Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! הרכב מיצובישי קולט 94' ידנית.

מאז שהרכב אצלי (כ9 חודשים) שרטו את כל הבגאג' והמכסה מנוע , שפכו קפה ומי יודע מה עוד, מכות , קפיצות אני בא מוצא על המכסה מנוע ילדים אתיופים! ומי יודע מה עוד ...

אבל אתמול היה השיא, ב2וחצי בלילה אני יושן פתאום השלט של הביפר מעיר אותי, אני רואה בשלט האזעקה עובדת כי האוטו קיבל "מכה חלשה" , לא התייחסתי אמרתי איזה חתול בטח שרוצה להתחמם על המכסה מנוע, רבע שעה אחרי, האזעקה מצפצפת בהיסטריה אני מסתכל בשלט על הצג אני רואה המכסה מנוע פתוח! קפצתי מהמיטה עד שהבנתי איפה הבגדים והתלבשתי (סתם חולצה ומכנס) עברה עוד דקה , האזעקה עדיין עובדת פתאום השלט מצפצף לי שוב בהיסטריה ונדלק עם האור מראה לי שהמכסה עדיין פתוח.

רצתי באטרף לרכב (לעלות 5 קומות בפחות מ10 שניות שיא חדש!) מגיע לאוטו ואין אף אחד אבל המכסה מנוע פתוח אבל לא עד הסוף, זאת אומרת ניסו להרים את המכסה מנוע אבל לא שיחררו אותו מהמנעול, כנראה מה שניסו לעשות זה לפתוח את המכסה ולקרוע את החוטים של האזעקה ומשם הדרך לזה שהאוטו ייגנב או מה שבפנים קלה מאד (למרות שלא נראה שאי פעם מישהו גנב רכב שעולה כ25 אלף).

עשיתי סיבוב בשכונה הסתכלתי חיכיתי אין אף אחד.

אני חושב מחר אני שם נחש קוברה בתוך האוטו איך שרק ינסו לפתוח ישר יכנס בהם.

יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?(רציניות). סך הכל הזמן שעבר מרגע שהאעזקה צפצפה בהיסטריה פעם ראשונה עד לזמן שהגעתי לאוטו היו בערך דקה וחצי שכנראה בזמן הזה הם ניסו לפתוח והתייאשו וברחו, יש לי באוטו 2 אורות מבפנים אחת של הקודנית שעושה אור אדום ואחת של האזעקה שמהבהבת וכנראה זה מרתיע.

אוהד.

נ.ב מי שמכיר את חיפה זה באזור יד לבנים-נווה שאנן.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להחנות את הרכב כמה ימים במקום אחר.

גנבים גונבים כל דבר, גם רכב ששווה אלפים בודדים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא חושבת שניתן לעשות הרבה, אולי רק להגביר את הרגישות של האזעקה, כך שהאזעקה תפעל כאשר נוגעים ברכב, אך זה עלול לגרום לך למטרד רב ולהקפיץ אותך אל הרכב עם כל מעבר של בעל חיים או אדם בקרבת הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

להעביר את הרכב למקום שאתה רואה מחלון ביתך, לעשות עליו תצפיות סביב אותה שעה שניסו לפרוץ לך.

לא לשכוח להכין בגדים ב"שלף" שלא יקח לך הרבה זמן להתלבש.

בהצלחה, צייד נעים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

(למרות שלא נראה שאי פעם מישהו גנב רכב שעולה כ25 אלף).

גונבים רכבים שעולים הרבה פחות.

תנסה להחנות את הרכב מתחת לחלון ולצלם את הרכב בלילה,כמובן לנסות לכוון את האזעקה לרגישות גבוהה יותר ככה שרק מישהו נוגע ברכב כבר האזעקה פועלת.

גם לקנות כיסוי לרכב יכול לעזור וחנייה במקום שונה.

פורסם

אני גם גר באזור הזה(יד לבנים), בדרך כלל אין גנבות(לפחות של רכבים).

בכל מיקרה ניראה שמי ניסה ליגנוב לך את האוטו הוא לא מיקצוען כי הם בדרך כלל לא משאירים את האוטו במקום.

אז בזמן הקרוב תהיה מוכן (בגדים קרובים שתוך דקה אתה ליד האוטו) בקיצור בהצלחה.

באמת בזמן האחרון זו לא אותה שכונה של פעם.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

שאלה קטנה

אתם חשובים לפניי שאתם רצים לרכב?

ואם לגנב יש סכין או משהו?

אתם לא חושבים שזה קצת מסוכן?!

Toyota Yaris TS

פורסם

המטרה של הגנב היא לקחת את הרכב.

ברגע שהוא יראה אדם שרץ לכיוון הרכב הם נוטשים ומוותרים על הגנבה.

והיום להבריח גנב רכב הוא לא הדבר המסוכן ביותר, אפשר ללכת ברחוב ולהדקר, או סתם לקבל כדור טועה בגב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא שאלתי את זה סתם

כי זה מקרה שקרה לדוד שלי

לפני איזה 7 שנים בערך רצו לגנוב לו את הרכב הוא יצא אחריהם מבלי לחשוב פעמיים

הייתה להם סכין נתנו לו דקירה כי הוא הכיר אותם ולא רצו שילך למשטרה, הם ניסו לתת בריאות מאחורה בגב אבל הוא זז ולמזלו פגע לו בזרוע והם ברחו..

מיותר לציין שנעצרו בסוף..

Toyota Yaris TS

פורסם
אפשר ללכת ברחוב ולהדקר, או סתם לקבל כדור טועה בגב.

תוך כדי צעקות "סרק"?!...:lol:

באמת בחיפה המצב מטורף לגמרי.

תנסה לארגן זרקור חזק שמופעל ע"י גלאי נפח להרתעה. גנבים אוהבים חושך, אור חזק מבריח אותם בד"כ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא אגיד לקחת כבל כויל (אם יש לך...) כי זה כבר נדוש, אז קח את המצבר איתך הביתה :-)

בלי אחד מאלה, אף אחד לא יצליח להזיז את האוטו.

פורסם
תוך כדי צעקות "סרק"?!...:lol:

באמת בחיפה המצב מטורף לגמרי.

תנסה לארגן זרקור חזק שמופעל ע"י גלאי נפח להרתעה. גנבים אוהבים חושך, אור חזק מבריח אותם בד"כ.

מה כל כך משעשע? :roll:

השבוע נרצח בדקירות נהג מונית כאשר יצא מהמונית שלו.

בתחילת השבוע גם נרצח מאבטח ואזרח נוסף כאשר רוצח הרכוב על אופנוע שיחרר צרור יריות לעבר כניסה למועדון.

ל'

פורסם

הפיתרון הכי טוב - תעשה מה שהיה אצל JB - JAMES BOND - כשנשבר חלון/נפרץ מנעול, הרכב מתפוצץ.:lol:

לא, סתם... תעלה את הרגישות, שים קודן עם הרבה הרבה ניתוקים, שים אימובילייזר גם עם עוד כמה ניתוקים.

אני עשיתי את זה כך:

עלוקה על משאבת הדלק, שמשפיעה גם על ההצתה, כלומר העלוקה מנטרלת הצתה, וגם על הסוויץ', והאימובילייזר היה כרשת ביטחון למקרה בו יעקפו את הקודן.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אני גם גר באזור הזה(יד לבנים), בדרך כלל אין גנבות(לפחות של רכבים).

בכל מיקרה ניראה שמי ניסה ליגנוב לך את האוטו הוא לא מיקצוען כי הם בדרך כלל לא משאירים את האוטו במקום.

אז בזמן הקרוב תהיה מוכן (בגדים קרובים שתוך דקה אתה ליד האוטו) בקיצור בהצלחה.

באמת בזמן האחרון זו לא אותה שכונה של פעם.

לא יודע אם זה קשור, אבל מאז השביתה חיפה כבר לא אותו הדבר.

כמעט כל לילה באים לשכונה שלי כמה מטורפים כדי לעשות דריפטים (רק בכניסה לשכונה יש פסי האטה, בכל שאר הרחובות אין פסי האטה והם רחבים מספיק), ברוב הם מצליחים לצאת בשלום. באחת הפעמים נכנסה פונטו לסיבוב ב-60 קמ"ש לפחות וכמעט איבד שליטה (אחד מהגלגלים האחוריים כבר היה באוויר ובמזל הוא הצליח לתקן סטייה קלה).

חוץ מזה מרססים צלבי קרב על בתי כנסת ושבטי צופים. :shock:

פורסם

וואלה תודה לכל מי שענה,

הבעיה אצלי שמרגע שהאוטו אצלי ישר "פושטקי השכונה" (נקרא לזה ככה) שמו עליו עין וכל פעם שאני עובר עם הרכב אותה חבורה פשוט מסובבת את הראש אחרי הרכב ובטח חושבים מה כבר יעשו ברגע שאני לא יהיה בסביבה, אני דיי בטוח מי זה אבל לא יכול להצביע בדיוק על מי כי יש כמה אנשים "שעובדים ביחד" ומכירים אחד את השני.

לשים פרוג'קטור או לצלם את האוטו או לראות אותו מהחלון אין מצב, אני גר בבניין שמצד אחד רואים את כל חיפה, ומהצד השני יש חומה שמקיפה את הבניין, מעל החומה הזו נמצאת החנייה של הבניין ואני בעצם גר בקומה ראשונה ככה שאני צריך לטפס את כל ה5 קומות שמביאות אותי למעלה לאותו חניון, מקיף גם אין אלא צד ג'.

בכל מקרה יש למישהו מושג כמה אמורים לעלות עוד חיישנים? כרגע אני יודע בוודאות יש לי חיישן אחד שיושב מתחת ללוח שעונים צד הכי שמאל זאת אומרת כל נגיעה בכנף שמאל ומכסה מנוע זה מצפצף, שאר האוטו זה פחות רגיש אבל עושה את העובדה,

איפה אפשר למקם עוד חיישנים וכמה זה בערך אמור לעלות? (מדובר על האזעקה גארדאלרם לס-635)

תודה,

אוהד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...