Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצתי באטרף לרכב (לעלות 5 קומות בפחות מ10 שניות שיא חדש!)

.

לא הבנתי, אתה גר בבונקר 5 קומות מתחת לקרקע והביפור קולט שם ?

מחר אני שם נחש קוברה בתוך האוטו איך שרק ינסו לפתוח ישר יכנס בהם.

.

איך בידקו תשיג נחש קוברה, ועוד ביום אחד !?

:loco:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון שלי הקטע עם הפרוז'קטור עם חיישן עובד תמיד. אבל מכיוון שאתה לא יכול להתקין, תעשה מה שאחותי עשתה שגרה עם בעלה בקרית מלאכי (עיר פשע טהורה פשוט המקום הזה!): התקינו קודנית, אימבולייזר ,אזעקת ביפר (כבר יש לך), והכי חכם שהם עשו זה: סנדל לגלגל, ממש כמו המנעולים האלו שרואים בסרטים ששמים לרכב על הגלגל, לא זוכר מאיפה הם קנו את זה אבל הם קנו וכול לילה מרכיבים אותו, כשרואים שהרכב שלך ממוגן כמו בונקר צבאי כבר יעזבו אותו בשקט, לפחות אצלם זה עבד,

בכול מקרה אני חושב שהכלל מעולם האופנועים תופס גם פה: "תמיד תידאג שהאופנוע שלך יהיה יותר ממוגן משל השכן שלך" (במקרה שלך רכב) כלומר תמיד תידאג שהרכב שלך יהיה הכי לא אטרקטיבי לגניבה, ככה שיבואו וייראו מגרש חניה מלא מכוניות ומתוכם שלך הכי ממוגנת שיש הם פשוט יוותרו וייגנבו את של השכנים

פורסם

שמע גבר דבר ראשון אם רוצים לגנוב את הרכב שלך לא משנה מה תעשה אחי בסופו של דבר יעלימו לך אותו אפילו אם תישן בתוך הרכב!

דבר שני אל תחושב שאתה כזה גיבור יכול להיות על הגנב כי יש משפט שאומר " אחרי כל גנב עומד רוצח"

ותאכלס זה נכון כי ברגע שגנב יראה אותך ויפחד מכך שאתה תחסוף מי זה או תתפוס אתו הוא יעשה הכל כדי למברוח וגם לרצוח כן כן!.

גבר גם אתה לא יכול להיות משועבד 25 שעות ביממה לרכב זה לא חיים כל נגיעה ברכב תקפיץ אותך תנסה לעשות עוד קומבינות קטנות שיעקבו את הגנב ויכיבדו עליו.

מקווה שזה היה המקרה הראשון והאחרון שניסו לגנוב לך את הרכב שמור על עצמך ועל הרכב כל עוד זה בגבול השפיעות!

פורסם

ראשית ... לא פעם ולא פעמיים היו מקרים של גניבות רכב על ידיר גרירה.. כלומר גם אם תסנדלו את הרכב, רוב הסיכויים שיצליחו לגנוב, אבל, פעמים נדירות גונבים ככה ..

מישהו שאני מכיר שבעבר בגלל שהיה לו רכב שהשקיע עליו רבות (מוגדש) והאוטו באמת היה חשוב לו ( כמו כמעט לכל מי שנמצא באתר כזה)היה משתמש בשיטה קצת לא קונבנציונאלית אבל מספקת ביותר.

חוטי הצתה, כן בכל פעם שהיה יוצא מהרכב הוא היה פותח את מכסה המנוע מנתק את כל הכבלי הצתה, וממש לוקח את כל הצמה איתו (מדובר בהונדה שהייתה מוגדשת) ובנוסף מנתק איזה שהוא חישן שלא זכור לי איזה.

קצת דבילי אבל כן שישבנו לאכול במסעדה באיזור רמת גן ת"א ..

הוא נכנס עם הצמת חוטים על הכתף ושם לידו או באיזה תיק ושצמוד אליו.

אני לא מאמין שגנבים ילכו כם חוטי הצתה עליהם ..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

כל אחד מספר סיפור אחר. לגנוב ייגנבו, השאלה אם תבוא אלהם ייברחו או יישארו.

מנעול הגה + אימובולייזר + ביפר + ועוד כמה פיצ'קס לעכב תמיד טוב.

צריך כמה שיותר זמן לעכב את הבעלים נכון ייראה מוכער מסורבל אבל עדיף מאשר לקום יום אחד בבוקר ולגלות שהרכב האהוב ושהקעת בו את מרבית כספף נעלם.

פורסם

אזעקת קוברה? לי יש אזעקת בוקסר.

לא מכירים? אז אני אסביר.

הרכב חונה בחניה בתוך החצר.

מסביב לרכב מסתובב הבוקסר שלי.

הבוקסר שלי קניבל.

הוא גם מאולף לא לאכול מזרים או מהרצפה אלא רק מה שאני נותן לו.

(אם "זר" ישכב על הרצפה יש סיכוי טוב שהוא יאכל אותו)

בקיצור, אם מישהו מתקרב לרכב, הרכב הבא שהוא יראה זה אקונוליין לבנה עם מדבקות אדומות, צ'אקלאקות ונהג אמבולנס על ההגה...

:-D:-D:-D

לפותח השרשור:

קנה צופר אוויר חשמלי הצורך 12V, חבר אותו לתאורת פנים הרכב בצורה מקצועית ומוסווית עם ניתוק חיצוני במקום הידוע רק לך (כמו הפתיחת דלתות של האוטובוסים של פעם עם כפתור בגריל\פגוש\מתחת לדלת\מתחת לפנס\בתחת של הנהג...

עם פתיחת הדלת תישמע "וואחד זמבורה" שתגרש כל גנב מצוי, מה גם שתדע בוודאות מתי הדלת נפתחת.

מה גם

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אני במקומך קונה מחבט בייסבול ומסיים את כל הסיפור.

רעיון מעולה!!!!!!!

רק חבל שאחר כך הוא יואשם בתקיפה. :roll:

(בתגובה זו אינני קוראת לאף אחד לנהוג באלימות)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה כל כך משעשע? :roll:

השבוע נרצח בדקירות נהג מונית כאשר יצא מהמונית שלו.

בתחילת השבוע גם נרצח מאבטח ואזרח נוסף כאשר רוצח הרכוב על אופנוע שיחרר צרור יריות לעבר כניסה למועדון.ל'

אני אגיד לך מה "משעשע".

האם יש לך אפשרות למנוע פשיעה?

לעצור פשיעה?

לעכב פשיעה?

להאיט את הפשיעה?

אם התשובה היא לא, אז כל מה שנותר לעשות, זה לצחוק על כמה שהמצב רע.או להידקר...

יצא לך לראות פעם גופה בחיים שלך? הכוונה לגופה אמיתית, שמוטלת ברחוב?

אני כבר ראיתי 3 במו עיניי.

תאמיני לי שאני מודע לחומרת המצב.

ומה יש לי לעשות חוץ מלמצוא בדיחות מטומטמות על זה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמה עולה אזעקה כזאת היום?

ואיזה דגם זה בדיוק?

תודה!

אזעקת "BOXER" דגם "zakhr atsbani" מגיע באריזה חומה מנומרת.

את הראש יש להזמין בנפרד.

העלות משתנה בהתאם לייחוס ולהמצאות תעודות.

:-):-D:lol:

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

בכל מקרה יש למישהו מושג כמה אמורים לעלות עוד חיישנים? כרגע אני יודע בוודאות יש לי חיישן אחד שיושב מתחת ללוח שעונים צד הכי שמאל זאת אומרת כל נגיעה בכנף שמאל ומכסה מנוע זה מצפצף, שאר האוטו זה פחות רגיש אבל עושה את העובדה,

איפה אפשר למקם עוד חיישנים וכמה זה בערך אמור לעלות? (מדובר על האזעקה גארדאלרם לס-635)

את הגלאי זעזועים הנוכחי שלך כנראה התקינו על בית ההגה , אם לא תעבירו לשם ותכייל אותו מחדש .

ניתן להוסיף עוד גלאי זעזועים אחד , אותו רצוי להתקין על חלק קשיח מהמרכב בתא המטען (לא יצא לי לפרק תא מטען כמו שלך , אבל בכללי רצוי למצוא חלק כגון קורת מתכת קשיחה שעוברים אלייה זעזועים מהטמבון\כנפיים\מכסה וכל האזור , בד"כ גם עדיף למקם מעט יותר לכיוון הכנף הימנית כך שתיווצר חפיפה מלאה ביחס לגלאי השני) .

את גלאי הזעוזעים הנוסף תתן למתקין מקצועי להתקין לך (זה פשוט , אבל בתחום החשמל רצוי להוסיף שתי דיודות) , העלות היא פחות מ-200 ש"ח .

תתייעץ עם אותו המתקין לגבי דרכים נוספות שיעכבו את ניטרול המערכת ואת ניטרול התרעתה במקרה של פריצה , במקרים אופטימיים זה יכול להוסיף דקות ספורות לזמן הניטרול המלא (אותן הדקות יכולות להבדיל אם הרכב שלך כבר יעבור לשכונה אחרת) .

אני לא מכיר מתקינים מהאזור שלך , אבל יש באזור שלך מתקין שהוא חבר פורום (דני זומרשטיין , מצת אור אם אני לא טועה) , מקריאת הודעותיו יש רושם של מקצועיות והראש הנכון .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אני אגיד לך מה "משעשע".

האם יש לך אפשרות למנוע פשיעה?

לעצור פשיעה?

לעכב פשיעה?

להאיט את הפשיעה?

אם התשובה היא לא, אז כל מה שנותר לעשות, זה לצחוק על כמה שהמצב רע.או להידקר...

יצא לך לראות פעם גופה בחיים שלך? הכוונה לגופה אמיתית, שמוטלת ברחוב?

אני כבר ראיתי 3 במו עיניי.

תאמיני לי שאני מודע לחומרת המצב.

ומה יש לי לעשות חוץ מלמצוא בדיחות מטומטמות על זה?...

אם לראות 3 גופות ברחוב גורם לך לצחוק ולאושר מי אני שאמנע זאת ממך. :?

ולא יצא לי לראות גופה מוטלת ברחוב, אני נמנעת מלהסתובב במקומות מפוקפקים.

אבל כנראה שרק אתה צוחק מהבדיחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גבר.. אני הייתי מציע לך לעשות ביטוח מקיף.. עדיף לשים עוד בערך 2500 שקל ולדעת שאם הגנב יצליח וכל התחבולות שלך לא לפחות ה25k שלך יחזרו אלייך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...