני, שופרה עוד יותר. אין שינויים גדולים בגזרת המנועים, ואותם מנועים מוכרים (2.0 ו2.…
-
שלום רב, התחדשתי בגולף GTI, קיבלתי אתמול בראשון. התרשמות ראשונית. רכב חביב ביותר, זריז ועם מספיק כוח. וזאת רק ההתרשמות הראשונית. חוסך מהמנוע העמסת יתר, לפחות בהתחלה. (אם כי הבנתי שאין הוראות מיחדות להרצה היום). שאלה לגבי המולטימדיה, למי שמכיר. ברכב לוח שעונים דיגיטלי, מה שהם קוראים info display במרכז הקונסולה יש מסך שמחוברת לו מערכת אנדרואיד עם וויז. זה נראה כמו התקנה מקומית, הרזולוציה לא משהו. הרמקול זה רמקול ממרכז המסך. לא מערכת הסאונד של הרכב. מי יודע לשפוך אור על זה. לא נראה משהו ברמה מאד גבוהה. וגם, מישהו יודע אם אפשר לראות מפות בלוח השעונים. נראה כמו שצריך איזה רכיב תוכנה ברכב שלא מגיע בגרסה הזאת. שאלה אם נכון, אם אפשר להוסיף? מלא שאלות בבת א…
הודעה אחרונה מאת TamirK, -
אני חי את העולם המוטורי כבר מעל 30 שנים ועדיין לא מצליח להביא ולו צידוק אחד למי בכלל צריך רכב סדאן? למי זה טוב? בין אם אתה בקושי משתמש בבגאז או משתמש בו בכבדות, נוחות הכנסה והוצאה, יכולת להכנסת משאות ממש גדולים פעם ב..., הבעייתיות בהוצאת דברים מבאגאז סדאן שנמצאים בעומק תא המטען, יכולת התמרון בהכנסת 2 עגלות ילדים, בכולם רק ייתרונות להאטצבק (או תצורת סדאן אבל עם דלת חמישית). וואללה, לא מצליח למצוא אפילו צידוק אחד לתצורת הסדאן. אז בטח יש לכם תובנות בעניין? למה מישהוא בכלל בוחר לרכוש רכב בתצורת סדאן?
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צריך להעביר שולחן במידות 120x84x73. האם ייכנס לברלינגו או לאחד מדומיו (קנגו, דובלו) ? אם כן, ננסה לשכור. אם לא, נחפש פתרון אחר. בתודה להעונים
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לפי מה שהבנתי אין יותר אוקטביה 1.4 כי ה 1.5 עומדת להחליפה. האם ידוע מתי ה 1.5 עומדות להגיע? האם באותה הזדמנות יעשירו את האיבזור ( הדיי עני) של האוקטביה? והאם יהיו שינויים דומים במנוע ה 1 ליטר?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 8 אלף צפיות
מחיר הרכב עמד לשבוע שעבר על 222,990 ש"ח, והוא היה בקבוצה 6, ולכן האגרה היתה 3,337 ש"ח כעת בסקודה הוזלו משמעותית המחירים לדגמי הדיזל, והמחיר של הדגם הנ"ל ירד ל-199,990 ש"ח. ע"פ המחיר הזה הוא אמור לרדת לקבוצה 5, ושהאגרה תהיה רק 2,401 ש"ח. בסוכנות נאמר לי שאין להם מושג, וסכום האגרה נשאר כשהיה. זה לא אמור להתעדכן או משהו? שנה אחת זה עוד נסבל, אבל השאלה מה יהיה בעוד שנה והלאה...?! יש לציין שהמחיר הוא לא הנחה אלא עדכון מחירים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך להחליף שני צמיגים באופל אסטרה ברלינה שלי. חשבתי על hankook שזה גם הצמיד המקורי של האוטו. הציעו לי אותו ב 450 (משנת 2017). הציעו גם פאלקן ב 280. האם לדעתכם מותג הצמיג משפיע הרבה? למרות השם והסטיגמות האם באמת נתקלתם בצמיג סיני/טורקי/קוריאני שממש פגע באוטו, בנהיגה או בכל דבר אחר? אני שואל כי אני תוהה אם שווה להשקיע בכלל. באוטו שלי יש כרגע שני צמיגי הנקוק בני 4 (האוטו מ 2014 אז הם מקוריים) ושני צמיגי קינג-פאן זולים שהבעלים הקודמים שם. קשה לי לומר שאני מבחין בהבדל. אשמח לדעות והצעות נוספות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
איך אפשר לשנות ? בעל הרכב קנה את האוטו מהחברה והם עשו לו את הרישוי ומאז כל שנה צריך לעשות טסט בספטמבר. ספטמבר חודש מאוד לחוץ ועמוס בחגים מתוך 30 יום יש בלחץ איזה 10 יום. אין שום דרך לשנות את זה? איך שפעם ראשונה עשו לרכב רישוי זה תמיד יהיה אותו חודש קבוע?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
ניסיתי כבר 20 אתרים להכניס את המס׳ שילדה שלי ע״מ למצוא חלפים מקוריים ללא הצלחה. מדובר ברכב מסוג Audi A3, מה יכולה להיות הסיבה? בלי קשר - מחפש מק״ט של גריל של RS3 שאוכל לעשות retrofit לשלי.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
היום אחי ניקה קצת את האוטו והחליט לזרוק את "כבלי ההתנעה האיכותיים 600A" שהוא קנה עקב קרוקודילים שבורים. אז חתכתי אותם ע"מ לראות כמה נחושת יש בפנוכו, התמונות לפניכם, השקל הוא עבור קנה מידה.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יוליאן מסכם שנה רביעית עם הספייס סטאר שלו, שהפכה רשמית למכונית שהוא החזיק הכי הרבה זמן. מזל טוב!
הודעה אחרונה מאת AK21, -
-
אאודי TT מתחדשת
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לרגל יום ההולדת ה-20 שלה אאודי מקבלת מתיחת פנים עם מנועים חדשים (בערך) ופחות(?!) כוח ל-TTS.
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אהלן חברים, רציתי לשתף אותכם בחווית שירות חיובית מאוד שקיבלתי השבוע מקרסו חטיבת ספורט וממוסך מורשה יבואן בעכו-הוד אלרום. ברשותי רנו קליאו rs trophy החדשה, הרכב עם 7000 ק"מ, ברוב טיפשותי איכשהו הצלחתי לעוות את הצלחות הקדמיות של הברקסים מה שגרם לרעידות בהגה בזמן הבלימה. לאחר שבדקתי את הנושא הבנתי שאין אחריות כמעט אצל אף יצרן על חלקים כמו ברקסים ולכן קיבלתי את גורלי שאין מנוס מלנסוע ולשים סט צלחות ורפידות חדשות. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שהעסק הזה לא כזה זול, במוסך מורשה יבואן החלפה של סט כזה עולה קרוב ל 2000 שקל! ובמוסך לא מורשה יבואן עם חלפים מקוריים קרוב ל 1500! השבוע החלטתי לטפל בזה וללכת למוסך ולהחליף, אבל אז נזכרתי שרנו פתחו את חטיבת הספורט ובראשה עומד בחור בשם…
-
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כבר תקופה ארוכה שאני קורא באתר audi-sport.net, פורום בריטי של חובבי Audi. בפורום מוצגים לראווה כל מיני פרויקטים מורכבים שאנשים ביצעו ברכבים שלהם, כשהשיא כנראה הושג על ידי בחור שהתקין לבד גג פנורמי ברכב, כולל חיתוך השילדה בחצר הבית (קישור). אחד הפרויקטים שהלהיבו אותי הוא התקנה של מצלמת רוורס מקורית ברכב. למה זה מלהיב? מסתבר שבשנים האלה היצרן לא הציע מצלמת רוורס מקורית עבור ה-A3. באו אותם בריטים מסוקסים וחקרו את העניין, עד שגילו את העובדות הבאות: האלקטרוניקה של ה-A3 8P משותפת לה ולעוד שני רכבים חביבים של הקונצרן: Audi R8 דור ראשון ולמבורגיני גאיארדו. מפתיע שהרכב שהיה כמעט הכי זול בהיצע של היצרן משתף את רוב המערכות האלקטרוניות שלו עם רכבים אקזוטיים, אבל ככה יצא.…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 תגובות
- 998 צפיות
מישהו יודע מה קורה עם זה, המורה שלי טוען שאין טסטים בכלל כרגע... לא יודע הוא מורח אותי או שזה נכון...
הודעה אחרונה מאת Nahag1000, -
תתווסף אות אחת בסוף מספר הרישוי. הרישוי החדש יהיה בעל מספר בודד, מקף ואחריו 4 מספרים, מקף נוסף ואז אות לטינית. המספר הראשון, ככל הנראה, מסמל את האיזור שאליו שייך הרכב: עזה (1, 2, 3), ג'נין וטובאס (4), טול כרם וקלקיליה (5), רמאללה ויריחו (6), שכם וסלפית (7), ירושלים ובית לחם (8 חברון, דורה ויאטה (9). מקור: http://www.jewishpress.com/news/eye-on-palestine/palestinian-authority-adding-alphabet-to-their-license-plates/2018/07/08/
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
היי, מבקש המלצה על חיישני רוורס איכותיים ומקום בחיפה \ קריות להתקנה (האם המתקין מוכר את החיישנים ובכך מספק גם אחריות עליהם? מה אורך האחריות המקובל?). בנוסף, איזה סוג חיישנים הייתם רוכשים לרכב מיני האצ'בק? צפצוף מד המציג את המרחק מצלמה תודה!
הודעה אחרונה מאת BadDriver, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
כאמור , מי שרוצה לעשות רישיון לאוטובוס , צריך לעבור יום אבחון במכון " נוהגים 100 ". מישהו אולי יודע מה עושים ביום הזה ? יש דינמיקה קבוצתית ? תודה
הודעה אחרונה מאת Rony999,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 664 אורחים (הצג רשימה מלאה)