רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
** עריכת הנהלה, הודעתך תוקנה. להבא השתדל להימנע מסימני פיסוק מיותרים (כמו הרבה מאוד שלוש נקודות )** לא מזמן רכשתי טויוטה קורולה מודל 98 וסה"כ מרוצה מהרכב. אבל, ויש אבל גדול, המושבים שלו לא נוחים בצורה שקשה לתאר. פשוט סיוט לנהוג ככה, ניסיתי כריות ד"ר גב ומה לא .... לא רק שהמושב נהג לא נוח גם קשה לעשות אותו נוח ומכיוון שאני גם ככה סובל מאוד מהגב (פריצת דיסק) מאוד מבאס אותי לנהוג ככה. אני מעוניין להחליף את מושב הנהג במושב של רכב אחר שאמצא מפירוקים כמו מושב של סיטרואן ZX או פיג'ו 405 שבוודאות אני יודע ומניסיון שהם נוחים להפליא . הבעיה היחידה שעומדת לפני שאין לי שמץ של מושג אל מי עלי לפנות כדי לבצע עבודה שכזו במידה ויהיה לי מושב חלופי ונוח שאותו ארצה להתקין במקום ה…
הודעה אחרונה מאת Shlomikok, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! פעם ראשונה שקיבלתי דו"ח... רציתי לשאול לגבי חנייה- אם אני עוצרת את הרכב לדקה, רק בשביל לשאול משהו, וחוזרת מיד למכונית, אני צריכה לשלם? הרי זה לא חניה, זה עצירה? היום עצרתי את הרכב שלי במקום שהיה בו כחול לבן, והייתי צריכה לרוץ כדי לשאול משהו, ומיד רצתי חזרה לרכב, ומה ציפה לי? מישהו שהיה באמצע לכתוב לי דו"ח. כשאמרתי לו שהייתי שם רק דקה, הוא אמר לי: כבר כתבתי, too late. זה נראה לי קצת לא הוגן לקחת כסף על דקה(הרי אם היה מישהו באוטו, לא הייתי צריכה לשלם בכלל, כי הוא לא היה כותב דו"ח). שאלה שנייה- מה קורה אם אני מחליטה להתעלם מהד"וח ופשוט לא לשלם(זה ממש מכעיס!!!!), מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות?
הודעה אחרונה מאת yarinc, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני קצת יותר מחודש צילמו אותי בכביש החוף. אין לי מושג מה צילם אותי אבל פלאש היה. השאלה שלי מתי בערך אני אמור לקבל את הדו"ח בדואר? אני מציין שהאוטו הוא של חברה שרכשה אותו מליסנג. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי שבכמה רכבי סטיישן יש שורה שלישית של מושבים המותקנת בבגאז' נגד כיוון הנסיעה (מקוריים מחברה: מאזדה 626, וולבו וכו.). יש גם חגורות בטיחות. אבל אני רוצה את דעתכם: האם הסידור הזה בטיחותי במיקרה של תאונה? תודה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 6 תגובות
- 8 אלף צפיות
פעם ב..., ההילוך הראשון לא נכנס (כאשר הרכב עומד - עצירה מוחלטת) אז אני מתחיל בשני, קצת יותר גז וקלאצ' כדי שלא יתכבה ומתחיל רגיל אפילו בלי רעידה. יש לציין שזה קורה פעם ב... האם יש נזק כלשהו להתחיל נסיעה בהילוך שני? מדובר ברכב ידני כמובן ...למי שתהה
הודעה אחרונה מאת lolin1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב לא ממש תאונה במלוא מובן המילה..ראיתי מישהי עם ג'יפ נכנסת אחורית במכונית חונה במגרש חניה..יצאה מהג'יפ, הסתכלה, חזרה לג'יפ ונסעה. רשמתי את מס' הלוחית של הג'יפ ומסרתי אותו לבעלת הרכב הנפגע. עשיתי את זה מתוך רצון לעזור, גם בגלל שהגעילה אותי ההתנהגות של בעלת הג'יפ וגם כי גם לי עשו כך בעבר (גברת נתנה לי מס' רכב שכביכול פגע ברכבי..). בכל אופן, עם כל הרצון הטוב וכו', התחלתי לחשוב עכשיו וממש לא מתאים לי להיות מעורב בסיפור הזה, לא יודע אם יכול להיות מצב שיקראו לי להעיד, לתת הצהרה או משהו בסגנון..מישהו יודע איך זה הולך? האם אני חייב לשתף פעולה? אני מוכרח לציין שאם אהיה חייב להעיד אומר את האמת במלואה, כלומר שראיתי את הג'יפ נוסע ברוורס, נעצר בפתאומיות, הגברת יוצאת לראות מה הנזק…
הודעה אחרונה מאת KobiF, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אנשים. אני דיי חדש פה ורציתי לספר לכם על עוד תאונה מהסוג שבלתי נמנע: הגירסה של אמא שלי: נסעה מהדר לכיוון חליסה, בסיבוב 180 מעלות החליקה על מים ונכנסה 3 פעמים בצדדים, ובפעם הרביעית עפה לפני גשר גיבורים. התהפכה-טוטאלוס לאוטו-היא יצאה בלי פגיעות. הגירסה שלי ושל אבא שלי: היא חשה בטוב והחליטה שהיא תיסע כמו שומאכר, החליקה בסיבוב 180 על יבש(כי יוני זה כבר חם אין מצב למים), נכנסה פעם אחת בגדר ועפה לפני הגשר. הינה כמה תמונות: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4937 ואלה תמונות שאני צילמתי מהמגרש: בגדול אני כועס על אמא שלי, ויותר היא לא תיסע באוטו, את מצבי הרוח שלה תשמור לאוטובוס או למוניות. עכשיו אני לפעמים נוסע ברכב של…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים? http://www.desktopmachine.com
הודעה אחרונה מאת אדרנלין, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר שנגנבו שוב הכיתובים שעל הרכב החלטתי שהפעם אני ישים מדבקות במקום הכיתוב הבולט האורגינל, לכן אני מחפש בית דפוס/חנות מיקצועית ומומלצת בחולון אשר מייצרת מדבקות כאלה לרכב לפי הזמנה אישית,אשמח לכתובת וטלפון של בית העסק תודה מראש והמשך שבוע נעים לכל חבריי הפורום
הודעה אחרונה מאת bosss, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בזמן האחרון יוצא לי להתחיל את הנסיעה מהילוך שני במישור. אני יודע שבירידה אין עם זה בעיה. אבל אם אני מתחיל את הנסיעה במישור בהילוך שני, זה מזיק למשהו? בתודה, תומי
הודעה אחרונה מאת ULY, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080630_997416&from=haaretz כן כן, חברות הדלק הגדולות דופקות את האזרח הקטן, אם אתה לא גוף גדול, אתה תספסד את מחיר הליטר ותשלם כ 9.0 שקלים לליטר, אם אתה חברה תשלם 6.9 שקלים לליטר. יוחזר הפיקוח מיידית על הסולר.
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
קפצתי לבנק התעכבתי שם 5 דקות אני חוזר ובום 500 ש"ח דו"ח של העירייה! חניתי על מדרכה מאוד רחבה לא הפרעתי להולכי רגל ועוד חנו ליידי מכוניות ולהם הפקח הבן*** לא רשם דו"ח אני יכול לבטל את הדו"ח? לא בא לשלם 500 ש"ח על כלום!!ואם אני לא משלם מה יהיה?
הודעה אחרונה מאת mactepz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נמ...אזז ככה נתחיל בעלות של שיעורי נהיגה... המורה הציע שעל 31 שיעורים+אם אני לא עוברת טסט ראשון אז עוד שיעורים עד לטסט השני והכל ב3000 ש''ח לא כוול את התשלום של הטסטים זה בסדר? או יקר=\ והוא גם אמר שהטסט עולה 559 ש''ח...ואמרו לי שטסט אמור לעלות 116 ש''ח אגרה+300 ש''ח למורה.. אז ככה שאני לא מבינה מה קורה פה?? אפשר לקבל קצת הסברים וזה על המחירים של שיעורי נהיגה אם זה סביר מה שהוא הציע לי ועל העלות של הטסט
הודעה אחרונה מאת mazda 6, -
-
- 3 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע האם ניתן להעביר בעלות על רכב אשר אחד מבעלי הרכב נפרט בהעדר צו ירושה? ז"א- האם אחד מבעלי הרכב (זה שעדיין חי ) יכול להעביר בעלות? חיפשתי באתר של משרד הרישוי ולא מצאתי תשובה. אשמח לעזרה.... עמרי.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 5 תגובות
- 922 צפיות
בתמרור 12, מה הכוונה בצומת מדורג? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? או אולי תמונה של זה תעזור... תודה רבה רבה!
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 951 צפיות
מצאתי באחד משיטוטי ברשת את המסמך הבא, אותי מעניין לדעת אם אני אקנה את התוכניות של סברה ספורט, האם יהיה אפשרי לעשות רישוי למכונית?[רווח] עכשיו רק צריכים למצוא את המכונות הישנות ולהתחיל לייצר...וגם למצוא את החלקים לרכב... אז למישהו יש מושג כמה יעלה התוכניות בנייה של סברה ספורט? Procedure0501.pdf
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200805/20080528125621.htm תהנו...
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רבותי, מה פירוש ראשי התיבות ע"כ עם מספרים על חשבונית מס מן המוסך כאשר מכונית עוברת תיקון?
הודעה אחרונה מאת kawasaki, -
-
- 1 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכולם קניתי אופנוע מסוג זה ויש לעבוד עליו כדי להעלותו לכביש אם מישהו יודע אודות הכלי אשמח להעזר בכל אינפורמציה כמו כן היכן ניתן לקנות חלפים ספרות וכ"י תודה מראש לכל התומכים .... אני מעונין לקנות כלי כזה נוסף לחלקים או אפילו אותו דגם 250 סמ"ק.....
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם ברצוני לדעת תוך כמה זמן בערך מקבלים דוח תנועה? אגב זה לא שאני מחכה לדוח פשוט סתם שואל,
הודעה אחרונה מאת Voland, -
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, ניסיתי למצוא את הלינק במשרד התחבורה שבו אני מתלונן על יבואן רכב - אך לא מצאתי! אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי ולהפנות אותי לאתר המתאים. תודה רבה.
אז איזה רכב אתם מחזיקים? השאלה פה היא לא מה הייתם רוצים להחזיק, אתה מה אתם מחזיקים בפועל. חשוב להצביע לפי "מקור המותג". טויוטה שמיוצאת בטורקיה או בארה"ב היא עדיין קורולה שתוכננה ביפן ולכן תחשב יפנית. פוקוס פוקוס תחשב לאירופאית ופורד טאורוס תחשב כאמריקאית. ניתן לבחור בחירה מרובה למקרה של בעלות מרובה על רכבים.
הודעה אחרונה מאת rs172, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
חבר פנה אלי בבקשה לסיוע, ואני מפנה אותה אליכם. הבחור, להפתעתו, קיבל טלפון מהבנק שהולכים לעקל לו את החשבון, עקב דוח חניה בסך 510 שקלים, וזאת ללא שקיבל על כך הודעה מהדואר - לא על עצם קיום הדו"ח ולא על העיקול. במקום בו הוא גר יש שביתה בדואר. (דואר נע) האם הדרך היחידה העומדת בפניו היא לשלם בלי לדעת למה, או שיש עוד אופציות? (אגב, שמעתי מעוד אנשים על תופעות דומות- שלא נשלחות הודעות עד העיקול, ואז כבר אין עם מי לדבר, כי העיריה שלחה את זה לע"וד, והעו"ד אין לו סמכות לוותר לך, וכולי) המדובר על עיריית ירושלים. צביקי
מה זאת טסה?
מאת משקס-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
תסבירו בבקשה מה זה טסה ואיך אתו הדבר נשמע באנגלית. תודה!
הודעה אחרונה מאת משקס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3561653_184,00.html שהאחרון יכבה את האור...
הודעה אחרונה מאת doperla, -
-
שלום, אני ואמי מתכננים לטוס לבריטניה, ולבקר גם בגודווד (לי זאת המטרה העיקרית...). הקטע של הכרטיסים באתר (http://www.goodwood.co.uk) מאוד מסובך. מישהו יודע איזה כרטיסים צריך לקנות, אם רוצים לראות הכל לאורך כל משך הפסטיבל? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נוסע בקרוב לצרפת ואני מחפש מסלול מרוצים שמאפשר לנהוג בו על מכוניות מהירות (של המקום) ואולי גם נותן שיעורי נהיגה מתקדמת. בעקרון אני מחפש מסלולים בצרפת או אולי באנגליה אבל אני ישמח למידע על כל מסלול באירופה המספק שירותים כאלה. אשמח לתשובה מהירה מכיוון שהטיסה מתוכננת לשבוע הבא. תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
שלום לכולם! אני חדש בפורום. ציפיתי שהמלצות למורי נהיגה הוא נושא שנחרש, אבל חיפוש בפורום כללי ואוף הניב מעט תוצאות... האם פיספסתי משהו? אני מחפש מורה נהיגה באיזור ר"ג, גיבעתיים או ת"א (עדיף גיבעתיים), גיר ידני, אשמח להמלצות ואם אפשר לפרט על איזה רכב כל אחד מהמורים שהומלצו מלמד. אם הנושא כבר נטחן פה מבקש שתפנו אותי למידע הרלוונטי. תודה!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני כחצי שעה (2.00 לפנות בוקר) נסעתי על כביש החוף(2) לכוון צפון (מהרצליה - לנתניה ) נסעתי בנתיב הכי ימני על מהירות 90-85 קמ"ש בוודאות לא יותר מזה , באזור געש אני מבחין במכונית מכוסה בבד שחור בחלק האחורי שלה. מייד הבנתי שמדובר בניידת ובדקתי את המהירות והיא היתה קצת מתחת ל 90 קמ"ש. בנתיב האמצעי והשמאלי טסו להם מאזדה 3 ועוד רכב, ואז פתאום אני רואה במראה פלאש רציני. האם אני יכול להיות רגוע שהדו"ח לא יגיע אליי? (אני דיי לחוץ מהעניין,אשמח אם תרגיעו אותי - הרי נסעתי כחוק ולא מגיע לי לשלם קנס ללא סיבה) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tomerw, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכם, החלטתי לאחר מחשבות ותהיות רבות לקחת רכב מסוג יונדאי טוסון טקסס (בליסינג - קבוצה 4). הבעיה כרגע הינה שאיני יודע איזה צבע להזמין. מצד אחד אין כמו צבע שחור לג'יפון כזה וזה החלום שלי, אך מצד שני מכיוון שאנו חיים במדינה חמה, חשבתי שאולי צריכים לקחת צבע פחות מתחמם. אם יש לכם טיפים לתת לי (בייחוד לאלו שיש רכבים בצבע שחור) אשמח לקבל. תודה רבה, שמוליק
הודעה אחרונה מאת gblank, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 544 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- laviil
- natco
- desertdriver
- flytomars
- SlowRide
- stx
- BassDriver
- yoav911gt2
- thebaron
- ESTK
- osheri
- sperial