Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פעם בחור,חבר בדי הרבה פורומים שהיה מוכר את המדבקות האלה.המחיר היה 150 כולל הדבקה ללוחית אחת,והמדבקות היו של חברת 3M.מדיבור עם הבחור הוא התחייב שמצלמות לא קולטות את זה וכמעט בלתי אפשרי להבחין בהם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ראיתי פעם פלסטיק ששמים על הלוחית רישוי, יש בו פסים שהולכים הצידה ומסנוורים את הפלאש של המצלמה וכדו'. אם מסתכלים מאחורה אז המספר ניראה רגיל לגמרי.

תערוך חיפוש בגוגל.. אני לא יודע איך קוראים למוצר או פרטים עליו.

פורסם

אכן המדבקות האלו נמצאו טובות לפי האתר.

משיטוט קל באינטרנט הבנתי שהאתר שלהם סגור כבר הרבה זמן, ובקושי יש מידע באינטרנט על המדבקות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אם זה עובד או לא - אני יוכל לענות לך בעוד כמה חודשים.

לפני שבועיים קיבלתי פלאש ממצלמה בלילה על מהירות 180, יש לי מדבקה על המספר ואני לא יודע אם זה נקלט או לא.

אם נקבל הזמנה למשפט אז אני יודיע פה.

סלח לי על הבוטות, אבל אני מאוד מקווה שזה לא עובד ושהדו"ח וההזמנה למשפט בדרך אליך. אני האחרון שיטיף על מהירות אבל 180 זה מוגזם, גם באיילון בשבת לפנות בוקר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כל חודשיים, מופיע מישהו חדש עם השאלה המטומטמת הזאת.

כל חודשיים, אנשים מתחילים לחפור ולכתוב אותם דבר בתגובות.

כל חודשיים, אנשים חושבים שהם עלו על תגלית המאה.

כל חודשיים, (נא להמשיך....)

פורסם

לא הייתי לוקח את הסיכון עם המדבקות האלו ,

באיזורים שאני יודע שהמצלמות לא עובדות או שאין כלל מצלמות אני נוסע מהר , בכבישים שאני לא מכיר אני לא עובר את המהירות המותרת.

למרות שבתאכלס , משעמם לנהוג על 100 - 120 בכביש ישר וארוך :( , זה מעייף משעמם ומעצבן כל האנדרנלין זה לסגור את הסקאלה , חבל שמחירי הדלק משפיעים עלכך...

ד"א - המצלמות מהירות לא יכולות לצלם רכב מעל המהירות 230 , הגעתי 5 קילומטר לפני מצלמה על 208 קמש , בסוף בלמתי מכיון שפחדתי לקחת את הסיכון ..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
לא הייתי לוקח את הסיכון עם המדבקות האלו ,

באיזורים שאני יודע שהמצלמות לא עובדות או שאין כלל מצלמות אני נוסע מהר , בכבישים שאני לא מכיר אני לא עובר את המהירות המותרת.

למרות שבתאכלס , משעמם לנהוג על 100 - 120 בכביש ישר וארוך :( , זה מעייף משעמם ומעצבן כל האנדרנלין זה לסגור את הסקאלה , חבל שמחירי הדלק משפיעים עלכך...

ד"א - המצלמות מהירות לא יכולות לצלם רכב מעל המהירות 230 , הגעתי 5 קילומטר לפני מצלמה על 208 קמש , בסוף בלמתי מכיון שפחדתי לקחת את הסיכון ..

גיבור גדול!

תמשיכו לעודד אנשים לעבור על החוק ולסוע כמו מטורפים.

כל השרשור הזה זה עברה על החוק! לא שהחוקים במדינה כ"כ חשובים אבל פה מדובר בחיי אדם.

פורסם

איך עדיין השירשור הזה לא נעול, איך עוד יש אנשים שמעודדים את הענין הזה ועוד נותנים המלצות,

הרי ברור שיש סיבה לכך שאנשים לא רוצים שיראו את המספר שלהם.

באמת שאני מאחל לכם שתקבלו דוח !!

לילה טוב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני הבן אדם האחרון שיטיף למהירויות בפורום, אבל ראבק, אני מפחד לעלות על הכביש כשסובבים אותי נהגים חדשים עם אולי שנתיים ניסיון בנהיגה שחושבים שהם מינימום שומאכר ומרביצים 208 קמ"ש סתם ככה כי בא להם.

פורסם

תנו להם להרביץ עד שיגיע הדו"ח הביתה או שיגיע השוטר. אנשים לא מבינים עד שזה לא קורה להם על הבשר.

אין מה להטיף בכלל , ממילא לא יקשיבו לכם.

נהגת מעל המהירות המותרת? האחריות עלייך.

end of discussion

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
גיבור גדול!

תמשיכו לעודד אנשים לעבור על החוק ולסוע כמו מטורפים.

כל השרשור הזה זה עברה על החוק! לא שהחוקים במדינה כ"כ חשובים אבל פה מדובר בחיי אדם.

גם הסמלון שלך מייצג תנועה מחתרתית אשר עסקה בעברה על החוק, חבורת מטורפים אשר בזה לחוקים ולחיי אדם.

הפוסל, במומו פוסל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...