Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב. החודש, התווסף למחירון יצחק שדה באתר יינט שדה חדש, בשם "חודשי שימוש".

מיותר לציין שאין שם הסבר לפשר השדה הזה, והוא פשוט צץ שם.

אז איך נראה המחירון עכשיו?

ביצעתי מספר חיפושים למיאטה שנת 2006.

אחת מהספרות הוחלפה באות X, על מנת שלא לפגוע בזכויות יוצרים - אך הערך זהה.

חודשי שימוש: 21

ק"מ: 1,000 (הבעלים פחד מהכוח המתפרץ והחייתי של המיאטה, ולכן בקושי נהג בה)

מחירון: 14X,100

ואם הרכב עשה 35,000 ק"מ (הוחזק על ידי בעלת מספרה)? גם 14X,100!

חודשי שימוש: 24 (המספר הגבוה ביותר בו ניתן לבחור)

ק"מ: 1,000

מחירון: 14Y,000 (כאשר Y נמוך במעט מ-X)

ואם הרכב עשה 40,000 ק"מ? נכון מאוד, גם 14Y,000.

תודה, יצחק. אני מקווה שהסיפור על כך שאתה מתנייד בקיה נכון; שמעתי שיש להן בטיחות פסיבית ואקטיבית גרועה.

עריכה: למתקשים, שימו לב למחירים הזהים של הרכבים ללא התייחסות לק"מ. הבעיה לא נעוצה בעצם בחירת חודשי השימוש, למרות שלא מובן מדוע האפשרות מוצגת לרכבים משנת 2006 ולא לרכבים משנת 2005. למיטב הבנתי ההגיון אומר להציג את האופציה לרכבים משנת 2008 בלבד, או לכל הרכבים. חוצמזה, מובן שכל הרכבים שעלו על הכביש בשנת דגם 2006 הם לפחות בני 24 חודשים (ולא ניתן לבחור מספר גבוה מ-24), כן? :roll:

פורסם

הקטע עם "חודשי שימוש" הגיוני כי שנת המודל משתנה - אנחנו בתקופת מעבר לשנת מודל לפי שנת קלנדרית. זה כמובן לא מסביר למה מק"מ מסוים ומטה אין עליית מחיר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעקבות החוק החדש היום , לא רשום יותר על רישיון רכב חדש "שנת ייצור" אלא "מועד עלייה לכביש" עם החודש המצוין..

משמע אם לקוח רוכש רכב החודש, יהיה רשום "מועד עליה לכביש: יולי 2008" ולא כמו בעבר שכבר ממאי זה היה "שנת ייצור 2009"..

יש היגיון בדבר למרות שעדיין לא ראיתי את נושא החודשים לפי המחירון...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

פספסת לגמרי את הנקודה. אין בעיה לגבי חודשי השימוש.

הבעיה היא שרכב שעבר 40,000 ק"מ שווה אותו סכום כמו רכב שעבר 1,000 ק"מ.

(אגב, האפשרות לבחור ב"חודשי שימוש" הופיעה רק ברכב משנה מסוימת והלאה. אינני יודע בדיוק מאיזה שנה, אך אם הדבר בא להתייחס לשינוי החדש בעניין שנת הדגם - הרי שרכבים משנת 2006 לא אמורים להיות מושפעים).

פורסם

לדעתי, מדובר בתיקון שהיה צריך להתבצע כבר מזמן. ואני לא מדבר רק על התיקון בחוק אלא על תוספת הבחירה לפי חודשים במחירון. הרי עד היום רכב ממודל 2006 שעלה לכביש במאי 2005 היה שווה במחירו לרכב שעלה באפריל 2006 - אפילו שיש שנה הפרש בין שניהם. לפחות עכשיו יש הבדלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

40,000 ק"מ לרכב ששנתיים על הכביש זה סביר בהחלט.

תנסה להשוות 20 אלף ק"מ בשנתיים לעומת 150 אלף ק"מ בשנתיים - שם כבר תראה את ההבדל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה יהיה? זה לא מסובך, באמת.

זה לא משנה אם 40,000 ק"מ סבירים או לא. ממש, ממש לא משנה.

פשוט מאוד. רכב שעבר 1,000 ק"מ, שווה יותר מרכב שעבר 40,000 ק"מ - וזה לא משנה על פני איזה תקופה בוצעו הנסיעות.

לפי המחירון הנוכחי, רכב משנת 2006 שעבר 1,000 ק"מ שווה בערכו לרכב משנת 2006 שעבר 40,000 ק"מ.

אבל רכב משנת 2005 שעבר 1,000 ק"מ, שווה הרבה יותר מרכב שנת 2005 שעבר, נניח, 57,000 ק"מ.

עד היום, המחירון שיקף את זה. הוא עדיין משקף את זה לרכבים שלהם לא מופיעה האפשרות לבחור "חודשי שימוש". הוא לא משקף את זה לרכבים משנה מסוימת ואילך. מי שמוצא בזה הגיון מוזמן להמנע מנסיעות מעבר לאופק - על מנת לא ליפול מקצה כדור הארץ.

יתכן שמדובר בכלל בשגיאה בחישוב במהדורה שביינט. אין לי מושג, כיוון שאין לי אפשרות לרכוש מהדורה מודפסת כרגע.

פורסם

בכלל המחירון באינטרנט לא הכי מדויק ויש הרבה טעויות ובלבול בין דגמים מסוימים ורמות גימור של אותו הרכב,לפי דעתי הגירסה הכתובה הרבה יותר "אמינה" ומדויקת.

פורסם

דר"א, אתמול התפרסמה ידיעה שבעקבות עליית מחירי הדלק לוי יצחק הוריד את מחירן של מכוניות משומשות עם מנוע גדול מ 2.0 ליטר ב 6 %. רכבים עם מנוע קטן מ 2.0 ירדו ב 3 אחוז.

איזה יכולת אנילטית משובחת הא ?

ירידת הערך של רכב רכב עם מנוע 2.0 גבוהה פי 2 מירידת ערך של רכב עם מנוע 1900.

זה הבן אדם שקובע כמה הרכב שלנו שווה, פשוט בזיון.

פורסם

אתה רציני? זה מה שנכתב? פשוט בושה. ומה עם התחשבות בסוג ההנעה? בתיבת ההילוכים? לא יאומן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה עם התחשבות בנתון הכי רלוונטי לנושא : צריכת דלק!

הרי נפח מנוע גדול יותר לא תמיד מעיד על צריכה מוגברת ולהיפך (ע"ע גטס).

אגב, גם במהדורה המודפסת ישנם אי דיוקים בנתוני הדגמים השונים כגון כ"ס, 0-100 ואני מאמין שגם בצריכת הדלק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יתכן שמדובר בכלל בשגיאה בחישוב במהדורה שביינט. אין לי מושג, כיוון שאין לי אפשרות לרכוש מהדורה מודפסת כרגע.

בטח שאין לך אפשרות, הרי פוצצת את כל הכסף שלך על האוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נתון צריכת הדלק ידוע, ומפורסם על ידי יצרנים (וגם נבדק על ידי גורמים חיצוניים -במקרים מסוימים)

אבל למה שהחבר'ה בלוי יצחק יטרחו לעשות קצת עבודה? יותר פשוט להנפיץ מספרים.

בטח שאין לך אפשרות, הרי פוצצת את כל הכסף שלך על האוטו.

כן. זה, ובגלל שאני באסטוניה.

לא סיפרתי לך, אבל פתחתי כאן עסק משגשג; אני מתפרנס מהונאת פתיים שמעוניינים להוסיף כוח לרכב שלהם - נניח אם יש לו רק 200 כ"ס, ולא 265. הקמתי אתר פיקציונאלי שמוכר מוצר בשם bluefin, והכסף פשוט זורם! רק לפני כמה ימים איזה אהבל מישראל הזמין אחד.

פורסם

מה יהיה?

עכשיו גם על נפח מנוע גדול הוא מוריד את המחיר? למה? מעניין אותו שלנפח מנוע קטן יותר לאותו דגם יש בלאי יותר גדול?

GS300.

• תוכן חדש...