Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די לחרטט ולדחוף פוליטיקה לכל שטות.

אין קשר ללימודי ליבה, אין קשר להשכלה ואין שום קשר לשפות זרות.

הבעיה היא טכנית כמו שכבר נכתב. כל עוד ברוב המוחלט של מערכות המידע הלוחית שמורה כמספר ולא מחרוזת אי אפשר להוסיף אותיות.

לגבי המצב ברשות, לא ברור איך והאם מערכות המידע שם באמת עובדות.

אם מערכות המידע נרכשו ממצרים למשל, יתכן שיש כבר תמיכה כי המספרים שמורים כספרות ערביות וזה מוגדר כמחרוזת ברמת ה-ascii.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההערה שלי על לימודי ליבה היתה צינית - אבל לפחות בעבר היתה התנגדות עקרונית לשימוש באותיות שאינן עבריות במספרי הרישוי, עניין של אידיאלים של שימוש בלשון העברית. וכיון ששימוש באותיות עבריות מהווה מחסום הן למי שאינו מכיר אותן בארץ והן לשימוש ברכב בחו"ל (אמנם זה לא קורה הרבה, אבל אישית נתקלתי לפחות פעמיים באירופה בכלי רכב נושאי מספרים ישראליים, וגם חבר פורום תאר כאן לפני מספר שנים road trip עם המיאטה שלו ברחבי אירופה) - ולכן נותרו מספרי רישוי ללא אותיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התירוץ הישראלי היה שזה יחייב שינוי מערכות רבות ולעיתים אף ידרוש כתיבה מחודשת של מערכות (VARCHAR במקום INT) דבר שיגרום לעלויות כבדות מאוד למשק הישראלי.

אני רוצה לראות מי מתכנן מערכת עם מספר רישוי INT במקום VARCHAR ולשלוח אותו לעשות שוב את מבוא למסדי נתונים (אחרי בעיטה בת*ת)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
אני רוצה לראות מי מתכנן מערכת עם מספר רישוי INT במקום VARCHAR ולשלוח אותו לעשות שוב את מבוא למסדי נתונים (אחרי בעיטה בת*ת)
אני רק יזכיר לך שאנחנו מדברים על משרד התחבורע (טעות במקור).

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

פורסם
ההערה שלי על לימודי ליבה היתה צינית

הערה לא במקום לפי דעתי.

לא רואה שמפריע למצרים להשתמש בתווים ערבים למשל. מקבל את הרעיון של השימוש בעברית.

עוד יותר מקבל את התלונות על תכניתנים ששומרים לוחית רישוי כמספר ולא מחרוזת ואכן צריך להכות אותם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני לא חושב שהיום העסק כ״כ מורכב - רוב המערכות הן בינלאומיות,לדוגמא אותה מערכת ניהול חניונים שיש בגרמניה,צרפת,ארה״ב יש בישראל לרוב ולכן המעבר בינהן אמור להיות לא מורכב.

אני חושב שהבעיה האמיתית היא הא׳-ב׳ העברי - לא רוצים לצרף אותיות לועזיות ללוחיות רישוי(בסופו של יום אפשר להבין), ואותיות עבריות הן בעיה בשביל מערכות בינלאומיות וידרשו הרבה אדפטציה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמו הבחור שעושה עבודות פופקט (ראיתי כזה, מוביל bobcat).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפרופו לוחיות רישוי פלשתינאיות, מישהו יודע איך ניתן להשיג כאלו שיצאו משימוש ? עמית שלי באנגליה, שהוא אספן, שאל אותי אם זה אפשרי וביקש ממני לשלוח לו אם כן. האם זה חוקי ואפשרי, ואם כן איפה אני יכול למצוא ?

פורסם
מרתק. המספור הזה נראה כמו ניסיון לזהות את אותם "זרים" מערים אחרות. ממש אפרטהייד.

מה אני אגיד לך, לפעמים אני יוצא להרים - נזכר בהפרדה של המספרים ופשוט בוכה במשך שעות. מזל שהם יכולים לשחק עם עפיפונים ולשכוח מהגועל נפש שעושים להם.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

דעתי שלוחית רישוי צריכה להיות אישית כמו במדינות במערב אירופה.

עם קבלת רישיון אתה מקבל לוחית רישוי, שמכילה דגל של המחוז בו אתה גר,

אותה אתה מרכיב על כל רכב שאתה רוכש.

דוגמא ללוחית מאוסטריה:

2000px-Austrian_license_plate.svg.png

משמאל לימין:

A - אוסטריה, כמו שיש אצלנו IL ישראל.

S - זלצבורג- מאיפה הגיע בעל הרכב.

כל השאר - מספר הרישוי.

פורסם
אני רק יזכיר לך שאנחנו מדברים על משרד התחבורע (טעות במקור).

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

איזו מהטעויות במקור?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם היה דבר כזה פה, זה היה עולה כמו עוד אוטו, אם לא יותר.

היה מתפתח פה שוק אפור של מספרים למכוניות, ממש כמו עם מספרי מוניות.

עדיף שיהיה כמו עכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דעתי שלוחית רישוי צריכה להיות אישית כמו במדינות במערב אירופה.

עם קבלת רישיון אתה מקבל לוחית רישוי, שמכילה דגל של המחוז בו אתה גר,

אותה אתה מרכיב על כל רכב שאתה רוכש.

במרבית מדינות מערב אירופה הלוחית אינה אישית. בחלק מהמדינות ניתן לרכוש מספר מותאם או אישי תמורת תשלום נוסף, אבל זה לא הכלל.

חלוקה איזורית הייתה גם בארץ עד המעבר ל7 ספרות בשנת 1980.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...