רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,615 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קיבלתי דוח על חניה באדום לבן מהעירייה יש סיכוי לבטל אותו? מה לכתוב? למי?
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
-
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כשעולים בלה-גווארדיה מכיוון איילון צפון ופונים שמאלה,(לכיוון המסגר ואלנבי אם אני זוכר נכון) יש צומת שבה יש - ישר למסגר, רבע שמאלה לאלנבי, ושמאלה לאיילון דרום (למקרה שלא הבנתם אני מצרף ציור, אם עדיין לא תבינו אצרף תמונה של הצומת). אתמול עמדתי בצומת הזו בפעם הראשונה בחיים, וכנראה שהתבלבלתי כשהרמזור התחלף לכיוונים של המסגר ואלנבי וחשבתי שהוא תקף גם כלפי הפנייה שמאלה (בקיצור השילוט בצומת והרמזורים בלבלו אותי ממש, ולא היו מכוניות מהכיוון הנגדי, אלא רק כאלו שעמדו מאחורי). פניתי שמאלה לאיילון דרום וממש לפני סיום הפנייה שמתי לב שנסעתי כשהרמזור הלא נכון התחלף. ראיתי הבזק עדין, שיותר סביר שבא מהרכב מאחורי שכן גם כשתחלתי ליסוע הוא הבהב לי (ובאותו זמן לא הבנתי למה) ואם הבהב ל…
הודעה אחרונה מאת lolin1, -
אהלן! הרכב מיצובישי קולט 94' ידנית. מאז שהרכב אצלי (כ9 חודשים) שרטו את כל הבגאג' והמכסה מנוע , שפכו קפה ומי יודע מה עוד, מכות , קפיצות אני בא מוצא על המכסה מנוע ילדים אתיופים! ומי יודע מה עוד ... אבל אתמול היה השיא, ב2וחצי בלילה אני יושן פתאום השלט של הביפר מעיר אותי, אני רואה בשלט האזעקה עובדת כי האוטו קיבל "מכה חלשה" , לא התייחסתי אמרתי איזה חתול בטח שרוצה להתחמם על המכסה מנוע, רבע שעה אחרי, האזעקה מצפצפת בהיסטריה אני מסתכל בשלט על הצג אני רואה המכסה מנוע פתוח! קפצתי מהמיטה עד שהבנתי איפה הבגדים והתלבשתי (סתם חולצה ומכנס) עברה עוד דקה , האזעקה עדיין עובדת פתאום השלט מצפצף לי שוב בהיסטריה ונדלק עם האור מראה לי שהמכסה עדיין פתוח. רצתי באטרף לרכב (לעלות 5 קומות ב…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 28.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי סובארו פורסטר שנת 2008(הדגם החדש). רשום לי שהצריכה דלק הוא 16.4 X 1/100 kilometer מה זה אמור להביע ? אגב זה יענו צריכה ממוצעת.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בעקבות הנושא הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212333 כרגע חזרתי הביתה עם חיוך מצד לצד ! לכל דבר יש את הטוב ואת הרע ! מן הסתם שאני מאמין שהיה יכול להיות יותר הענות מצד האנשים והרכבים. . . אבל תמיד צריך להתחיל ממשהו היה כיף,היה נעים להכיר אנשים חדשים,רכבים חדשים וכמובן תודה לכל מי שתרם את עזרתו במפגש ! בהמשך העלה תמונות . שבת שלום. חן
הודעה אחרונה מאת DAVIDCL, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 795 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564595,00.html
הודעה אחרונה מאת primekart, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
קישור לכתבה : http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MKEM&Pn6Vq=E תהנו.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 7 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
צריכת דלק במאזדה 5 ע"פ מחשב הרכב: 10.7 ליטר ל-100 ק"מ דהיינו 9.34 ק"מ לליטר. א. האם צריכה נורמלית? מישהו שמע על יותר טוב או יותר גרוע? ב. עד כמה מחשב הרכב מדויק? תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שולם, אני רוצה לקנות ספר של מכונאות רכב משו התחלתי כזה( בסיס ) מישהו יכול להציע לי איזה שם של ספר? או משו תודה
הודעה אחרונה מאת lmlite, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 221 תגובות
- 25.4 אלף צפיות
היא הגיעה, בצבע שאני לא מאמין שצבעי כלשהו יכול לצבוע,מטאלית סקסית,חלקה ומדהימה עם הנעת 4*4, 265כ"ס,6 הילוכים, נוחות של מלכים-הוא קיבל אותה. חבר קיבל את נסיכת הנסיכות(אני מאוהב..)S3החדשה,איזה אוטו... איך הייתי טיפש כ"כ להגיד לו "מה אאודי,קנה STI/EVO?!?!" איך לא חשבתי מחוץ לקופסה? מהרגע שראיתי אותה הבנתי שזהו,צריך להיות נחמד לבחור בבנק-מתישהוא אני מנחית עליו את הפצצה. אני רוצה גם... שמספיק כבר,לא צריך להיות עם ספויילרים,קארבונים,הנמכות...אפשר גם להיות ליידי אמיתית עם אופי,וגם ספורטיבית נשכנית מהגהינום. יאלה מתחילים- מלפתוח את הדלת אפשר להבין שמישהו פה חשב שיש סיכוי שפורעי חוק ינהגו בה-ולכן לא חסכו במשקל. היא נפתחת בכבדות/בבטיחות שלא מתירה לך …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום, מדובר בסוג של מדבקות שהם מחזיר אור שחור ומדביקים אותם על המספר.... מישהו יודע אם זה עובד בכלל? מישהו קיבל איתם פלאש וקיבל דוח ?
הודעה אחרונה מאת ferez, -
-
תאריך 12/6 , סביבות 22 מיקום : כביש 531 כיוון נסיעה לצומת קסם לאחר מחלף הוד השרון. נוסעים ברכב : אני (נהג) , חבר (נוסע) נסעתי בלנצ'יה שלי על מהירות 90 בנתיב השמאלי של הכביש.בצד ימין הייתה אימפרזה כחולה שנסעה במהירות 70-80. כאשר אנחנו נמצאים כ10 מטר מאחוריה. פתאום משום מקום הגיחו מולי 2 פנסים במרחק של מספר מטרים מועט . לא הספקתי להגיב ולעשות משהו, באותו זמן חבר שלי לא הספיק לצעוק את השם שלי. שניה אחרי זה אנחנו כבר מרוסקים. מדובר על תאונה חזיתית בכביש בין עירוני חד סטרי עם שטח הפרדה בנוי. באותו רגע רכב מאחורה נעצר לרוחב הכביש וחסם את שני הנתיבים (על מנת שלא יהיו עוד תאונות ) התרחק בריצה מהרכב שלו וקרא לכוחות הצלה. חבר שלי יצא החוצה וישר נשכב על הכ…
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מהם דגמי הרכבים , הנמכרים בארץ , עם אפשרות החלפת הילוכים, ע"י בורר ידני מההגה . הכוונה , לכל סוגי הממסרות , ידני , רובוטי , אוטומט וכו' האם יש להם הפעלה כפולה , גם מההגה , וגם תיבת החלפה תחתונה . והאם יש חיווי , למצב ההילוך , על לוח השעונים . בתודה - אייל .
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי הונדה סיוויק משנת 05 וברצוני להתקין לה מאחורה ספויילר , כמו כן ראיתי ברישיונות רכב שכתוב שם שקיים ברכב סאןרוף , האם כאשר אני אתקין ספויילר מאחורה אצתרך לעדכן זאת ברשיונות רכב? בנוסף התקנת הספויילר מצרכת קדיחה בפח ? (למבינים בלבד) בכדי לחבר את הכבלים לנורת ברקס או שזה בא בדרך אחרת והאם כדאי לעשות זאת בכלל. אשמח לקבל גם את עצתכם בנושא. תמונה להמחשה: תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת zipp0, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
*קרדיט לאתר www.worldcarfans.com תמונות ופרטים נוספים: http://www.worldcarfans.com/9080703.007/updated-all-new-bmw-7-series-official-photos-and-info ** עריכת הנהלה ** נוספו תמונות רשמיות. *************
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי סיטרואן קסארה שנת 2000 דגם מילניום עם מנוע 1600 סמ"ק ו-90 כ"ס. לרכב הזה יש גיר AL4 שידוע בבעיות הרבות שבו. חוץ מהגיר, האם במבט כללי יש לרכב הזה בעיות נוספות שעלולות להתעורר אצלו? והאם כבר כדאי להחליף את הרכב?
הודעה אחרונה מאת natinaf, -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
גונבה לאזני שמועה שהולכים לצאת דגמים חדשים לכל הגולפים ב2009.. מישהו יודע אולי במה מדובר? ומה יהיו השינויים בGTI?
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש צבע טורקיז לסובארו אימפרזה שנת 95 אם יש צבע כזה בכלל, איפה אני יכול להשיג? *אני לא רוצה לצבוע את הרכב מבחוץ אלא חלקים פנימיים.
-
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מי יכול לפתור לי בעיה? אני מעוניין לייבא ביבוא אישי רכב מארצות הברית. אין לי בעיה שהרכב יירשם ע"ש החברה שבבעלותי , הבעיה היא שניתן לייבא רכב ביבוא אישי רק על שמי ולכן הרכב לא יוכל להכנס לחברה כהוצאה מוכרת.. למי הפתרונות??
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקומות מסויימים, בד"כ בצומת/כניסה לרחוב, כאשר יש כניסה ממספר כיוונים ו/או כניסה ויציאה קרובים אחד לשני, נוהגים להציב עמוד ועליו מראה קמורה גדולה, כך שהנהג המתקרב יכול לראות האם מהצד השני מגיע רכב. (מתאים בעיקר למקומות שיש בהם שטחים מתים בשני הכיוונים). 1. מישהו יודע איך נקראת המראה הזו ? (אני מניח ש "מראה קמורה גדולה" זה לא השם הרשמי שלה ) 2. האם מי שאחראי ומחליט היכן יש להציב את המראה הוא משרד התחבורה, או הרשות העירונית ? 3. מישהו יודע מהם הקריטריונים הרשמיים להצבת מראה כזו ? 4. האם יש פסקי דין שחייבו את העירייה להציב מראות כאלה במקומות מסויימים ? 5. במידה ואני מעוניין להסב את תשומת לב (מי ?) למקום שבו מראה כזו נדרשת, למי עלי לפנות בכתב ? …
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
נתפסתי על מהירות 1 2
מאת איציק ט- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם , קיבלתי מכתב זימון לבית משפט , על מהירות מופרזת , צולמתי על 104 בכביש של 60 (מצלמת בן גוריון , כביש נתניה-פולג מי שמכיר ) לפי ניסיונכם , מה צפוי לי ? בברכה איציק
הודעה אחרונה מאת mishmesh, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
הרצתי פה כמה חיפושים על סופר לנסר והנה מצאתי כמה עבודות של אנשים פה שהתקינו פנסי ערפל+ כל מיני חארטות, אז אולי הגיע זמני גם להציג את עצמי ואת העבודות שלי. הנה לכם מספר תמונות של האוטו שלי ושל חברים שעשיתי להם עבודה אם זה רשתות ספורט אם זה גרילים, פנסי ערפל, לדים, גבות בעיצוב מותאם,צביעת חלקיקים באוטו וכו. אשמח לתגובות ופידבקים, אחלה לילה לכולם.
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי מספר מודעות למכירת רכב יד שניה באינטרנט ומה שמוזר הוא, ראיתי שאת אותו הרכב ממש מפרסמים סניפים שונים של UMI. כלומר רכב X מפרסמים אותו : UMI ת"א, UMI חולון וכו. כמובן שלא ייתכן שהרכב נמצא בו"ז באותו מקום, אז כנראה שהוא נמצא בסניף היבואן המרכזי. אז לשאלתי, היכן נמצא סניף היבואן המרכזי של חברת UMI? בברכה,
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם מופיע תמרור עצור בצד ימין של הכביש,הכביש הוא חד סטרי ויש שני נתיבי נסיעה. השאלה שלי היא אם התמרור רק בצד ימין במקרה הזה,למי הוא מיועד? תודה
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
-
- 1 תגובות
- 612 צפיות
יש לי שאלה שמתרידה אותי די הרבה זמן: לפי מה שהבנתי אדם לא יכול לנהוג על רכב שאין עליו ביטוח שכולל את שמו. עכשיו השאלה שלי היא: נגיד ושתיתי ואני לא יכול לנהוג האם אדם אחר יכול לנהוג במקומי ברכב? ואם נגיד תופס אותי שוטר ועל האדם הזה אין ביטוח מישהו מאיתנו צפוי לכנס? בתודה מראש אלכס ריבקין
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 2 תגובות
- 773 צפיות
בכוונה לא פרסמתי את זה בפורום ייעוץ וקניית רכב, כי כבר קניתי, רק צריך ללכת לקחת אותו...דגם 2.0 שנת 2004 צבע לבן שנהב... איך האוטו מישהו יודע? מכל הבחינות
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
תמונות של הפוקוס RS. http://www.worldcarfans.com/9080703.010/more-ford-focus-rs-images-appear נראית לא רע. בכלל .
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
מוסך מסרב לטפל ברכב 1 2
מאת 100קמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חדש בפורום. ברצוני לשאול האם מותר למוסך מורשה מטעם משרד התחבורה לסרב לטפל ברכב בטענה ש כל התיקונים יבוצעו במוסך אחד ואם לא,אז המוסך מסרב לטפל ברכב. במקרה והתופעה היא בניגוד לחוק,אז למי פונים/מתלוננים או איזה סעיף בחוק נותן מענה לשאלה. כל תשובה תתקבל בברכה ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת 100קמש, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שימו לב. החודש, התווסף למחירון יצחק שדה באתר יינט שדה חדש, בשם "חודשי שימוש". מיותר לציין שאין שם הסבר לפשר השדה הזה, והוא פשוט צץ שם. אז איך נראה המחירון עכשיו? ביצעתי מספר חיפושים למיאטה שנת 2006. אחת מהספרות הוחלפה באות X, על מנת שלא לפגוע בזכויות יוצרים - אך הערך זהה. חודשי שימוש: 21 ק"מ: 1,000 (הבעלים פחד מהכוח המתפרץ והחייתי של המיאטה, ולכן בקושי נהג בה) מחירון: 14X,100 ואם הרכב עשה 35,000 ק"מ (הוחזק על ידי בעלת מספרה)? גם 14X,100! חודשי שימוש: 24 (המספר הגבוה ביותר בו ניתן לבחור) ק"מ: 1,000 מחירון: 14Y,000 (כאשר Y נמוך במעט מ-X) ואם הרכב עשה 40,000 ק"מ? נכון מאוד, גם 14Y,000. תודה, יצחק. אני מקווה שהסיפור על כך שאתה מתנייד ב…
הודעה אחרונה מאת gil, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לא נעים, אבל ההונדה היפיפיה שלי עברה תאונה ביום שישי. כל הצד השמאלי- מהפנסים האחוריים לקדמיים- שבור, מעוך וכן, גם קרוע באמצע. מחשש לפגיעות רציניות (מעבר לפח) היא הוכנסה למוסך המרכזי של הונדה, והנה הבעייה- למוסכניקים שם יש את כל הזמן שבעולם, הם לא ממהרים לשום מקום. למישהו יש רעיון איך אפשר ללחוץ עליהם להזדרז? אני לא רגועה עד שהיא לא תחזור הביתה. חוץ מזה שהרכב החלופי שקיבלנו מהביטוח הוא לא אחר מאשר- יונדאי גטס צהובה, הקטסטרופה של עולם הרכב. אני ישמח לשמוע רעיונות, תודה!!
הודעה אחרונה מאת Voland,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 877 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- locus
- itzik123
- NAPOLEON
- Matanb1998
- meny5
- discoTD5
- o.r
- yor2
- גולדן191
- meir_gi
- מה רע בשביט?
- SlowRide