Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המציעים אגדח צעצוע, אין לי אלא להזכיר את דברי קלינט איסטווד "if you want to shoot, shoot dont talk".

אם אם הפקידה תגלה שהאגדח צעצוע היא לא תעשה דבר, ואף ההוראות שהיא מקבלת הם לא להתנגד.

מצד שני אם אותו גנב שמחזיק סכין/אגדח ינסה להגיב כי יחשוש לחייו, הסיפור עלול להיות מסוכן מאוד לחיי בעל הרכב.

המלצה חמה, אף פעם לא לאיים על חיי אדם ללא אפשרות מעשית לעמוד בכך, ובטח שלא כאשר יש ברירות אחרות.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קנה רובה אוויר ברגע שאתה רואה שנוגעים לך באוטו רסס אותם

אתה חושב שזה כזה פשוט לפתוח באש לעבר בן אדם?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבן אדם הראשון שאני אראה מנופף ברובה אויר(רובה שנראה אמיתי לכל דבר) ברחוב ויורה לכל עבר, יזכה לקבל שוטרים שמגיעים לזירת האירוע בטענה שיש אירוע חבלני.

נראה לך הגיוני להסתובב ברחוב ולירות על אנשים?

נשמע לך שזה חוקי?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מצטער לבאס, אבל הפתרון לרכב שמושך יותר מדי תשומת לב בשכונה הוא למכור אותו.

אני מכרתי ככה את הסובארו קופה שלי, כי לא יכלתי לסבול יותר את כאב הלב שהיה כרוך ברכב.

כל שבוע הייתי מוצא שריטה חדשה על הרכב.

זה היה רכב מושקע בטירוף עם פחחות איכותית וצבע מדהים - וזה כנראה גרר קנאה של אנשים, אחרת אי אפשר להסביר את זה.

גם הבחור שקנה ממני את האוטו, הראה לי מספר שריטות עצבניות במיוחד שהוסיפו למכונית בשכונה "החדשה" שלה, מה שאומר שיש מכוניות שפשוט מושכות תשומת לב.

אני מניח שאם זאת הייתה סופר לאנסר רגילה ומסכנה, ולא קולט מושקעת - לא היה צורך באזעקת ביפר ולא בכלום - כי לאף אחד לא באמת איכפת מסופר לאנסרים.

מצטער לבשר על הפתרון הזה - אבל כל המיגון שבעולם לא יפתור את בעיית צרות העין של האנשים - שהיא המקור לכל הבעיות של פותח השרשור.

תצטרך לוותר על המכונית ולקנות משהו הרבה יותר המוני ועממי.

פורסם
אני מצטער לבאס, אבל הפתרון לרכב שמושך יותר מדי תשומת לב בשכונה הוא למכור אותו.

אני מכרתי ככה את הסובארו קופה שלי, כי לא יכלתי לסבול יותר את כאב הלב שהיה כרוך ברכב.

כל שבוע הייתי מוצא שריטה חדשה על הרכב.

זה היה רכב מושקע בטירוף עם פחחות איכותית וצבע מדהים - וזה כנראה גרר קנאה של אנשים, אחרת אי אפשר להסביר את זה.

גם הבחור שקנה ממני את האוטו, הראה לי מספר שריטות עצבניות במיוחד שהוסיפו למכונית בשכונה "החדשה" שלה, מה שאומר שיש מכוניות שפשוט מושכות תשומת לב.

אני מניח שאם זאת הייתה סופר לאנסר רגילה ומסכנה, ולא קולט מושקעת - לא היה צורך באזעקת ביפר ולא בכלום - כי לאף אחד לא באמת איכפת מסופר לאנסרים.

מצטער לבשר על הפתרון הזה - אבל כל המיגון שבעולם לא יפתור את בעיית צרות העין של האנשים - שהיא המקור לכל הבעיות של פותח השרשור.

תצטרך לוותר על המכונית ולקנות משהו הרבה יותר המוני ועממי.

מה עם כיסוי לרכב?

ברגע שהרכב מכוסה הוא לא ימשוך תשומת לב של אנשים חולפים ברחוב, אנשים יחשבו פעמיים אם להרים את הכיסוי ולפגוע ברכב, מאשר כאשר הרכב חשוף לכל וכל פרחח שחולף ברחוב יכל להעביר על חקי הפח החשופים את צרור המפתחות שלו.

ל'

פורסם

כיסוי פשוט בהחלט מסיט את תשומת לב הגנבים והחלאות.

אפילו אופנוע מכוסה - משדר לגנב, מסר ברור :בעל הדו"ג דואג לרכבו.

נ.ב.

לכל האקדוחנים/חוטבי העצים עם הגרזנים/שחקני בייסבול והמחבטים :

בחיים הוירטואלים שלכם , כנראה שזה עובד ,

אבל חלילה ויקרה משהו , אמא שלכם כנראה תגיד שהייתם דפוקים.

כי רכב ניתן לקנות שוב בכסף, נזק גופני שייגרם מגנב מפוחד - לא בטוח שניתן להתגבר .

כי בשורה התחתונה , גם אני אוהב את הקוואסקי שלי ,

וכל סיבוב מצערת גורם לחיוך , אבל אני לא מתכוון להיפגע בגלל רכוש ,

וכן, יש לי אזעקת ביפר .

תזכורת עצובה למה שמסוגל גנב רכבים בן עוולה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349541,00.html

.

ZZR

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא נראה לי ש רצו לגנוב את הרכב קראתי אפשהו באיזה עיתון שהתחילו לגנוב הרבה מצברים לי קרה דבר קזה ברוסיה תפסתי שני בחורים בני 18 נתתי להם מכות בגלל שברוסיה המשטרה לא הייתה עושה כלום....

פורסם

ולי לא נראה שהסתכלת על התאריך של התגוה האחרונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...