Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בסוג של מדבקות שהם מחזיר אור שחור ומדביקים אותם על המספר....

מישהו יודע אם זה עובד בכלל?

מישהו קיבל איתם פלאש וקיבל דוח ?

norm_D39532A6994D43EF82244A0E6F04B9AF.JPG

פורסם

אני לא מכיר את המוצר אבל ראיתי פעם אחת באיזה אתר שיש ספריי כזה מיוחד שאתה מרסס על הלוחיות רישוי , וכאשר מצלמה מצלמת אותך אז המספר לא נקלט. בדיוק כמו בתמונה שלך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

העניין עם הספרי דפוק לגמרי. לא עובד ולא עוזר, עדיין רואים את המספר.

הקטע עם המדבקות בהחלט נחמד, הן באמת מחזירות אור ולא ניתן לראות את המספר בצילום.

גם השמש לא עושה בעיות וכל שאר השטויות.

גם אם אוטו נוסע מאחוריך הוא לא רואה את המחזיר אור.

הבעיה היא שרואים אותם אם נוסעים על אור גבוהה, עכשיו תחליט אם אתה רוצה לקחת סיכון שניידת תיסע מאחוריך עם אור גבוהה ותקלוט.

בהצלחה.

פורסם

לפי הבנתי את המדבקות אפשר להבחין בהם לא ממרחק קצר ולכן אם שוטר עוצר אותך לבדיקה שיגרתית יש מצב שהוא מוצא כי על המספר רישוי שלך יש מדבקות.

לעומת זאת ספריי יותר קשה להבחין אך בטסט שמעתי שכמה עשו להם בעיות עם זה לכן אם אפשר לשטוף את זה ואז זה יחזור למצב רגיל הספריי הוא הבחירה הנכונה (למרות שאם אתה פוחד ממצלמות כדאי לך לשים מגלה ראדר)

S2000

פורסם

לכל הראיתי, שמעתי, ופעם חבר שלי ההוא סיפר לי:

המדבקה היא מדבקה שחורה בפונט של המספר רכב, בתוך המדבקה יש מלא נצנצים קטנים שכעט ולא רואים אותם

אז זה לא מסנוור אף אחד מהשמש... ומרחוק המספר זהה לחלוטין.

בצילום עם מצלמה רגילה בלילה באמת המספר נעלם, אבל

מנסיון מול מצלמה שהוצבה על ניידת, זה לא עבד:-(

פורסם

אם זה עובד או לא - אני יוכל לענות לך בעוד כמה חודשים.

לפני שבועיים קיבלתי פלאש ממצלמה בלילה על מהירות 180, יש לי מדבקה על המספר ואני לא יודע אם זה נקלט או לא.

אם נקבל הזמנה למשפט אז אני יודיע פה.

** הנהלת הפורום מחקה נקודות מיותרות שהופיעו בהודעה המקורית. עם הקוראים הסליחה. **

פורסם
אתמול בלילה נסעתי בכביש 5 במהירות 180 קמ"ש בערך.

זאת הפעם הראישונה שאני נוסע בכביש הזה ולא ידעתי שיש שם מצלמה (מישהו יודע אם היא נייחת או ניידת?)

אני יודע שזאת היתה טעות ושזה לא בסדר...

בידיוק השבוע נגמר לי הנהג חדש, אני נהג צעיר, ללא שום עברות בעבר

אין לי מושג מה עושים במצב כזה. מישהו יודע מה הדין? וכמה זמן לוקח עד שזה מגיע?

לפי מה שרשמת בשרשור קודם ולפי זה שיש לך מדבקות על המספר, מאוד קל להבין שזה "אני יודע שזאת היתה טעות ושזה לא בסדר" לא - מדוייק. למה? הרי מראש שמת מדבקות. לא שמים סתם מדבקות כאלה על מספר. ברור שהסיבה היא כדי לעבור מהירות מותרת ולא להתפס.

צר לי שיש אנשים כמוך בכבישי הארץ שלא מודעים לכך שהם אינם משתמשים היחידים על כבישים, שכביש זה לא מסלול מירוצים ואינם מעריכים חיי אדם. במשחק מחשב כאשר אתה מרסק את הרכב שלך אתה יכול תמיד לעשות REPLAY, לא ככה זה בחיים.

אני בטוח שכל אחד ששם מדבקות כאלה וטס על כבישי ארצנו חושב שהוא נהג מירוץ שמסוגל להתמודד עם כל סיטואצייה שתיהיה על הכביש ולא משנה מה.

חברים יקרים, כל שבוע יש הרוגים בכבישים, כל שבוע יש תאונות ויש פצועים ונכים. רסנו את עצמכם, תחשבו על הזולט, תנו כבוד לחיים של אנשים שסובבים אתכם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...